Tedenski horoskop od 16. do 22. 4. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 16. do 22. 4. 2018 (foto: profimedia) profimedia
16. 4. 2018

OVEN

Teden se lahko začne s prepirom, vendar se vam že v sredo, ko luna preide v dvojčka obetajo pomembne ugotovitve, če se boste le pripravljeni soočiti z njimi. Potlačite ego in priznajte svoje napake, veliko lažje vam bo. Pri delu boste poslovno sodelovali z nekom, ki do zdaj ni kazal nobenih ambicij. Zdelo se vam bo, kot da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega ne najdete izhoda in zaradi tega boste bolj zadržani.

BIK

V vaši situaciji se bo pojavil nov dejavnik, na katerega boste morali računati. Če ga boste pravilno vključili v svoje načrte, vam sčasoma lahko prinese finančno korist in dolgoročno zadovoljstvo. Manjši nesporazum bo konec tedna zaznamoval sicer čisto prijetno počutje. Izberite vljuden način in preverite, ali ljudje natančno vedo, kaj pričakujete od njih in kakšne so vaše dolžnosti.

DVOJČKA

Teden se bo začel nekoliko bolj temačno. Očitno še ni soglasja okoli stvari, ki so še vedno kamen spotike. Trenutno zagotovo nimate dovolj moči, da bi edini prevzeli pobudo. V ljubezni se odpira podobno vprašanje kot običajno. Prepovedani odnos vas bo konec tedna mikal bolj kot kadarkoli prej. Imeli boste priložnost, da stopite vanj, vendar se zavedajte, da to lahko potegne za sabo marsikaj.

RAK

V teden boste hrabro zakorakali. V službi se vam obetajo nove poslovne priložnosti, ki bodo dolgoročno zelo donosne. Konec tedna si vzemite čas za ljubezensko življenje. Samski se osredotočite na tisto osebo, ki jo že dolgo poznate in ne izgubite živcev. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. Ne bo vam žal, čeprav bo napeto.

LEV

Prijetno delovno okolje vas bo sredi tedna navdalo s pozitivno energijo, ki jo boste preusmerili tudi na ostale sodelavce. Tudi v domačem okolju boste zato pozitivno naravnani in precej dobre volje. Po naključju se vam bo ponudila priložnost, da se izkažete v službi ali v šoli. Ne bojte se izstopati in poudariti nečesa, kar vam gre res dobro od rok, še posebej v petek in soboto, ko bo luna v raku.

DEVICA

Ne razkrivajte vsega, kar si želite, temveč napredujte po zastavljenem vrstnem redu. Nikar ne prehitevajte, čeprav bi radi pustili svoj pečat na številnih področjih, kjer vas spremlja sreča. Stvari se bodo konec tedna odvijale kot po maslu, predvsem zato, ker boste polni volje in vam tudi najbolj zahtevni izzivi ne bodo pokvarili razpoloženja. Ne naprezajte se preveč, saj vas lahko to zelo utrudi.

TEHTNICA

Prva polovica tedna vam bo vsekakor zelo naklonjena. Globoko v sebi boste našli moč in stopili korak naprej. Približali se boste ljudem in jim pomagali tako s svojim znanjem, kot tudi nasveti. Proti koncu tedna se boste postavili na noge. Bolj ko vezani razmišljate o svojem partnerju, bolj se vam dozdeva, da to ni oseba, ki ste jo nekoč poznali. Samski še nekoliko počakajte.

ŠKORPIJON

Pri delu ne zahtevajte v torek preveč od vašega sodelavca, saj ne more delati čudežev. Raje mu pomagajte in mu namenite kakšen koristen nasvet. Če bosta sodelovala, bo delo hitreje opravljeno in tudi bolje. Nekaj vas bo konec tedna prijetno presenetilo. Ne belite si glave z analiziranjem, kako in zakaj. Raje uživajte v prednostih nastalega položaja in se vsemu skupaj nasmejite.

STRELEC

Živite po svojih načelih in nočete zlahka popustiti. Vsekakor se vam sredi tedna priporoča nekaj več strpnosti in previdnosti, zlasti glede domačih zadev ter ob poslih. Ne zastavljajte si pretežkih nalog in pazite na zdravje. Utrujate se hitreje kot sicer. Čeprav menite, da ste nekje nenadomestljivi, se vseeno za zdaj umaknite in odpočijte, kar boste lahko marsikaj naredili tudi v nedeljo.

KOZOROG

Pustite času čas, to je pregovor, ki se ga sicer držite, le v prvih dneh tedna boste morda nekoliko manj verjeli v pozitiven izid. Pri učenju vas čaka še nekaj obsežnega gradiva, v ljubezni pa ste zmedeni. Počeli boste vse razen tistega, kar je najnujnejše. Nekaj vas ovira in ustavlja prav takrat, ko bi morali kaj ukreniti. Morda ste pričakovali drugačen razplet in zato zdaj odlašate s pomembno odločitvijo.

VODNAR

Na delovnem mestu boste v prvi polovici tedna zelo vztrajni. Vedite, da vam pri tem pomaga telesna pripravljenost, ki je pomembna za aktivni um. Ljubezensko življenje se drastično izboljšuje. Skrivnost srečnega življenja bo v tem, da se vam vrača vse pozitivno, kar naredite. Vaš poudarjen smisel za drobne pozornosti bo del tega. Tudi finance vam bodo dobro služile.

RIBI

Ljubezen vas bo ogrela močneje kot v preteklih dneh. Nekdo vas bo sredi tedna prijetno mikal. Obiščite neko zanimivo prireditev, premikajte se, potujte. Ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa. V službi boste na vrhuncu, pokazali boste vse svoje sposobnosti in bujno domišljijo. Poleg tega pa boste vztrajali pri svojih zahtevah, saj so več kot utemeljene.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri