Tedenski horoskop od 14. do 19. 2. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 14. do 19. 2. 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 2. 2017

Oven

Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte. Vse skupaj boste težko upoštevali. Nič ni naključno, zato najdite neko srednjo rešitev, ki vas bo zadovoljila. Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje. Tokrat boste zelo ambiciozni.

Bik

Čaka vas nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. Sodelavci bodo izredno posvečeni poslu in če se ne boste v stanju pripravljenosti, boste kmalu stranski igralec. Pričakujete lahko manjšo neprijetnost v komunikaciji.

Dvojčka

V prvih dneh tedna boste imeli manj energije. Vse se bo odvijalo nekako napeto. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje. Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da neka oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali.

Rak

Poskusite obdržati dobre stike z vsemi ki so vam pri srcu. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Pripravite se na to, da boste morda govorili skoraj sami sebi. Konec tedna namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti.

Lev

Prihajajo pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame zagon. Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste spopadli lažje kot v preteklih dneh. Ob druženju s prijatelji bo oživelo nekaj starih zamisli. Zato boste zopet optimistični in nasmejani.

Devica

Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Popazite tudi pri komunikaciji. Bodite previdni, ko se boste v službi znašli med dvema ognjema, saj ne prenesete, da vas kritizirajo. Varujte se pred obrekljivci, saj ste preveč nemirni, da bi se z njimi soočili.

Tehtnica

Poslovno področje bo vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko vržejo iz tira. Mirno zaplujte skozi njih, povežite se s prijatelji in bo teden veliko lepši. Konec tedna bo vse odvisno od prvega vtisa, tudi v zvezi s financami. Imate opravka z nekom, ki vam je naklonjen, zato bo dovolj le en majhen korak na poti k spremembi.

Škorpijon

Običajno vas moti počasnost drugih, toda tokrat boste vi zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni. Na poslovnem področju bi se morali čim prej osredotočiti na najnujnejše. Zelo prav vam bo prišel nasvet osebe, ki ste ji simpatični in bi vam lahko pomagala rešiti čustveno dilemo. Bodite zelo tolerantni in tudi pripravljeni na manjša presenečenja.

Strelec

Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že opozorili. Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno. Bodite natančnejši, saj vas nekdo ves čas spremlja. Neučakani boste tudi glede urejanja poslovne ali študijske zadeve, za katero ne najdete ustreznih rešitev. Bodite budni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale stare težave.

Kozorog

Pripravite se na nekaj zoprnih opravkov. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu. Povišali se bodo vaši stroški, kar vas bo razjezilo. Nekdo vam bo priskočil na pomoč, in vam predlagal ustreznejšo možnost. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost.

Vodnar

Z ugodnimi planeti se boste samozavestno podali v svoje obveznosti in jih brez težav popeljali do konca. Z ljubljeno osebo se ponovno zavedata, kako močno sta povezana. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite, saj je morda na vidiku nekaj, česar vi niste niti opazili.

Ribi

Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato jih izkoristite sebi v prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami. Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav, če se boste znali motivirati. Ljubezenske zvezde bodo konec tedna radodarne, zato se ne bojte soočiti se s partnerjem.

horoskop.si