Tedenski horoskop od 13. do 19. 11. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 13. do 19. 11. 2017 (foto: profimedia) profimedia
13. 11. 2017

OVEN

Malce boste zadržani, kar ne prinaša nobenih pravih rešitev. Vaša samozavest se sredi tedna počasi zvišuje, sicer pa ne pričakujte čudežne rešitve s strani prijateljev, poiskati jo boste morali sami. Potrebovali boste več časa. V ljubezni se morate počasi odločiti. Nekdo vam je podoben in dovolj bo le nekaj korakov in dobre volje, da bo slika veliko bolj jasna. Vsekakor si vzemite dovolj časa.

BIK

Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, ki obljubljajo tudi poglobitve. Vaš občutek za estetiko bo okrepljen.  Priznati si morate, da ste končno srečnejši kot običajno. Nekaj, kar se je ustavljajo in kompliciralo, se bo končno premaknilo. Prepričajte s pravimi argumenti in s svojo očarljivostjo. Pri delu boste konec tedna izredno spretni, uspešno si boste priborili tisto, kar vam v bistvu pripada.

DVOJČKA

Pazite, ker boste v delovnem krogu morali zadržati razdaljo z osebo, ki vam sicer veliko pomeni. Težko se boste odločili, posebno zato, ker ste se preveč sprostili in nečesa nočete videti v pravi luči. Pomoč si poiščite na pravi strani, nikar tam, kjer vas nekdo ne sprejema.  Energični ste in zato vam tudi pri zelo zahtevnih zadevah ne more spodleteti. Vsak trenutek boste koristno zapolnili, na vidiku je tudi nekaj zanimivih srečanj.

RAK

Ovinkarjenja zagotovo ne vodijo nikamor in vam niso pisana na kožo, zato povejte, česa ne morete sprejeti, ter se tega držite. Čim prej se pripravite na pomembne opravke in odločitve, zberite vse, kar boste potrebovali. Glede poslovnega napredka ste odločni kot že dolgo ne. Konec tedna boste končno sproščeni in dokaj hitro boste pozabili na nekaj sitnosti, ki so vas obremenjevale. Končno se povezujete s pravo osebo, ki vam je naklonjena.

LEV

Tisto, kar vas ne prepriča, je predvsem način komunikacije. Ne čutite več strahu pred novostmi, kar vam lahko pomaga pri osebnem napredku. Za nekaj se boste hitro odločili, potem pa še hitreje prešli k dejanjem in se dogovorili. Tokrat vas ovirajo tudi okoliščine, povezane z vašim delom. Življenje bo konec tedna zahtevalo od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, da se ne bodo še bolj nakopičile.

DEVICA

Spontanost se vam bo obrestovala, tudi pri finančnih zadevah, ki niso v najboljšem stanju. Veliko pozornosti bo namenjene zadevam povezanim z domom. Prisotnega bo nekaj tudi stresa in potrebno se bo odpreti spremembam, kljub temu da jih ne marate. Pričakujte nekaj dodatnih opravkov, ki vam ne bodo pustili veliko prostega časa. Zato bo treba preložiti srečanje, ki si ga trenutno niti ne želite preveč. Raje boste sami.

TEHTNICA

Končno boste storili nenavaden ljubezenski korak, ki se vam lahko kmalu obrestuje. Obetajo se vam nova vznemirljiva srečanja in predvsem to, da boste tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih veliko bolj sproščeni in samozavestni.  Vaša hrepenenja po ljubezni konec tedna ne bodo takoj uslišana. Raje nekoliko oživite ljubezenski odnos. Prijetna druženja in veliko akcije bo v nedeljo tisto, kar vas bo dvignilo in razveselilo.

ŠKORPIJON

V ljubezni boste odločnejši, vsekakor pa se znova pogovorita o problemu.  Obstaja več načinov, da se umaknete iz okolja, ki vam morda ne ustreza več. Ne pretiravajte, ker se bodo zadeve sčasoma uredile in zgladile. Zato se umirite in prilagodite. Nenehno se vam vrti eno in isto, saj preveč vztrajate pri osebi, ki se ne more spremeniti tako, kot si želite. V ljubezni zavlačujete, pri finančnih zadevah pa ste preveč nepotrpežljivi.

STRELEC

Preveč delate, premalo je časa za ljubezenske zadeve in pogovor, s katerim v resnici le odlašate. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni, ali pa bodo zahtevali od vas, da se prilagodite. V zadnjih dneh tedna pričakujte vsaj eno dobro novico glede sodelovanja ali potovanja. Uporabite nakopičeno fizično energijo, ukvarjajte se s športom in odpravite se na sprehod. Dovolj časa bo za vse, kar ste si zastavili.

KOZOROG

Ne pripravljajte se vnaprej, temveč se le prepustite trenutku. Najbolje je, če bo pogovor potekal spontano. Energije bo na pretek, vsekakor pa si vzemite več časa tudi za partnerja ali krajšo pot, ki vas bo zelo razvedrila. Zopet so na vrsti stare teme in težave in tokrat morda celo nimate dovolj moči, da bi se borili. Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, bi morali tudi sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. Nekoliko boste nemirni.

VODNAR

Imeli boste dovolj pravih dokazov, večkrat se boste znašli v pravi družbi in na koncu boste tudi imeli zadnjo besedo. Hrepeneli ste po novostih in bolj razburkanih ljubezenskih vodah in to boste tudi dobili. Čeprav boste nekoliko neodločni, kaj bi sploh odgovorili, kako naj bi se odzvali, se bo dobro končalo. Pazite v odnosu z nasprotnim spolom, sicer boste zlahka naredili novo napako, ki jo boste že kmalu obžalovali.

RIBI

Občutljivi boste in zato še vedno oklevate glede pomembnega pogovora na ljubezenskem področju. Na zadeve poglejte iz več mogočih zornih kotov in prenehajte analizirati. Ni lahko navaditi se na opazke nekoga, ki vas še vedno ne pozna ali preprosto ne razume vaše situacije. Vse skupaj bo izrazito, zato vsemu ne pripisujte preveč pozornosti. V zasebnem odnosu ne pozabite na igrivost, tokrat bo le ta pot do srca ljubljene osebe.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri