Tedenski horoskop od 14. do 20. 10. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 14. do 20. 10. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 10. 2019

OVEN

Čeprav vas vse, kar je novega, privlači in pozitivno vznemirja, se držite nasveta prijatelja, da sedaj ni čas za velike spremembe. Držite se torej svojih poti in preizkušenih metod in počakajte na boljše čase. Privoščite si nekaj počitka in oddiha, ki ga resnično potrebujete. Sklepi, ki jih bodo v službi sprejeli sodelavci, vas ne bodo spravili iz ravnotežja. Dobro veste, da bo po veliko govorjenja ostalo vse tako kot je. Bodite konec tedna previdni, nekdo bi lahko izkoristil vašo dobroto.

BIK

V službi poskrbite sredi tedna, ko se bo luna sprehajala po znamenju dvojčkov za spremembo, ker je delo postalo preveč rutinsko in vas je začelo dolgočasiti. Nove naloge, ki vas čakajo, bodo dvignile vašo stopnjo motivacije. Proti koncu tedna boste razmišljali o izletu, ki ga planirate že dlje časa. Nekdo vam je zaradi nerodnosti povzročil nekaj težav in moral bi se vam opravičiti. Pri tem lahko vztrajate, vendar če razmislite, ne boste imeli nobenih koristi.

DVOJČKA

Veliko se vam bo v prvih dneh tedna, ko bo luna v biku dogajalo. Uspešni boste, morda celo bolj, kot ste pred časom pričakovali. Mnogi mirujejo, medtem, ko boste vi brez težav našli nekaj bližnjic, seveda v pozitivni smeri. Trud se bo zagotovo obrestoval, kmalu boste ugotovili, kakšno prednost ste si pridobili. Na ljubezenskem področju so pred vami konec tedna čudoviti dnevi, pogovori in zbližanja z ljubljeno osebo. Točno to, kar ste pogrešali.

RAK

Teden, ki je pred vami vam bo zelo naklonjen. Planeti vas bodo vzeli v svoj objem in brez težav boste kos težavam. Tudi tistim, ki jim do sedaj niste bili kos in so ostali nerešeni. Prepustite se torej ustvarjalnosti, ki vas bo usmerila v nove razsežnosti. Deležni boste tudi številnih simpatičnih komplimentov s strani ljubljene osebe, ali simpatije, ki vas opazuje že dlje časa. Lahko se potegujete za nekaj, kar bo dodatna dejavnost obstoječi ali pa bo pomenilo nadgradnjo.

LEV

Sedaj je čas za manjše spremembe, po katerih hrepenite. Potrudite se, da bodo vaši odlični načrti zaživeli in da ne bo vse ostalo samo v mislih. Z uspehi boste na druge naredili vtis in pričarali si boste spoznanje, da v ustvarjalnosti nimate pravih tekmecev, kar vam bo v osebno zadovoljstvo. Tudi čustva bodo umirjena, uspeli boste rešiti določene težave. V službi bodite pripravljeni, da bi bila neka izkušnja lahko boleča, vendar bo tako konkretna, da si jo boste zapomnili.

DEVICA

Ker se vam bo zaradi vpliva lune v biku zdelo, da zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Resnica bo nepričakovana in tudi neprijetna. Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga je treba rešiti. Ker ni povsem preprosto in zadeva vse družinske člane, najbolj pa vas, zahtevajte, da pred odločitvijo upoštevajo vaše cenjeno mnenje. V nedeljo ne boste ravno najboljše volje. Prizadelo vas je, da vam je spodletelo nekaj, kar ste dolgo pripravljali.

TEHTNICA

Vaše misli bodo v torek in sredo, ko bo luna v biku nekoliko zbegane. Predvsem zato, ker še nimate rešenih zadev na čustvenem področju. Poskusite se soočiti sami s sabo in ugotoviti, kaj si v resnici želite. Konec tedna ne boste najbolj prepričani o sebi in svojih zmogljivostih, zdi se vam, da se ne morete osredotočiti na najpomembnejše zadeve. Izborite si svoje pravice, naj vas ne skrbi, da trenutno vse poteka prepočasi.

ŠKORPIJON

Držite se v prvih dneh tedna pravil do najmanjše podrobnosti in ne prehitevajte časa zaradi nestrpnosti, ki se bo pojavljala. Na ljubezenskem področju se vam obeta konec tedna srečanje, ki ga boste sicer načrtovali, vendar boste na koncu še dodatno presenečeni. Tokrat bo sreča nedvomno na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. Prav kmalu si lahko obetate spremembe, ki vam bodo končno dale do sedaj nepotešeno zadovoljstvo.

STRELEC

V službi postaja delo iz dneva v dan bolj zahtevno, poskusite se temu prilagoditi in sprejeti določene zadeve. V prvih dneh tedna bo na prvem mestu denar in vse kar je s tem področjem povezano. Končno boste dokazali svojo pravo vrednost. Več prostora boste namenili dialogu in kompromisom. Imeli boste veliko dobrih priložnosti, ki bodo povezane s simpatično osebo nasprotnega spola. Razigrani boste, še posebej v nedeljo, v družbi simpatičnih oseb.

KOZOROG

Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se pripravlja v vaši okolici. Vztrajajte, da se vse nejasnosti razčistijo. Novica, ki jo nameravate povedati, bo za vse veliko presenečenje. Drugi del tedna bo kljub temu, da ste polni raznih dvomov zelo razgiban. Izogibajte se prehitrih in nepremišljenih odločitev. Dogajanje se bo pomaknilo v čisto drugo smer, zgodil se bo za vas koristen preobrat in dosegli boste še več, kot ste si zastavili.

VODNAR

Zvezde vam bodo v prvih dneh tedna naklonjene. Samozavestni in odločni boste brez večjih težav premagali marsikateri izziv, ki se vam bo pojavil. Tudi v službi boste zaradi odličnih idej prehiteli mnoge nevarne tekmece. Na zasebnem področju se premika po načrtih. Posebno, če boste razkrili svoje želje in o njih spregovorili. Razčlenite tudi zadeve, ki ste jih v zadnjem času pustili v ozadju.

RIBI

Nekaj boste v sredini tedna, ko bo luna v biku naredili po občutku in učinkovalo bo dobro, toda naslednjič se ne bi smeli zanašati le na prvi občutek. Predvsem zato, ker se bodo okoliščine že v drugi polovici tedna spreminjale. Določite si, kdaj boste dosegljivi za druge in na katera vprašanja lahko takoj odgovorite. O drugem pa dobro premislite, zaščitite svoje interese, saj potrebujete več počitka in časa samo zase.

Pripravil: Horoskop.si