Tedenski horoskop od 15. do 21. 10. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 15. do 21. 10. 2018 (foto: unsplash) unsplash
14. 10. 2018

OVEN

Vaše sanje bodo v prvih dneh tedna, ko bo luna v kozorogu postale bolj jasne in iz njih se boste lahko celo nekaj naučili. Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo tokrat vse skupaj namenjeno in dosegljivo. V ljubezni ste lahko odločnejši, saj vas ljubljena oseba razume. Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe, ki se vam obetajo. Srečanje s prijateljem konec tedna, se bo končalo veliko bolje, kot ste predvidevali.

BIK

Zanimivi ljudje odhajajo iz vašega življenja, kar vas bo najprej nekoliko prizadelo, nato boste ugotovili, da je to možnost za nove začetke. Vse kar se vam dogaja, lahko v sredini tedna, ko bo luna v vodnarju dojemate pozitivno, kar boste spoznali kmalu. Stvari so končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo prebudilo. Ljubezen vas povezuje z zelo odločno osebo, ki se bo odzivala. Odprite oči, preden gre vse mimo vas.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna boste pravočasno odreagirali in pred vami je več uspehov, saj imate zadeve za osebnem področju natančno zastavljene in premišljene. Nekaj se bo ponovilo in vas vznemirilo, čeprav ste bili prepričani, da je zadeva za vas že zaključena. Tokrat imate veliko energije, toda napačno jo usmerjate v stvari, ki niso preveč perspektivne za vas. Na ljubezenskem področju predolgo čakate, zato lahko zamudite lep trenutek.

RAK

Nekaj se razpleta, kar ste pravzaprav že predvidevali. V prvih dneh tedna boste z luno v kozorogu vse skupaj premišljeno končali in pot nadaljevali z dvignjeno glavo in samozavestnim pristopom. Umirite se in si enkrat za spremembo življenje ogledujte z razdalje, saj vam bo vse skupaj bolj všeč. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in vas veselijo. Prepoznali boste tudi nekaj priložnosti zase.

LEV

Svoje občutljivo razpoloženje boste v sredini tedna kljub ugodni luni v vodnarju skrivali. Baterije si boste najbolje napolnili v družinskem krogu, ki bo usmerjen v harmonijo in sproščene pogovore. Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, kar vas bo jezilo. Konec tedna bodo prišli trenutki, ko ne boste vedeli, kje se vas drži glava, saj boste preobremenjeni. Ko boste sestavljali načrt, povezan s prijetnimi dejavnostmi, upoštevajte tudi mnenja drugih.

DEVICA

V prvih dneh tedna ne bo odveč več previdnosti, posebno v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Dokazati morate svojo resnost in prilagodljivost, kar pa ne bo najbolj enostavno. Z marsikom še vedno ne najdete skupnega jezika, čeprav se trudite na vse pretege. Glede osebnih zadev boste nezaupljivi, toda počasi se stvari premikajo proti cilju. Uživali boste v pozornosti in čutili, da je trenutek v nedeljo čisto vaš.

TEHTNICA

Truditi se boste morali, da ohranite zbranost, saj vas bo nekdo ves čas jezil s svojimi pripombami. Prišel bo trenutek, ko vam bodo popustili živci in takrat se poskusite nekoliko zadržati. Izjemno iznajdljivi boste, saj bo treba poiskati kakovostno rešitev za določen problem, ki vas muči že nekaj časa. Izzive boste z luno v vodnarju sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo povzdignile.

ŠKORPIJON

Na osebnem področju se zanesite na svoje izkušnje, vodila vas bosta Merkur in Sonce. Na takšen način boste hitro ugotovili, kaj vas najbolj privlači. Prisluhnite nekomu izmed družinskih članov. Potrebujete nekaj premikov, še posebej če ste se preveč zaprli v ene in iste navade. Tokrat boste prvi v vrsti, ko se bo odpirala možnost za napredek. Nahajali se boste v prijetni družbi, pogovor bo potekal brez konfliktov, kar vas bo razveselilo.

STRELEC

Ko boste v prvih dneh tedna z luno v kozorogu razmišljali o vseh razlogih za in proti, bo odločitev izredno težka, saj bosta obe opciji zelo zanimivi. Sedaj morate priti zadevam do dna in se pogovoriti o vsem. Čim prej se odločite glede novih podvigov, ki vas bodo malce razbremenili. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju. Ne pozabite na napake, ki so vas enkrat že zelo drago stale.

KOZOROG

Zavedate se, da imate na ljubezenskem področju velike načrte ter da bo vanje potrebno vložiti veliko energije, vendar se kljub temu ne premaknete nikamor. Pozornost za nekaj časa preusmerite drugam. Premislite o novi svežini, po kateri hrepenite. Znova se bo v drugi polovici tedna odprlo vprašanje, ki bo povezano z vašim intimnim življenjem. V domačem okolju vas bodo zasuli z obveznostmi, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije.

VODNAR

Pokažite več poguma, saj delujete, kot da se ne znate sami odločiti. Z nekom se vedno pogosteje srečujeta, kar vas bo nekoliko vznemirilo in pripeljalo do akcije. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. Radi bi imeli vse urejeno, ampak trenutno še ni pravi čas za to. Počasi boste daleč prišli, zato v zadnjih dneh tedna nikar ne iščite bližnjic, ampak se direktno soočite.

RIBI

Vsaka sprememba na ljubezenskem področju bo v prvih dneh tedna, ko se bo luna sprehajala po kozorogu še kako dobrodošla, še posebej izboljšanje komunikacije. Zadovoljni boste, ker ste vse razporedili tako, kot vam najbolj ustreza. Zopet se odpirajo nikdar rešena vprašanja, vendar nanje ne rabite odgovoriti. V mislih imate veliko zadev, vendar vam bodo pomembna le čustva, ki jih boste tokrat razumeli v popolnoma pravi smeri, kar vam omogoča zadovoljstvo.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri