Tedenski horoskop od 13. do 19. februarja

Preberite kaj je zapisano v zvezdah za teden, ki je pred nami?

 
Tedenski horoskop od 13. do 19. februarja (foto: shutterstock) shutterstock
12. 2. 2023

OVEN

Urejali boste zasebne zadeve, zato boste zanihali med navali strasti, v katerih boste tisti ki ste v razmerju na Valentinovo ves čas presenečali. Samski ovni in ovnice, sreča se bo skrivala v majhnih stvareh, zato nikar ne oklevajte s presenečenjem, ki ste si ga zamislili. Uspelo vam bo kar ste si zastavili, toda nikar ne pretiravajte s samohvalo, saj bi vas lahko narobe razumeli. Odnosi z mlajšimi vam bodo v pustni soboti dali poseben zagon, zato se povežite z njimi. 

BIK

Čeprav vas bo v začetku tedna nekaj zmotilo, se ne predajte negativnim energijam. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, zato se boste raje usmerili v nekaj tveganega, pred tem pa zberite še nekaj dodatnih informacij. V petek ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni z goro dela, ki vam ga bodo brezkompromisno naložili. Nikar ne bežite pred resničnostjo. Občutek, ki ga imate, vas vodi tja, kjer vas čaka zadovoljstvo. 

DVOJČKA

Nekaj se bo v ponedeljek, ko vam bo na pomoč priskočila energija Zadnjega krajca zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Marsičemu se preprosto ne boste sposobni upreti, kljub temu, da stanje na računu ni najbolj blesteče. Osvajali bose z odločnostjo kar bo nekomu zelo všeč, zato izkoristite priložnosti, ki se vama nakazujejo. Za tiste, ki jih imate najraje, se boste proti koncu tedna, ko boste še bolj povezani pripravljeni boriti.

RAK

Če boste budni in odprti za predloge vas bo nagradila tudi energija Merkurja, ki prebuja uresničevanje naprednih idej. Nikar preveč ne oklevajte, ampak naredite tisto, kar vas mika, ter se ne sprašujte o posledicah. V petek boste največ časa in energije posvečali finančnim priložnostim, ki se bodo nenadoma pojavile in jih boste z veseljem sprejeli, saj komaj čakate na boljše obdobje. V partnerskem odnosu bo v nedeljo prišlo do napetosti, glavni razlog bodo zapleti povezani s tretjimi osebami. 

LEV

Na Valentinovo se z energijo lune v strelcu prebuja občutek, da bi se morali še bolj potruditi za tisto srčno priložnost, ki je že nekaj časa na vidiku. Zaupali vam bodo nekaj kočljivih informacij, kar vas bo postavilo v ospredje. Samski levi in levinje, v kolikor iščete ljubezen, boste imeli več sreče kot v preteklem obdobju. Povečalo se bo hrepenenje po nežnosti, kar bo dobro vplivalo na vaše počutje.  V nedeljo se boste odločili, da boste končno naredili nekaj zase. 

DEVICA

V teden stopate navihani, zato plešite, uživajte, skratka, živite življenje bolj spontano. Vedno bolj boste razmišljali o spremembi na področju odnosov in o možnostih, ki jih imate na razpolago. Na finančnem področju boste vse ki vas poznajo presenečali, saj boste tvegali, čeprav vam ne bo jasno, zakaj delate določene korake. Zaradi obveznosti si ne boste mogli privoščiti konec tedna toliko prostega časa, kot ste načrtovali, kljub temu potrpite in počakajte na bolj ugoden trenutek za počitek. 

TEHTNICA

V teden se boste podali polni radovednosti in optimizma, zato izkoristite vsako priložnost. S samozavestjo se lahko daleč prebijete, zato odvrzite prirojeno neodločnost. Srce se vam bo v nedeljo, ko boste z energijo lune v vodnarju nekoliko pozabili na obveznosti ogrelo za posebno osebo kar vam bo izredno všeč. Samo od vas bo odvisno, ali boste naredili korak ali ne.  Pustno rajanje se bo prevesilo v zanimivo dogodivščino, o kateri boste razmišljali tudi kasneje.

ŠKORPIJON

Učenje novih stvari vas bo prebudilo. Bodite vztrajni in delujte korak za korakom, kajti neznani teren vam bo vedno bolj zanimiv. Na Valentinovo se vam obeta strastno dogajanje na čustvenem področju, ki bo povezano s simpatičnimi energijami in veliko pogovora. Sanjarite z odprtimi očimi in se povežite s svojo domišljijo. Sobota in nedelja pa bosta namenjeni negi telesa, saj vas bo spremljal občutek, da si želite biti še bolj privlačni.

STRELEC

Ne govorite s tistimi ki vam ne morejo ponuditi ničesar o svojih težavah, raje jih rešite. Romantično delovanje bo na Valentinovo zadovoljilo ljubezenska pričakovanja. Če poleg tega doživite še kakšno erotično presenečenje, boste še bolj zadovoljni. Naj vas ne bo strah vprašati, saj boste z odgovorom veliko močnejši. Prot koncu tedna pazite na finance, saj ste v manjši nevarnosti da se zapletete v nekaj, kar žal ne prinaša dobička. Čas ni primeren za iskanje potrditve. 

KOZOROG

Na čustvenem področju prihaja na dan zaljubljenih več zadovoljstva. Samski, pri osebi, ki vas mika že dlje časa boste naleteli na pozitiven odziv. Vezani kozorogi, naredili boste načrt in tako pridobili pomembno prednost. Vse skupaj vam bo na področju kariere uspelo na takten način. Tisto, kar boste iskali, boste tudi našli. Čez vikend se skušajte znebiti raznih predsodkov in vplivov iz preteklosti, nedelja pa je pravi trenutek, da nadaljujete drugače. 

VODNAR

Energično se boste v ponedeljek, ko vas bo objela energija škorpijona postavljali zase, vendar kljub strastnim čustvom ne pozabite na umirjen pristop. Ob upoštevanju nasveta se boste znebili zoprnega občutka, ki se vam pogosto ponavlja. V medsebojnih odnosih boste pripravljeni na večje prelomnice. S tem pa bo naraščala tudi želja po novih poznanstvih. V nedeljo vam bo veliko lažje, saj se boste sposobni poglobiti in v notranjosti poudariti kar je pomembno. 

RIBI

Kljub temu, da je pred vrati praznik zaljubljenih bodite pazljivi, posebno na čustvenem področju, kjer se lahko nakopiči nekaj nejasnosti. Ker zaznavate veliko mero naveličanosti boste malce nervozni. Umirite se in uspel vam bo želeni korak, o katerem že dolgo tuhtate. Konec tedna vas bo ovirala trma. Resnično vam bo žal, da se določene zadeve zaključujejo, vendar boste morali počasi začeti z novim poglavjem, ki bo bolj razigrano. 

Pripravil: Horoskop.si