Tedenski horoskop od 14. do 20. 11. 2016

Rojene v znamenju Leva bo nov pogled na dogajanje ponesel v svežino in nove načrte.

Tedenski horoskop od 14. do 20. 11. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 11. 2016

Oven

Nekdo vam izkazuje naklonjenost. Imate resnično dobro priložnost, da vse skupaj izpeljete tako, kot vam bolj ustreza. Uspešni boste tudi ob spremembah delovnih pogojev. Najbolj vas obremenjujejo zadeve, ki jih morate preložiti. Preveč ste vztrajali pri tem, da se nočete vezati, nekdo pa vas bo vseeno znova poiskal. Tokrat popazite na denar.

Bik

Držite besedo, posebno pri delu. Nekdo vas bo poiskal v trenutku, ko boste povsem predani delu. Pravzaprav vse poteka po vaših skritih željah, čeprav ste še vedno zadržani. Simpatičen navdih za novo poslovno dogajanje bo prišel iz prave smeri. Predstavite vizije in sanje, saj imate tokrat odlične možnosti. Ne pozabite pa tudi nase.

Dvojčka

Naenkrat boste dojeli, kako pomembna je vaša trenutna ljubezenska zgodba ali pa, če ste še samski, kje se skriva nova priložnost. Višek energije lahko izkoristite v naravi. Nekdo vam zopet meša štrene in tokrat ne bo zlahka odnehal. To se po navadi dogaja takrat, ko se trdno odločite za eno rešitev, življenje pa vam pripravi nekaj povsem novega.

Rak

Počasi izgubljate potrpežljivost, zato se boste uprli in pokazali, da ne morejo razpolagati z vašim časom in z vašimi čustvi. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj vznemirljivega. Tako pri delu kot v družinskih odnosih se poskušajte vživeti v zamisli drugih in razumeti njihove namene. Partnerju ali prijatelju vsekakor ponudite še eno možnost.

Lev

Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v svežino in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe. Tokrat boste imeli priložnost za srečanje ali pogovor o nečem, kar vam je dolgo povzročalo preglavice, toda zdaj bo povsem drugače, vsekakor ugodnejše za vas.

Devica

Veliko misli, veliko idej in tudi veliko notranje napetosti. Napišite o svojih željah, svojih hrepenenjih, da se bo energija lahko sprostila, da boste zavestno razumeli notranje dogajanje. Nekaj boste rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro komunikacijo. Z lepo besedo boste dosegli ogromen napredek, tudi v ljubezni.

Tehtnica

Nečesa še ne poznate dovolj dobro ali ne razumete. V ljubezni bi se radi nekako izognili težkim besedam. To vam bo tudi uspelo, toda pozabiti morate na svoj ponos. Premislite o pomembnem in konkretnem sporočilu. Imate dovolj časa za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za nepotrebno hitenje. V ljubezenskih odnosih ni razloga da ste užaljeni.

Škorpijon

Dobili boste navdih za poglabljanje v čustvene situacije. Sami presodite, kam vas najbolj vleče in nadaljujte po začrtani poti, seveda s svojim simpatičnim stilom. Odgovor na vaše vprašanje je kot na dlani, zato pazite, ne dovolite, da bi se zgodovina spet ponovila. Jadrate med dvema poslovnima priložnostma, ena vas posebno mika.

Strelec

Kar na enkrat se bo energija obrnila iz počasne v hitro. Veliko bo ljudi, ki jih bo zanimalo vaše mnenje, telefon bo pogosteje brnel in veliko idej se bo porodilo. Na vseh področjih hrepenite po varnosti, zato si ne smete privoščiti nikakršnih spodrsljajev, posebno z drago osebo. Pri delu bodite pozorni na števila in podrobnosti.

Kozorog

Če se ne boste zavedali lastnih napak, vas tudi nihče drug ne bo opominjal nanje. Začutili boste, da se morate postaviti zase in prevzeti pobudo pri določenih zadevah. Teden začenjate nemirni, v nenehnem pričakovanju, da se bo kaj zgodilo. Imate vse predpogoje za pravo ljubezensko srečo, zato odprite svoje srce. Optimizem vam lahko pomaga tudi v karieri.

Vodnar

Srečanje se bo končalo dobro. Lahko se znova sprostite, dogovorila se bosta hitreje, kot ste pričakovali. Na potovanju in pri izpitih vas prav tako spremljajo srečne okoliščine. Priljubljeni boste, saj ste se pripravljeni vsega lotiti na pravi način. Razmišljate o različnih delovnih izhodih. Ne bo vas preveč obremenilo, ker se še vedno lahko premislite.

Ribi

Pred vami je izredno zanimiv teden in le od vas bo odvisno, s kom in kdaj se boste povezali. Neko srečanje pa bo zagotovo pustilo kar odločilen pečat, obenem pa ne boste pozabili na nekoga. Glede vsega je pomembno predvsem to, da vsrkavate nove informacije. Tudi če vse te novosti spremljate v okolici, kjer so številni spremenljivega počutja.

horoskop.si