Tedenski horoskop od 16. do 22. 5. 2016

Za dvojčke bo ta teden posebej ugoden na poslovnem področju.

Tedenski horoskop od 16. do 22. 5. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 5. 2016

Oven

Soočati se boste morali z lastnimi in tujimi napakami. Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge, le tako vam bo morda uspelo, kar ste si zamislili. Vse bo potekalo zelo hitro, zato ne boste imeli dovolj časa za kakršne koli dvome, kaj šele za to, da bi spremenili svoje načrte. Sedaj boste usmerjeni v en konkreten cilj.

Bik

V prvih dneh tedna vam bo nekoliko lažje, posebno če se boste odločili sprostili višek energije pri športnih dejavnostih, in ne v ugibanjih in predolgih pogovorih o enih in istih temah. Pokažite več prožnosti. Le s sproščenim vedenjem boste dokazali svoj prav in si počasi pridobili še nekaj pomembnih točk. Partner si zasluži več vaše pozornosti.

Dvojčka

Pod vplivom prijatelja boste končno pokazali, kaj si želite, čeprav še vedno na svoj način in v svojem slogu. Poskrbite za boljšo fizično pripravljenost, ter boljše počutje. Teden bo ugoden za napredovanje na poslovnem področju. Sestavite novo prošnjo ali načrt, ki bo obrodil boljše sadove. Ne zatekajte se v iste navade in razčistite s preteklostjo.

Rak

Zanimivo bo vsem, ki ste dolgo čakali na ponovno prižiganje strasti. Tokrat nimate kaj ali koga čakati, saj bo vsak morebitni uspeh direktno povezan le z vašo pobudo. Imate več kot eno dobro priložnost za pogovor. Vsekakor pa ste predolgo čakali, da ljubljena oseba sama ugiba, kaj se skriva za vašimi namigi, zato boste morda malce razočarani.

Lev

Ves čas boste hiteli, potem se nekako naglo umirili. V ljubezni so na vidiku novosti, vsekakor je dobro, če boste znova analizirali določen odnos, ki vas bremeni. Poslovno področje bo zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu z nadrejenimi, vendar je vse odvisno od vas in vaše trme.

Devica

Ne popuščajte preveč, čeprav s prijateljem še vedno lahko najdeta stične točke. Oba sta le preveč trmasta. Lahko se posvetujete z nekom, ki vam lahko ponudi pravi nasvet. Želite si prijateljsko podporo in razumevanje, dobili pa boste veliko več. To vas po eni strani tudi vznemirja, saj bi zadeve radi zavrteli v čim bolj pozitivno smer.

Tehtnica

Največ zanimivega se bo dogajalo v družabnem krogu. Gre za poznanstvo, ki prinaša nekaj svežega in pozitivnega. Pazljivo reagirajte z domačimi. Proti koncu tedna boste imeli pred seboj čas, ki bo poln izzivov in osebne motivacije. Prilagodljivost vam bo prišla prav, ko se bodo delavne obveznosti stopnjevale in kopičile.

Škorpijon

Vaše počutje bo spremenljivo, znašli se boste na razpotju ali nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, potem boste zahtevali razlago za vsako ceno. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo omogočila, da bo veliko storjenega. Pri tem ste lahko nekoliko preveč nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali vse skupaj kot breme.

Strelec

Zopet boste negotovi, okoli stvari, ki naj bi bile jasne. Kmalu sledi novo olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom. Ne odnehajte prehitro, le zato, ker si nekdo za vas ne vzame dovolj časa. Gre samo za začasen premor, ki ga lahko izkoristite za svoje drugačne, razigrane korake.

Kozorog

Ob pogovoru se boste dobro odrezali, saj boste takoj zadeli v bistvo in vztrajali do konca. Soočenju ste se morda hoteli izogniti, sicer pa se bo izkazalo, da vam bo veliko lažje. Tokrat so zaradi dogodkov, ki se vrstijo vaši dvomi še bolj poudarjeni. Še nekaj morate prestati, preden se boste lahko umirili. Pot je še dolga, posebno če gre za ljubezenske zaplete.

Vodnar

Od vas nekdo zahteva, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave tako v zasebne kot poslovne odnose. Strast bo nosila nezadovoljstvo. Izredno energični boste, zgovorni in radovedni. Kljub temu pa se povsem posvetite opravku, ki vam omogoča še nekaj zanimivih druženj in ugoden razplet.

Ribi

Zasebno bo potrebno pokazati iniciativnost in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe, z nekaj radosti in iznajdljivosti. Nato se vam obeta nekaj več trenutkov sreče. Marsikaj je na vaši strani, zato storite nekaj konkretnih korakov glede srečanja, o katerem že nekaj časa razmišljate. Na vrsto boste konec tedna prišli tudi tisti, ki ste samski.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri