Tedenski horoskop od 12. do 18. 3. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 12. do 18. 3. 2018 (foto: profimedia) profimedia
12. 3. 2018

OVEN

Preveč se sprašujete, kaj se bo zgodilo, tehtate in tehtate, kar je precej težko, ker to preprosto ni trenutek za večje odločitve. Praktični problem se lahko reši s pomočjo lune v vodnarju. S pomočjo usode pa lahko konec tedna pričakujete pozitiven razplet. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev, saj lahko naletite na manjše težave, vezane na vaše osebno življenje.

BIK

Nekdo vas bo v prvih dneh tedna, ko bo luna v vodnarju spremljal kot senca, česar sprva ne boste opazili. Imate preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih drugih ljudi. Nakazujejo pa se problemi z neko osebo nasprotnega spola, ki bo na vsak način poizkušala pritegniti pozornost. To ne bo počela na pošten način in vi boste to tudi opazili. Konec tedna prihaja več dogajanja.

DVOJČKA

Na ljubezenskem področju pričakujte precej mrk začetek tedna z zelo majhno količino spolnih podvigov. Na zdravstvenem področju pa se pazite izčrpanosti, saj ste v zadnjem času preveč obremenjeni. Čaka vas tudi urejanje dokumentov, ki so pomembni za vaš posel. Precej časa boste posvetili detajlom v poslovnih prostorih, kar vas bo sprostilo.

RAK

Pozitivna energija se bo v ponedeljek in torek, ko bo luna v vodnarju, vrtela okoli izobraževanja, komunikacije in potovanj. Negativna energija pa vas bo napolnila s sovraštvom in jezo. Brzdajte se. Vaše delo se vam bo konec tedna obrestovalo in z veseljem boste, čisto po tiho, preštevali svoj denar, preden ga boste investirali v vzajemne sklade ali kam drugam.

LEV

Na vsak način se boste v prvih dneh tedna, ko vas bo spremljala luna v zračnem znamenju vsem kazali v lepi luči ter upali, da bodo prav vsi ali vsaj najpomembnejši ljudje, ki bi jih radi pridobili na svojo stran, spregledali temno plat vašega karakterja. Karkoli se že trenutno dogaja v vašem življenju vas bo proti koncu tedna spravljalo v slabo voljo.  Zato se lotite stvari malo drugače. 

DEVICA

Počasi in premišljeno se v torek, ko se bo veliko dogajalo odpravite naprej. Ni dobro, da sedite na dveh stolčkih, ampak bo bolje, da se odločite in na pravilen način rečete bobu bob. Posvarite prijatelje, da se trenutno nahajate v temačnem prostoru, saj se lahko zgodi, da bo zaradi vaših težav izbruhnil spor. Nedelja bo bolj ležerna, kar vam bo odgovarjalo.

TEHTNICA

Nič ni idealno, nekdo vam nasprotuje, stvari enostavno ne morete urediti, zato boste v prvih dneh tedna nemirni. Malo počakajte in vse se bo rešilo brez večjih težav, saj vas spremlja ugoden vpliv planetov. Partner se zelo trudi. Ne bi bilo napačno, če bi se tudi vi potrudili in pokazali svojo najboljšo plat karakterja. Zadovoljni boste z poslovnim izkupičkom, ki bo zadovoljiv.

ŠKORPIJON

Pred vami je zahtevna prva polovica tedna z vplivom lune v svobodnem vodnarju. Problem se bo nanašal na denar, čas ali energijo. Nikar se ne postavite na nikogaršnjo stran saj boste na koncu trpeli vi. Doma niste najbolje razpoloženi, v ljubezenskih odnosih pa vas moti vsaka malenkost. Nekdo se ne odziva tako, kot bi vi želeli, kar vam ne bo všeč.

STRELEC

Pazite v prvih dneh tedna, ko boste nepremišljeni na investicije. Nakazuje se, da boste precej denarja nakazali za nekaj, kar sploh ne bo prineslo rezultatov. Zelo boste napeti in nemirni, zato pretehtajte vsako besedo in pazite za volanom. Zvezde vas opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. Zanimivo je, da se boste svoje napake takoj zavedali in jo skušali popraviti.

KOZOROG

Sreča pride in mine, toda v prvih dneh tedna boste sledili svojim sanjam. Tako boste deležni čarobnih trenutkov povezanosti. Ideje se bodo vrstile, misli bodo prijetne in intenzivne. Doma vas ne morejo razumeti, vseeno pa nadaljujete po svoje, na povsem neprimeren način. Radi se izpostavljate, okoliščine pa bodo v tem tednu takšne, da bi morali vseeno malce bolj paziti.

VODNAR

V prvih dneh tedna, ko bo luna v vašem znamenju, zagotovo ne boste izgubljali časa. Ponovili boste vprašanje ali povabilo osebi, ki ste jo s tem stisnili v kot. Tega morda niste vnaprej načrtovali, vse bo steklo spontano. Na ljubezenskem področju pričakujte zanimiv vikend, ki zna tokrat vključevati še koga drugega in ne samo partnerja. Prijetno in razposajeno bo.

RIBI

Na ljubezenskem področju se boste morali precej potruditi, da boste sploh kaj dosegli. Ne delajte ničesar le zato, da bi imeli dobro opravičilo in da bi ustregli drugim. Bodite čim bolj natančni, po možnosti tudi izvirni. Proti utrujenosti se lahko borite na več različnih načinov, ne zapirajte se vase in ne komplicirajte svojega življenja. 

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri