Tedenski horoskop od 12. do 18. oktobra 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 12. do 18. oktobra 2015.

Tedenski horoskop od 12. do 18. oktobra 2015 (foto: profimedia) profimedia
12. 10. 2015

Oven

Imate občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, česar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah pa pokažite, da ne nameravate odnehati. Polni energije in zagona boste konec tedna planili v polno novih priložnosti in svežih dejanj. Zadržite se in ne poudarjajte kako zadovoljni ste, saj mogoče ne bodo razumeli vaše sreče.

Bik

Ponudila se vam bo priložnost in končno boste izboljšali svoje prihodke, kar pomeni, da boste morali vložiti veliko svojega časa in energije. Pričakujete lahko tudi nezadovoljstvo. Največ nejasnosti bo na zasebnem področju, kar vas bo obremenilo. Idealen čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, kar ne bo enostavno.

Dvojčka

V prvih dneh tedna se bo izkazalo, da ste zelo prilagodljivi. V ljubezni boste dobili navdih, ki vas bo popeljal v zadovoljstvo in harmonijo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo dopolnile. Konec tedna se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas ljudje ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje cilje, saj je v zraku nemir.

Rak

Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Tokrat nimate več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite korak. Konec tedna boste morali razmisliti o svojih dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, zavihajte rokave.

Lev

Odmislili boste strah ali zaskrbljenost in se samozavestno podali novim dogodkom naproti. Marsikaj je končno na vaši strani, zato se podajte v konkretno akcijo. Poslovno boste funkcionirali konstruktivno. Zasebno pa bo potrebno pokazati zanimanje in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času z vami malce nezadovoljna.

Devica

V ljubezni lahko v prvih dneh tedna prevzamete glavno besedo. To vam bo dalo veliko zagona tudi za ostala področja, kjer ste v zadnjem času malce zaspali na lovorikah. Konec tedna boste nekoliko negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne dogodke. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne veste pravega razloga.

Tehtnica

Tistim, ki ste v razmerju, se obeta romantičen čas, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu. Dogodki zadnjih dni so izostrili vašo intuicijo in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem v ljudeh, ki so vam drugače popolnoma naklonjeni.

Škorpijon

Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti v vašemu obnašanju. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z glavo skozi zid. Samski se boste znašli z osebo, ki vam je že dalj časa simpatična. To je čudovita priložnost, da spoznate, kaj si želite. Vezani pa boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo.

Strelec

Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali vse skupaj kot breme. Medosebni odnosi bodo v četrtek in petek neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste opravljali težko.

Kozorog

Opravili boste veliko dela, a vseeno imate občutek, da vam je ostalo še nekaj, kar ste pozabili. Nikar se več ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi. Proti koncu tedna boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti in poslovanje s tujino bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali.

Vodnar

Ljubezenska sreča bo namenjena najbolj pogumnim, zato se nikar ne držite v ozadju. Svoje občutke lahko proti koncu tedna izrazite skozi umetnost, kar vas bo sprostilo. Koraki usode bodo bolj odločni in pogumni. Naklonjen vam bo prijatelj nasprotnega spola, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj je tisto, kar vas drži nazaj.

Ribi

V vas se bo prebudil nemir in imeli boste nekaj težav z osredotočanjem in prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake malenkosti, primanjkovalo vam bo potrpežljivosti. Energija proti koncu tedna bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite odnos.

horoskop.si