Tedenski horoskop od 12. do 18. februarja

11. 2. 2024
Deli
Ženska z dežnikom (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

OVEN

Na področju čustev boste v tednu pred vami, ko vas bo navdihnil dan zaljubljenih spustili oklep, ter se podali v strastne korake. Nikar ne pozabite, da ste ljubljeni osebi pred kratkim nekaj obljubili. Samski ovni in ovnice, izjave, ki bodo prihajale iz ust nekoga od znancev se bodo sprva slišale zelo obetajoče, vendar se lahko na koncu izkaže drugače, zato bodite previdni. Razmislite v nedeljo o situaciji, ki se vam že nekaj časa ponuja, pa jo vedno odrinete.

BIK

Z energijo vodnarja si boste zastavili velike cilje, vendar se najprej pozanimajte o vseh podrobnostih. Ker boste v ljubezenskih zgodbah spremenili svoja načela, boste veliko bolj prilagodljivi. V kolikor se boste proti koncu tedna znašli v poslovni ali finančni zagati, se pogovorite s prijateljem, ki mu lahko brezpogojno zaupate. Vztrajnost, ki vas vedno spremlja, se bo v nedeljo, ko bo nekdo pričakoval da mu pomagate razpršila.

DVOJČKA

Tudi če vas bo v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Neptunom spremljal občutek da se nič ne odvija v pravi smeri, speljite zadeve do konca, saj vas čaka lepa nagrada. Sreda vam bo zelo naklonjena, še posebej na področju čustev, zato bo Valentinovo tokrat bolj zanimivo kot običajno. Priznali si boste vse, kar se že dolgo časa prepleta v notranjosti. V slabo voljo vas lahko pahnejo le slabi družinski odnosi.

RAK

Skozi oči sodelavcev se nikar ne odločajte prehitro, saj je pomembno, da delujete v skladu s svojimi srčnimi željami. Če boste naleteli na večje ovire, nikakor ni smiselno, da brezglavo vztrajate. Počakajte na bolj ugodno obdobje ter si vzemite več časa za ljubezenske zgodbe. Na dan zaljubljenih boste polni vznemirjenja, kar vas vodi v bolj strastno ter pikantno dogajanje. Nedelja bo namenjena brskanju po spletu.

LEV

Lažje kot v preteklem obdobju se boste poglobili vase, s čustvi ne boste več zadržani, marsikaj vam bo šlo lažje z jezika. Ne pretiravajte na področju dela in denarja v petek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom nedeljo z obujanjem kočljivih zadev. Z denarjem, ki prihaja nepričakovano, boste dobili nekaj dodatnega zagona. Čez vikend se bo na vas spomnil nekdo, ki vam bo deloval neiskren, zato ne nasedajte prehitro. 

DEVICA

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Neptunom nič ne bo urejeno. Niti pogoji za delo, niti občutki, povezani z medsebojnim ujemanjem. Nesramno obnašanje nekoga od bližnjih bo prebudilo številne dvome, kar vas vodi do neprijetnih soočenj. V sredo, na Valentinovo se bo vse skupaj razbremenilo. Še lepše in lažje vam bo, tudi v četrtek in petek, če si boste prizadevali za enostavne kompromise. 

TEHTNICA

Lahko ste mirni in zadovoljni, saj vam teden z energijo vodnarja prinaša zanimiv razplet tistega, kar vas je skrbelo in še boljše nadaljevanje tistega, v kar ste prepričani. Opazili boste, da ste zaželeni ter da vas vsi spodbujajo z dobrimi nameni. V ljubezni se boste izkazali, saj boste poskrbeli za več nežnosti in romantike. Na trenutke boste v nedeljo slabe volje, krivo pripišite tistim, ki jim nikoli nič ni prav. 

ŠKORPIJON

Napetosti se bodo odražale v torek, ko se bo luna nahajala v znamenju ovna, še posebej z osebami, ki so počasne in preveč mirne. Namesto da bi odšli na pustno rajanje, se boste ukvarjali z reševanjem raznih osebnih zagat. Najslabša izbira bi bila, da se na Valentinovo zapirate vase, namesto da bi zadihali in si sproščeno privoščili nekaj nežnih trenutkov. Odločitve bodo v soboto in nedeljo, ko se vam nikamor ne bo mudilo, podrejene udobju.

STRELEC

Hrepenenje po ljubezni vas bo vodilo v prijetne situacije, ki bodo zaradi prehoda Venere v znamenje vodnarja nenavadne in strastne. Ker boste delovali z iskrenim pristopom se vam bodo vrstile potrditve, ki lahko dvignejo vaš ego. Najslabše se boste počutili v nedeljo, saj vam energija lune v znamenju dvojčkov ne bo najbolj pisana na kožo. V kolikor vas bo kdo razjezil, se zlepa ne boste mogli umiriti.

KOZOROG

Novi horizonti, ki jih razkriva energija vodnarju na čustvenem področju bodo prava poslastica za vas. Vprašali se boste, kaj lahko pričakuje od določenih posameznikov, spoznali boste, da je pot do dobrih odnosov enostavna, če je prisotno zaupanje. Samski kozorogi in kozoroginje, obetajo se vam prijetne avanture, vezanim pa prijetni ter romantični trenutki v dvoje. Veliko se boste ukvarjali tudi s širšim pojmom družine. 

VODNAR

Pred vami je odličen teden, Sonce, Merkur in Mars bodo vaši zaščitniki. Veliko bo dogajanja, raziskovanja in osvajanja, še posebej v sredo, ko boste verjeli, da je ljubezen tista, ki premika gore. Bodite budni in zbrani, da ne zamudite v petek na področju denarja priložnosti za hiter dodaten zaslužek. V nedeljo se boste približali temam, ki ste se jim v zadnjem času nekako izogibali.

RIBI

Čeprav bo v ponedeljek, ko vas lahko obremeni neugodna konjunkcija na delovnem mestu še nekaj odprtih zadev, ki čakajo na rešitev, se ne boste preveč sekirali. Vseeno vam bo za prepoznavnost in povpraševanje, saj se boste v mislih pripravljali na dan zaljubljenih. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, boste močno hrepeneli po usklajenem, počasnem tempu, ki vključuje sanjarjenje. 

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"