Tedenski horoskop od 14. do 20. 12. 2015

Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 20. decembra 2015.

Tedenski horoskop od 14. do 20. 12. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 12. 2015

Oven

Začetek tedna bo namenjeni veselju, ustvarjanju in prijateljevanju. Izkoristite energijo poguma in samozavesti in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Prijaznost je ključ, ki bo konec tedna odprl vsa vrata do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek bo vsekakor uspeh v poslovnem pogovoru.

Bik

Preveč ste radodarni, kar vas lahko drago stane. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta. Spodbujena bo vaša ustvarjalnost. Pustite vse možne obveznosti, ki vas omejujejo v popolnost in vam kradejo čas. Konec tedna prisluhnite sebi, svojim potrebam, in željam.

Dvojčka

Trenutno ste pod vplivom določenih slabih izkušenj in zato še malce napeti in ranljivi. Nekomu bi se radi prepustili in se začeli spogledovati vendar ste preveč trmasti. V družbi vas ne bodo pustili pri miru, čeprav ste že povedali svoje načrte. Pazite s tistimi, ki zahtevajo preveč. V ljubezni bo prisotno čudno stanje, kot zatišje pred viharjem.

Rak

Prijetni ustvarjalni čas, ki je pred vami, poskusite izkoristiti. Naužite se pozitivne ustvarjalne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki so pred vrati. Naklonjena vam bo tudi energija Venere, ki prinaša paleto dobrih idej, zamisli in priložnosti, ki vam bodo v osebno korist. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti.

Lev

Neučakani boste, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razlogov za kaj takšnega. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal. Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti konec tedna previdni in premišljeni. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu.

Devica

Veliko dela se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli ene in iste zgodbe ali osebe. Počasi vam sledi napredek. Nekaj vas vznemirja, prava čustva pa bi radi zadržali zase. Niste povsem prepričani o svojem prav, kar se vam sicer ne zdi tako zelo narobe, da bi morali kaj spremeniti.

Tehtnica

Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo v kratkem. Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, posebno z osebo, ki se tokrat odziva drugače. Imate dober cilj in odlične priložnosti. Ugaja vam več fizične dejavnosti, zato se usmerite v akcijo in postorite tudi tisto, s čimer ste v zadnjem času odlašali.

Škorpijon

V prvi polovici tedna bodo najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se ljudje bahajo in vse skupaj vas lahko naredi nekoliko nervozne in nezadovoljne. Toplo energijo boste najbolje izkoristili, če se boste na delovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali na zelo prisrčen način izkoristiti.

Strelec

Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila. Vse skupaj se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi. Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede zasebnega področja. Imate vse, kar potrebujete, kljub temu se vam misli še vedno vračajo v preteklosti.

Kozorog

Merkur vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do napredka. Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. Povabilo vas preseneča, vsekakor v pozitivno smer.

Vodnar

V prvih dneh tedna boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli. Vaše fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste zopet zavihteli v akcijo in premike. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete.

Ribi

Začetek tedna v sebi skriva določen napredek in motivacijo. Ljudje, ki bodo prišli na vašo pot, bodo tisti, ki vam lahko v veliki meri pomagajo in svetujejo s svojimi izkušnjami. Konec tedna zagotovo ni trenutek za dolgoročne načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na nekaj, kar vam morda ne bo najbolj všeč. Nekdo bo pokazal, da ne namerava popustiti.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri