Tedenski horoskop od 15. do 21. 7. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 15. do 21. 7. 2019 (foto: pixabay) pixabay
15. 7. 2019

OVEN

Kljub vplivu Polne lune boste razmišljali, kaj pravzaprav lahko dosežete. Zlahka se boste odločili, saj pravzaprav končujete neko pomembno zadevo, ki vas že malce obremenjuje. Za vsako ceno boste konec tedna iskali novo družbo in podporo. Če še niste našli ljubezni svojega življenja, je to mogoče zato, ker si tega do sedaj niste dovolj želeli. Če ste v resnem razmerju boste malce dvomljivi, še posebej v nedeljo.

BIK

Pripravljeni ste in si želite še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev. V sredini tedna boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete le nekaj trenutkov, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznali si boste, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Nekdo vam bo bolj pri srcu, kot si želite priznati, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo.

DVOJČKA

Sreda bo namenjena veselju, ustvarjanju in prijateljevanju. Izkoristite energijo poguma in samozavesti in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Prijaznost vas bo popeljala do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek pa bo v tem tednu uspeh v poslovnem pogovoru. Poskusite se osredotočiti na pomembne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

RAK

Zaradi vpliva Luninega mrka boste nagnjeni k temu, da stvari zakomplicirate še bolj, kot je to potrebno, saj boste v torek v fazi manjšega nezadovoljstva. Ustavite se za hip in razmislite, ali vas takšen pristop vodi do napredka. Na poslovnem področju ste lahko konec tedna brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Po drugi strani pa boste razmišljali tudi o potovanju. Ljubljena oseba vam bo sledila na najboljši možen način.

LEV

Besede bodo tiste, ki vas bodo sredi tedna popeljale do manjšega napredka. Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. Povabilo vas preseneča, vsekakor v pozitivni smeri. V petek boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato v družbi izrazite svoje misli.

DEVICA

Ne bodite presenečeni, če se boste v torek, ko se vas bo dotaknil Lunin mrk v zadnjem hipu premislili. Pomagal vam bo nekdo izmed prijateljev ali sodelavcev, ki popolnoma razume vaša stališča. Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj. Pomoč znanca boste tokrat zavrnili.

TEHTNICA

Kljub zmedenim vplivom planetov v tem tednu ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in ne upajte na samoumevne rešitve. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli, ki lahko kasneje obrodijo sadove.

ŠKORPIJON

Poiskati boste morali pravo mero, med obveznostmi in počitkom. Sledi pa napredek v ljubezenskem odnosu. Veliko dela se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli prijetnih vibracij. Nekaj vas vznemirja, prava čustva pa bi radi zadržali zase. Niste povsem prepričani o svojem prav, kar se vam sicer ne zdi tako zelo narobe, da bi morali kaj spremeniti.

STRELEC

Čaka vas fantastičen ponedeljek, ki bo prinesel več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj ste namreč v obdobju novih začetkov. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje. Ostanite kljub vplivu Mrka sproščeni. Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v vaši okolici, še posebej v soboto in nedeljo.

KOZOROG

Pustite vse možne obveznosti, ki vas omejujejo in vam kradejo čas ter si privoščite dopust v pravem pomenu besede. Konec tedna prisluhnite sebi, svojim potrebam, in željam. Neučakani boste, čeprav vas nekdo prepričuje, da imate še čas. Umirili se boste ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal. Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti previdni in premišljeni.

VODNAR

Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila. Vse skupaj se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi. Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede zasebnega področja. Konec tedna prihaja vse, kar potrebujete, kljub temu se vam bodo misli še vedno vračale v preteklosti in hrepenele po prijetnem objemu.

RIBI

Merkur v levu vam bo v prvih dneh tedna pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Vaše fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste zopet zavihteli v akcijo in premike. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Ne upirajte se preveč prijetni osebi, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti in seveda uživati v brezskrbni smeri.

Pripravil: Horoskop.si