Tedenski horoskop od 15. do 21. 5. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 15. do 21. 5. 2017 (foto: profimedia) profimedia
15. 5. 2017

OVEN

Ljubezenske zvezde bodo spremenile svoj položaj in trenutno so vam naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti toku življenja. Vaša pozornost bo usmerjena na materialno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil.

BIK

Pohitite, če si želite srečati z nekom, ki vam je že nekaj časa zelo všeč. Vsekakor tudi prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam obeta harmonijo.  Motijo vas tisti, ki se ves čas pritožujejo. Tudi vi občasno ponavljate podobno napako. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj.

DVOJČKA

Nekaj nesporazumov bo, ki se jim zagotovo ne morete izogniti tako, da se boste obrnili vstran. Previdno, posebno ob srečanju, kjer boste začutili, da vas ne spoštujejo. Teden vas kliče k počitku in užitkom. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo fenomenalen. Kmalu boste zopet prodorni.

RAK

Bodite bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate za vsako malenkost in takoj obračate hrbet tistemu, ki vas po vašem mnenju ni vreden. Še vedno boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo.

LEV

Pred vami je izredno pozitiven teden, primeren za urejanje poslovnih in čustvenih zadev. Sposobni boste narediti premik in na vse skupaj pogledati bolj v realni luči. Iščete neka srečna naključja, posebno glede odločitve v povezavi z ljubljeno osebo, ki pa na pogovor z vami še ni pripravljena. Treba bo še malce počakati in se umiriti.

DEVICA

Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas bodo vodile do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, kar vam bo nekdo od prijateljev zavidal. Sreča se vam počasi približuje. Odlično se boste ujeli z nekom, ki je podobnega temperamenta in razume vašo razigranost. Na poslovnem področju boste imeli sijajno priložnost.

TEHTNICA

Nekoliko vas bo skrbelo, da ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, česa si v resnici ne želite. Umirjena energija bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša čudovite rezultate.

ŠKORPIJON

Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obstalo na slepi ulici in vas nekoliko prestrašilo. Na isto zadevo poglejte iz drugačnega kota in vse skupaj vas bo nasmejalo. Bolj sproščeni boste kot v preteklih dneh, saj vam bo družba zelo naklonjena. V razmerju ali poskusih osvajanja, boste vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni.

STRELEC

Določeno informacijo boste preprosto preslišali in se zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut, saj boste vse skupaj uspešno izpeljali. Konec tedna si boste vzeli več časa zase. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase in si dovolili poiskati nove rešitve. Ugotovite, čemu se lahko izognete.

KOZOROG

Ugotovili boste, da lahko nadaljujete zvezo, ki se počasi razvija v nekaj več od prijateljstva, kar vam je zelo všeč. Nikakor ne pozabite na še nekaj opravkov, povezanih z denarjem. Partnerja boste presenetili s strastjo in globino v vajinem odnosu. Zlahka bosta prebrodila nekaj, kar je bilo v prejšnjih dneh pod vprašajem in vas je močno obremenjevalo.

VODNAR

Venera vam obeta ljubezenske novosti, ki bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Imate dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v odnosu. Nekaj se trenutno zapleta, čeprav temu ne bi smeli pripisati prevelikega pomena. Gre za nekaj zadev, ki jih že poznate, in se boste z njimi veliko lažje soočili.

RIBI

Razočarani ste nad prijateljstvom, zato se boste tokrat obrnili na družinski krog, saj najbolj zaupate ljudem znotraj njega. Vprašajte se, ali za vsem tem tiči tudi del vaše krivde. Poslovno področje bo nosilo nekaj zmede in napetosti. Niso vam všeč strogi načrti, zato se boste vsekakor dobro odrezali, tudi pri težjih opravilih, ki bodo zahtevala zbranost.

horoskop.si

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri