Tedenski horoskop od 14. do 20. 9. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 14. do 20. 9. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 9. 2020

OVEN

Za prekinitev odnosov v tem tednu, ko se Mars giba retrogradno ni najboljši čas, zato se poskusite zadržati, saj bi si v nasprotnem primeru povzročili več škode kot koristi. Dnevi sredi tedna bodo malce nevsakdanji, saj se boste ukvarjali bolj sami s sabo, ter s svojimi skritimi željami, ki bi jih bilo smotrno tudi uresničiti, vendar počasi in elegantno. Odpočili si boste od napornih energij in se v vikend podali s svežimi energijami. Povedali boste vse, kar vam leži na srcu. Veliko boste razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben.

BIK

Na čustvenem področju boste v tem tednu precej nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez očitnih dejanj, kar vas močno vznemirja. S Soncem v znamenju device imate odlične možnosti popeljati odnos v katerem se nahajate na višjo stopnjo. Vaš um bo proti koncu tedna zelo aktiven in prodoren. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv Venere v znamenju leva, ki bo prekinila sanjarjenje in vas usmerila v bolj tehtna in zanimiva izhodišča.

DVOJČKA

Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v prežvečenih zgodbah, ki vas le obremenjujejo in kradejo energijo. Venera v znamenju leva bo poskrbela, da bo na ljubezenskem področju vse tako kot mora biti. V vikend boste stopili nestabilni in obremenjeni sami s sabo, kar načeloma ni v vaši navadi. Nekemu srečanju se boste izogibali, kolikor bo v vaših močeh, morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, čutite pa, da niste ravno v najboljši kondiciji. 

RAK

Spremenljivo počutje se bo v tem tednu odražalo na ljubezenskem področju. Soočili se boste s tistim, kar morate še spremeniti. Zadovoljni in nasmejani boste, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju in se v preteklem obdobju niste mogli odločiti. Konec tedna bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi življenje na čustvenem področju ostalo enako. Počutite se varne in zadovoljne, zato nikakor ne želite drastičnih sprememb. Ne upirajte se napredku saj vam bo tokrat koristil. 

LEV

Venera, ki potuje po vašem znamenju bo tista dobrotnica, ki vas bo spravljala v dobro voljo in vam olepšala teden. Polno lepih energij in komplimentov vam bo omogočilo, da se za poslovne ter finančne zadeve ne boste po nepotrebnem obremenjevali. Poslovne zadeve vam bodo šle dobro od rok, znali se boste prilagoditi, prav tako boste znali tudi zaslužiti in se konec tedna postaviti zase tam kjer je to potrebno.

DEVICA

Če boste v dvomih, kako naprej, najprej poskrbite za tisto, kar se vam kopiči že nekaj časa. Bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami, ki niso najbolj realne, v bistvu vas le ovirajo. Kljub temu, da so bili pretekli tedni naporni, se boste usmerili v sproščenost, ter si privoščili prijetno druženje v družbi ljubljene osebe. Pazite pa, da ne boste v soboto, ko boste bolj razposajeni pretiravali z alkoholom, saj ste v nevarnosti, da izdate kakšno pomembno skrivnost.

TEHTNICA

Neodločni in vznemirjeni boste, saj na ljubezenskem področju nikakor ne dosežete tistega, kar ste si zastavili. Poiščite način, da se sprostite. Počasi se pripravljate na večje korake, in sodelovanje z nekom, ki vam zaupa. Ponosni boste, saj vam bo uspelo več, kot ste upali in pričakovali, energija pa bo tudi pozitivna. Skrbelo vas bo, kako boste opravili zadevo, ki vas je nekoč izredno obremenila. V vaše misli se bo sredi meseca septembra prikradla romantična nostalgija povezana s čustvenimi zadevami.

ŠKORPIJON

S Soncem v znamenju device se boste v tem tednu z lahkoto usmerili v nekaj, kar se vam je še pred kratkim dozdevalo nemogoče. V sredini tedna se vam bodo odvijali prijetni dogodki, ki jih prinaša vpliv planetov. Tokrat boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati od določene osebe odgovore na svoja vprašanja. Proti koncu tedna v družinskem okolju sledijo nejasne zgodbe, ki bodo vaša velika lekcija.

STRELEC

Imejte odprte oči, saj se vam v tem tednu ponuja zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski. Najboljšega počutja boste deležni v četrtek, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni. Poskusite se pogovoriti o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne, saj imate že nekaj časa občutek, da vas ne jemljejo resno. Navzeli se boste tudi čustev od ljudi, ki so vam blizu, zato boste še bolj usmerjeni svoje odločitve. 

KOZOROG

Poskusite na področju dela in financ v tem tednu z malce drugačnim pristopom, ki vam bo omogočil bolj dovršeno sliko. Ljubezen bo dobila s pomočjo ugodne Venere lepšo podobo v zadnjih dneh tedna. Posvetite se v soboto, ko ne boste najbolj delovni ljudem, ki vas spoštujejo. V nedeljo se vam nakazujejo nepredvidljive prelomnice, ki bodo od vas zahtevale močan karakter in osredotočenost, ter nekaj odrekanja. 

VODNAR

Na osebnem področju se ne morete odločiti, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni. Na pomoč vam bo priskočil Merkur v tehtnici, ki vam obljublja več spontanosti, razigranosti in sproščenih pogovorov. To bodo dobesedno odgovori na vaša vprašanja. V petek vam lahko uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in motivacije, ki vam bo na čustvenem področju še kako prišla prav. V odnosu z ljubljeno osebo bi se lahko usmerili naprej. 

RIBI

Izogibajte se v sredini tedna, ko boste bolj zaprti vase ljudem, ki vas niso prepričali s prvim vtisom in do vas niso iskreni. Vezani se boste v drugi polovici tedna odlično počutili, saj boste končno dobili občutek, da sta s partnerjem popolnoma kompatibilna, o čemer ste v preteklosti samo sanjali. Pazite, v nedeljo, da ne se boste znašli med dvema ognjema, kar bi vas lahko pahnilo v kočljivo situacijo, saj ne želite nikogar prizadeti. Že kmalu se obeta olajšanje. 

Pripravil: Horoskop.si