Tedenski horoskop od 16. do 22. 12. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 16. do 22. 12. 2019 (foto: profimedia) profimedia
15. 12. 2019

OVEN

V prvih dneh tedna zaupajte svojemu čutu in mu pogumno sledite, kamorkoli vas vodi. Pričakujte tudi naporne trenutke, vendar povezave med planeti kažejo, da se bo končno začel uresničevati vaš skrivni načrt.  V drugi polovici tedna boste več časa posvetili ljubljeni osebi, ki se bo z veseljem odzvala vašemu povabilu. Skupaj bosta močnejša, vi pa na področju čustev zagotovo bolj izpopolnjeni.

BIK

V torek, ko bo luna v devici, boste iznajdljivi, kar vam prinaša na ljubezenskem področju nove smernice. To je lahko tudi nekakšno breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije. Nekdo vam bo pomagal, da boste v zahtevnem poslovnem krogu zablesteli s svojimi idejami. Srečanje vam bo v nedeljo ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na zasebnem področju ves čas kopičile.

DVOJČKA

Nikar ne bodite presenečeni, če se bo teden začel s spremembami. Mogoče vas čaka krajša pot ali pa celo pomembna osebna sprememba. Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni. Včasih so sanje veliko bolj resnične kot je videti na prvi pogled in to bo vaše vodilo. Urejene misli prihajajo v soboto in red na ljubezenskem področju bo od vas terjal veliko mero prilagajanja.

RAK

Zadev se boste v torek in sredo, ko bo luna v devici lotili postopoma in temeljito. Morda boste celo malo prehitevali in se podali v nepreverjene situacije. Čeprav ste v odlični formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet. Zaradi prezaposlenosti boste v drugi polovici tedna malce odsotni, vendar se kljub temu potrudite in svojo pozornost namenite partnerju in tistim, ki jih imate radi. Usmerjeni boste proti vrhu.

LEV

Teden pred vami bo energičen in prijeten. Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo hitre reakcije. Malce se boste ustrašili, ko boste v četrtek opazili, da se nekaj ne ujema. Tokrat utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala stabilnost. Samski se boste v nedeljo hitro znašli v neznanem objemu.

DEVICA

Nihče se vam v tem tednu ne bo mogel zlagati in z nikomer ne boste mogli zavlačevati. V sredini tedna boste zelo neposredni. Konec meseca boste vendarle ugotovili, da zanimivo novo poznanstvo, ne bo kar samo potrkalo na vaša vrata. Izkoristite priložnosti za družabno življenje, morda spoznate privlačno osebo. Prijatelji vam bodo v oporo, kar vas bo vsekakor vzpodbujalo.

TEHTNICA

V teden, ki je pred vami boste stopili malce nemirni. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni pravi čas, da bi ga posojali, ker ga boste s težavo dobili nazaj. Nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadenega, zato se zadržite in nekomu, ki bo ves čas drezal v vas olajšajte situacijo s tem da se umaknete vstran in si po tihem mislite svoje.

ŠKORPIJON

Videli boste samo ravno pot in na njej bodo v sredini tedna, ko bo luna v devici prisotne ovire, ki vam bodo povzročile dvome. Lažje vam bo, če se boste sprehodili po ovinkih, ki prinašajo rešitve. Konec tedna se vam lahko zgodi, da vas bo nekdo pustil na cedilu. Na čustvenem področju boste v nedeljo nekoliko zamišljeni, vašo komunikacijo bo zmedel tudi planetarni vpliv, ki vam ne bo najbolj naklonjen.

STRELEC

Čutite, da je pred vami odličen teden, zato si boste nadeli svoj simpatičen nasmešek in se pogumno lotili zabavnih plati. Rabili boste sveže izzive, ki niso tako daleč, kot so se zdeli včeraj, pripravljeni boste tvegati in se tudi prilagajati. Daleč v ospredju bodo v soboto vse stvari, ki so vezane na ljubezenske odnose. Za samske strelce bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v tednu, ko boste bolj samozavestni. 

KOZOROG

V tem tednu boste na poslovnem področju ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja, zato se boste raje kot za zabavo odločili za napredek. V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo ki ga opažate že dlje časa. Pogodbe in druge podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas naporno.

VODNAR

Sledili boste prijetnim decembrskim energijam. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo spomnili na preteklo nostalgijo. Sledili boste ugodnim spremembam. Na svoj način vas bodo privlačile tiste dejavnosti, ki zahtevajo kreativnost. Ne obremenjujte se z drugimi, kadar se ne strinjate z njihovim drugačnim mnenjem, saj boste najlažje prehodili pot s svojim samozavestni pristopom.

RIBI

Na osebnem in ljubezenskem področju vas v sredini tedna čaka nekaj preizkušenj. V ljubezenskem življenju prihaja sredi tedna malce nostalgično razpoloženje. Nahajate se na prelomu oziroma razpotju, ki vas lahko popelje v bolj pogumne odločitve. Da bi izboljšali dialog s partnerjem, poizkusite konec meseca novembra ustvariti naravno harmonijo.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri