Tedenski horoskop od 13. do 19. aprila 2015

Preberite, kaj vam napovedujejo zvezde za naslednjih sedem dni.

Tedenski horoskop od 13. do 19. aprila 2015 (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2015

Oven

Konkretne odgovornosti vas bodo priklenile na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako, kot mora biti. Življenje se počasi umirja. Od živahnih energij boste morali sestopiti na realna tla in poskrbeti zase. Treba se bo soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in skrbeti za napredek.

Bik

Glede na vse vaše obveznosti je čudno, da ste kljub vsemu pripravljeni še na zabavo. Kljub zahtevnim nalogam boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo. Konec tedna bo prevladala počasna energija, ki vam ni pisana na kožo. Lotite se torej dela in naredite korak naprej, da vas nekdo, ki vse skupaj že nekaj časa opazuje, ne prehiti.

Dvojčka

Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste zelo iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in vaše bližine. Nekdo vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo v začetku prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni.

Rak

V prvih dneh tedna imate odlične možnosti, da navežete dobre stike z nekom, ki vam lahko pomaga tam, kjer ste najbolj nemočni. Konec tedna se posvetite prijateljem in se skupaj usmerite v kakšno športno dejavnost. Poslovno boste zelo uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih, vendar nikar ne fantazirajte preveč.

Lev

Vaše počutje bo v prvih dneh tedna spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da nikakor nima prav. Raje se posvetite tistim, ki vas spoštujejo. Zaradi obilice obveznosti boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Zdravje vam bo dobro služilo, kar vas bo razveseljevalo.

Devica

V prvih dneh tedna boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se bo spraševal, kaj lepega se vam je zgodilo. Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo vaš sogovornik dovolj zgovoren, toda morda ne bo tako, zato si nujno pripravite še kakšen rezervni načrt.

Tehtnica

Zgodbo, ki vas obremenjuje, je bolje končati in celotno zadevo znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše počutje. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte. Ves teden boste sanjarili o romantičnih podvigih. Raje zberite pogum in simpatijo enostavno presenetite, saj boste zelo zadovoljni. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli.

Škorpijon

Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste prazni in nezadovoljni. Res je, da ste pričakovali takojšnji odgovor osebe, ki vam največ pomeni, očitno pa bo ta prišel z zakasnitvijo. Občutili boste notranji mir, saj bo ritem življenja usklajen z vašim notranjim ritmom, kar vas vodi v nove zmage. Znali se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja.

Strelec

Zaradi nakopičenega dela boste postali nekoliko nervozni. Pazite, da ne boste v kaosu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe nadrejenih ali sodelavcev. Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo.

Kozorog

V prvih dneh tedna zaupajte šestemu čutu in mu sledite. Sicer vas čaka naporen čas, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga skovali. Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč ali nasvet. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu.

Vodnar

Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo, in pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in zelo obremenilne. Čeprav delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo pohvalili.

Ribi

Vaša energična narava tokrat ne bo po godu okolici, ki bo umirjena in zadržana. Težave se lahko pojavijo tako v službi kot tudi doma. V drugi polovici tedna bi se bilo smotrno izogibali ljudem, ki so vaše popolno nasprotje. Vztrajanje je pozitivna lastnost, tokrat pa se utegne obrniti v trmo, ki vas ne vodi k sreči. Z zgovornostjo se boste rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati.

Pripravili astrologi pri www.horoskop.si.

Za vpogled v prihodnost pokliči 090 44-11 ali pojdite na google play horoskop.si