Tedenski horoskop od 12. do 18. 2. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 12. do 18. 2. 2018 (foto: profimedia) profimedia
12. 2. 2018

OVEN

V ospredju bodo v prvih dneh tedna z Merkurjem v vodnarju denarni posli. Načrtovali ste več stroškov, zanimivo je, da se bo vse obneslo kot ste si zastavili. Odločili se boste tako, kot je najbolje za vas. Konec tedna se bo počutje še izboljšalo. Veliko stvari se vam je dogajalo, zato je zdaj primeren čas, da si napolnite baterije. Pojdite v naravo, kajti to vas bo pomirilo in sprostilo. Tistim, ki vas ne poznajo dobro, ni treba pojasnjevati, zakaj ste se odločili za določeno potezo.

BIK

Zopet ste se znašli pod vplivom čustev, a tokrat vam ne bo žal. To vam bo le olajšalo določene situacije, saj vas spremlja Venera v znamenju rib. Tako boste kasneje sproščeni, posebno glede romantičnih novosti, ki se obetajo v prihodnosti. Nekdo vas bo pomiril, vendar morate tudi dajati vsaj toliko, kolikor zahtevate zase, da ne boste na koncu razočarani. Finančno si boste konec tedna z luno v ribah končno opomogli, vendar bodite vseeno previdni pri večjih investicijah. 

DVOJČKA

Nekaj boste sijajno opravili kljub temu, da ne boste sledili temu nasvetu, saj je pred vami veliko pozitivnega. Delo si boste znali porazdeliti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam enostavne, zato boste zelo razpoloženi za izzive, ki jih s sabo nosi teden. Tudi vztrajnosti vam ne bo manjkalo. Konec tedna utegne slediti zoprni nesporazum. Vse skupaj lahko še popravite, pod pogojem, da boste priznali, kje ste se morda zmotili. Vse napake lahko zradirate.

RAK

Nikar ne pozabite, da za dežjem vedno posije sonce. Oddahnili si boste od vseh obveznosti in zadihali. Čustva bodo realna in iskrena. Nekdo bo posebno pritegnil vašo pozornost. Do ljudi, ki vas obkrožajo boste imeli simpatične in spontane odnose. V službi boste jasno predstavili svoje želje in cilje, tudi prisluhnili vam bodo. Preveč načrtujete glede stvari, ki se vedno končajo drugače. Poskusite nastopiti bolj samozavestno, saj vas bodo v nasprotnem primeru pohodili.

LEV

Nikar ne igrajte žrtve, saj s tem ne boste nikogar prepričali, ampak se raje odgovorno lotite določenega vprašanja. V zasebnih odnosih lahko pride s Sončevim mrkom v četrtek do nesporazuma. Spremembe se bodo vrstile ena za drugo, kljub temu, da vam to ne bo najbolj ustrezalo. Vaša naloga bo, da boste sprejeli novosti na nekoliko bolj odprt način. Konec tedna boste morali paziti, da ne boste izdali svojih skritih namenov. Razmislite o ljubezenski taktiki, in se ne odzivajte le na podlagi prvega občutka.

DEVICA

Komaj boste čakali, da se določene zadeve obrnejo v drugo smer, ter da se izboljša stanje na vašem računu.  V sredini tedna boste kljub Sončevemu mrku umirjeni in optimistični. Potrudili se boste uvesti določene spremembe in tako boste prodornejši kot doslej. Vaša čustva bodo še vedno precej mešana. Mars v strelcu vam še ne bo dovolil spontanosti, zato boste na trenutke nekoliko zmedeni in pripravljeni zakomplicirati celotno situacijo. Vezani imate odlične možnosti, da razčistite nejasnosti.

TEHTNICA

Teden v katerem si boste kljub negativnim energijam mrka preprosto upali vse. Z veseljem se boste z pogovorili in razčistili zadeve, ki so bile vprašljive. Boljše počutje in samozavest se vas bosta ponovno dotaknila sredi tedna. Pred vami je zato dinamičen čas, vsekakor pa bodo dobrodošle tudi izkušnje iz preteklosti. Kombinacija planetov vam podarja samozavest. Izrazili jo boste v odnosih. Sreča se počasi pomika proti vam, zato si jo dovolite sprejeti. Povezana bo s simpatično osebo, ki vam bo obljubljala strast.

ŠKORPIJON

Glede zasebnih zadev se bo sredi tedna izkazalo, da je neko poznanstvo izredno pomembno. Neki dogodek bo prebudil prijetna čustva, ki ste jih v zadnjem času dali v ozadje. Zamudili boste najprimernejši trenutek za ukrepanje. Ker se bo to zgodilo izključno po vaši krivdi, se ne jezite na potrpežljivega partnerja. Pri financah bo potekalo vse kot namazano. Zaslužili boste celo več, kot ste pričakovali. Večeri bodo obarvani z športom ter dobro družbo, ki bo z vami delila zanimive pogovore. 

STRELEC

Radi bi počeli kaj novega, vendar to za zdaj še ni mogoče. Zgledujte se po tistih, ki se z istimi ali podobnimi zadevami ukvarjajo veliko bolj sproščeno. Bodite v četrtek, ko bo nastopil mrk pozornejši, posebno z nekom, ki vam ne glede na vse stoji ob strani in vas podpira po svojih najboljših močeh. Oklepate se tistih zadev, s čimer se želite zavarovati, posebno v ljubezenskih odnosih. Nikar ne obujajte zadeve, ki naj bi ostala v preteklosti, posebno glede ljubezni, ki bo sproščena.

KOZOROG

V prvih dneh tedna bodo v ospredju drobne malenkosti. Druga polovica tedna bo obarvana z veliko smeha. Na ušesa vam bo prišlo nekaj, o čemer ste že nekaj časa sanjali. Uprite se kritikam in nevoščljivosti in se podajte v svoje cilje, v tem primeru boste ostali mirni in zelo zadovoljni. Kljub temu, da boste slabo voljo poskušali razbiti s humorjem, vam ne bo šlo najboljše od rok. Izognite se sporom, ki bodo od vas zahtevali veliko prilagajanja. Imeli boste občutek, da ste določen odnos rešili v pravi smeri.

VODNAR

Ustavili se boste tam, kjer vas bodo znali razveseliti. Prijateljski odnosi bodo dobili popolnoma novo, in sicer boljšo podobo. V čustvenih odločitvah vam ne pomaga le zgovornost, saj bi morali tudi prisluhniti in se pozanimati, kaj se dogaja pri osebi, za katero vam že nekaj časa bije srce in si želite z njo nadaljevati. V zadnjih dneh tedna se boste usmerili v nekaj malenkosti, ki jih lahko hitro rešite tako, kot ste si zamislili. Z vašim čarom in prijaznostjo se podali v osvajanje, čeprav ne boste čisto prepričani, kaj si v resnici želite.

RIBI

Čeprav boste dobili pomemben podvig, si ga ne boste znali na pravi način razložiti. Za pomoč boste prosili prijatelja, ki je bolj izkušen na tem področju. Zaradi napak drugih se boste znašli na stranskem tiru. Jeza vam ne bo pomagala, raje ostanite umirjeni. Pod ugodnim vplivom lune v vašem znamenju si lahko konec tedna obetate, da boste imeli zadnjo besedo. Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste odrezali. Ni večjih težav, le pozabite na vse tisto, kar se je dogajalo v preteklosti.

horoskop.si

Poglejte si še: