Tedenski horoskop od 15. do 21. 4. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 15. do 21. 4. 2019 (foto: profimedia) profimedia
14. 4. 2019

OVEN

Vedno bolj postajate nestrpni, saj se vam zadeve kopičijo. Veliko energije vam bodo vzele malenkosti, ki bodo po eni strani nepomembne, po drugi strani pa potrebne rešitve. Zdravje vam bo dobro služilo, saj ste si nabrali ogromno pozitivne energije. Glede na vaše trenutno stanje na čustvenem področju se vam lahko začnejo zadeve konec tedna zaradi Polne lune podirati, če se ne boste posvetili situaciji. Partner vas pogreša, vendar vam tega ne bo povedal na glas. 

BIK

Imeli boste dovolj moči za nove izzive, zato le pogumno v boj, ki bo sladek. Uspeh bo zagotovljen, sprememba na bolje pa se vam obeta tudi pri financah. Imeli boste idealne priložnosti za večja vlaganja. Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranje s sodelavci pa bo naletel na odobravanje nadrejenih. Izogibajte pa se informacijam sumljivega izvora, nekdo  bi vam namreč rad škodoval, čeprav vas ogovarja s prijetnim nasmehom na ustih.

DVOJČKA

Izredno razneženi in požrtvovalni boste in pri tem boste zanemarili lastna čustva v korist drugih. Prilagajanje novemu energijskemu ozračju bo šlo bolje od pričakovanj. Našli boste pot, kako združevati nasprotja in se jim prilagoditi. Uspelo vam bo z vztrajnim trudom in iskrenostjo. Prišel bo trenutek, ko si lahko za hip nadenete rožnata očala in se z njimi veselo zazrete okoli sebe. Prisluhnite svoji notranjosti in domišljiji. Čeprav bo sprva kazalo, da ste se zmotili, se bo na koncu izkazalo, da vas je intuicija izjemno dobro vodila.

RAK

Zdelo se vam bo, da še nikoli niste tako zelo verjeli v svoje sanje, kot verjamete sedaj. Težko boste ohranjali stik z realnostjo, a ostajali boste povsem srečni in mirni. Če ste do zdaj pogrešali romantiko v zvezi, vam jo bo z nekaj truda uspelo spet prižgati. Storite torej korak naprej ne bo vam žal, vse poti so vam odprte. Energični, a nekoliko nestrpni boste v petek s Polno luno reševali določene zadeve. Obstajajo možnosti trenj v odnosu z avtoriteto, hkrati pa tudi napetosti zaradi vaše netaktnosti, zato bodite potrpežljivi.

LEV

V tednu, ki je pred vami boste največ časa posvetili poslovnim zadevam, ki vam že nekaj časa ne dajo miru in vas v ozadju obremenjujejo. Nekaj več dobre energije boste deležni na ljubezenskem področju. V zadnjih dneh tedna se vam bodo nakopičili dogodki, s katerimi ste do sedaj odlašali. Največ sreče boste imeli tisti, ki se ukvarjate s prodajo. Na čustvenem področju vas lahko v nedeljo zmoti nerazpoloženje partnerja, ki se ukvarja s svojimi težavami in se ne bo sposoben prilagoditi.

DEVICA

Teden, ki je pred vami bo pozitiven in nasmejan. Z veseljem se boste lotili poslov, ki so pred vami, saj se vam preko njih obeta čudovit zaslužek, ki vas bo nekoliko rešil na finančnem področju. Zaljubljeni boste v svojega partnerja in težko vas bo kdo od tega odvrnil. Samski pa se poskusite več gibati v družbi.  Nič se vam ne bo zdelo nemogoče, še posebej v zadnjih dneh tedna. Ljubezen vam bo naklonjena še posebej v nedeljo, ko bosta imela s partnerjem tudi nekaj več časa zase.

TEHTNICA

Na partnerskem področju se boste težko izognili lepim komplimentom, ki se vam bodo zdeli na trenutke celo nekoliko osladni. Tisti, ki ste samski, se boste najboljše počutili v družbi zračnih znamenj. V petek vas čakajo manjše preizkušnje na ljubezenskem področju. Pazite, koliko in kaj boste povedali, da si ne naredite nepotrebnih težav. Nekdo vas bo v določeni situaciji narobe razumel.

ŠKORPIJON

Energijo boste v prvi polovici tedna usmerjali v delo, kjer boste taktno prihajali do izraza. Imeli boste poseben občutek za ljudi, znali jih boste pravilno usmerjati. Počutje bo stabilno. Zanašali se boste na svoj intelekt, da bi pri svojih nadrejenih dosegli, kar si želite. Pripravljeni boste poslušati in sodelovati brez komentarjev. Samozavest bo začela postopoma rasti, kar vam bo prišlo še kako prav. Mikali vas bodo novi projekti povezani z izobraževanjem.

STRELEC

V prvih dneh tedna boste imeli občutek, da svoji usodi ne morete ubežati. Z izjemno pozornostjo se boste ukvarjali sami s sabo, presojali boste svoj sistem vrednot. Mikala vas bo tudi sprememba na osebnem področju. Začnite se zavedati, da niste edina avtoriteta in ne bodite tako trmasti. Na vrat na nos se boste zaleteli v dogajanje, ki bi se mu sicer v širokem krogu izognili. Tokrat bo tveganje sicer mikavno, vendar ne bo minilo brez posledic.

KOZOROG

Svoje mnenje boste v prvih dneh tedna izražali neposredno, kar bo pripeljalo do nesporazumov. V jezi ne boste mogli rešiti ničesar, a boste vsaj izrazili kar si mislite. Če ne bo po vaše, boste doživljali kolerične izbruhe, ki položaja ne bodo prav nič izboljšali. Veliko energije boste konec tedna namenjali domu, predvsem partnerju, skupni prihodnosti in dobri hrani. Uživali boste kot že dolgo ne, saj vam bo narastla tudi samozavest.

VODNAR

Prihajate v obdobje, ko se boste počutili močne in zadovoljne. Zato je ta teden kljub vplivu Polne lune dober čas, da se začnete posvečati novim projektom ali zadevam, ki so že nekaj časa na vidiku, pa nekako niste imeli energije zanje. Tudi tisti, ki se izobražujete boste imeli srečo. V družbi se boste veliko smejali in dvigovali energijo ostalim prijateljem. Bodite pa čim bolj objektivni, saj se vam lahko hitro zgodi, da bi vas kdo narobe razumel.

RIBI

V prvih dneh tedna boste deležni nekoliko slabšega počutja. Ljubezen vam bo naklonjena, vendar se boste morali zanjo na nek način boriti. Tudi samskim se obeta nova, prijetna oseba, ki vas bo navdušila s svojim razmišljanjem. Sredi tedna se vam bo nakopičilo ogromno dela, ki ga boste sami zaradi povečane raztresenosti težko opravili, zato bi bilo priporočljivo, da za pomoč prosite sodelavce ali prijatelje.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri