Tedenski horoskop od 16. do 22. januarja

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 16. do 22. januarja (foto: profimedia) profimedia
15. 1. 2023

OVEN

V začetku tedna se boste zalotili, da obujate spomine, še posebej na ljubezenskem področju, kjer zadnje čase nikakor ne morate ugotoviti, kaj vam manjka. V krogu družbe prijateljev se bo veliko dogajalo, kar vas bo razvedrilo in opomnilo, da vas imajo radi in vam stojijo ob strani. Razmišljali boste tudi o spremembi službe, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj vam bo kasneje žal. V nedeljo boste v plodnem obdobju, zato pričakujte možnost pozitivnih rešitev.

BIK

V prvih dneh tedna se bodo s pomočjo Sonca v kozorogu uredile zapletene razmere, ki bodo povod, da razrešite tudi finančne obveznosti. Vaš um bo sredi tedna na področju kariere preobremenjen ter na trenutke nekoliko zbegan. Manj zbrani se boste težko dokopali do pravih odgovorov. V soboto boste spoznali preproste energije, ki vam bodo dolgoročno koristile. V večji meri se boste posvečali prijateljskim in družinskim odnosom.

DVOJČKA

Pri obvladovanju uma ali težav, ki vam jih povzročajo drugi se boste težko poglobili ter umirili. Ne bodite preveč zahtevni do sebe, raje se prepustite. Določena zadeva v službi ne bo najbolj nujna, zato si boste lahko večkrat med delom vzeli čas za premislek. Dobre energije bodo dvignile glavo pokonci, prihaja tudi nekaj materialnega zadoščenja. Razmišljali boste natančno, kar običajno ni v vaši navadi in metodično obdelali potankosti, na katere nekdo drug ne bi niti pomislil.

RAK

V začetku tedna se boste dotaknili najpomembnejšega odnosa, to je odnos do samega sebe. Že nekaj časa čutite svoje notranje spremembe, ki prihajajo počasi, sedaj pa se bo vse skupaj začelo dogajati bolj intenzivno. Iskali boste ljudi, ki so vam blizu, izogibali se boste tistim, ki so polni sebe in drugih sploh ne slišijo in ne zaznavajo. V soboto ko prihaja pomembna situacija boste morda nervozni, vendar boste z iznajdljivim umom našli ustrezno rešitev ter se predali v sproščenih energijah.

LEV

Teden red vami ne bo nič kaj drugačen od ostalih dni, kar vas ne bo motilo, saj vam bo godilo da je vse ustaljeno ter predvidljivo. Zadovoljni in sproščeni morate samo spremeniti svoja stališča na področju čustev, kjer pa niste prepričani v zadnje odločitve. Če morate storiti nov korak, se najprej vprašajte, če si to sploh želite, saj vrnitve ne bo. Nedeljo boste z veseljem namenili prijateljem, zanimiva situacija pa bo prebudila čustveno plat in vas postavila pred simpatična dejstva.

DEVICA

Samskim devicam teden z Venero v znamenju vodnarja ne bo najbolj naklonjen, preganjala vas bo misel, da ni nikogar, ki bi bil kompatibilen z vami. Vendar ne obupajte, to je le občutek in krajše obdobje, ki se bo zaključilo kmalu. Dobro razpoloženje vas bo spremljalo na področju dela in denarja, še posebej v petek, ko boste znali voditi druge in pri tem zablesteti. Nove dimenzije prihajajo v ospredje, zato ne bodite ozkogledi in preveč kritični.

TEHTNICA

S situacijo, ki se bo s pomočjo Merkurja, ki prehaja v direktno fazo gibanja rešila boste več kot zadovoljni, zato se lahko končno sprostite. Ustvarjalnost se bo prepletala na vsakem koraku, zato boste v dom ali pisarno želeli vnesti kreativne spremembe. Prosti čas boste znali izkoristiti, saj vas bo spremljalo navdušenje za fizične in psihične aktivnosti. Nikar pa v nedeljo, ko vas bo nekdo ves čas izzival z zoprnimi opazkami preveč burno ne odreagirajte.

ŠKORPIJON

Čeprav boste v ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju prepričani, da ste nekaj naredili zelo narobe, se bo na koncu izkazalo, da gre dejansko za nesporazum. Ne trudite se sodelavcem ugajati za vsako ceno, saj vas lahko narobe razumejo. Druga polovica tedna prinaša na področju prijateljskih ter ljubezenskih odnosov nekaj zapletov in nejasnosti. Nečesa ne morete pozabiti, čeprav veste, da vas vse skupaj le obremenjuje. Z odkritim pogovorom se lahko razbremenite. 

STRELEC

S podzavestno dinamiko poskrbite za dobro počutje na vsakem koraku. V prvi polovici tedna boste večkrat naleteli na situacijo, ki vas bo opomnila, da se vse zgodi z namenom. Nekdo bo poskrbel da boste določene besede sprejemali drugače. Če ste samski, se lahko zapletete v nekaj prijetnega in obarvanega s strastjo. Vezani, na področju ljubezni boste v nedeljo po dolgem pogovoru z ljubljeno osebo začutili, da je čas da se bolj odprete in spregovorite o občutkih.

KOZOROG

Z Venero v znamenju vodnarja, ki vas vleče vstran od ustaljenih vzorcev se sproščeno podajte tja, kjer se skrivajo ugodne in še vedno realne rešitve. Sodelavec bo preizkušal vašo stopnjo razdražljivosti, vi pa se v tistem trenutku oprimite optimizma. Na področju odnosov boste najprej nemirni, nato se boste konec tedna poglobili vase, spremljal vas bo dober občutek za ustvarjanje prijetnega ozračja v domačem krogu. Počasi se boste otresli tudi hladne energije, ki vas že nekaj časa blokira.

VODNAR

Občutek, da so določeni posamezniki do vas nekorektni ali neiskreni vas tokrat ne vara. Napetost v odnosih se bo stopnjevala, z nestrpnostjo pa se žal do drugače mislečih oddaljujete. Tisti, ki jih spoštujete bodo z jasnimi odgovori poskrbeli, da zopet najdete pravo pot in se odločate preudarno. Po krajšem umiku boste najprej zmedeni, nato pa prehajate v petek, s Soncem v vašem znamenju v stabilno stanje, ki vključuje samozavesten pristop in odločitve.

RIBI

Visoki cilji in motivacija prebujajo v sredo, ko Merkur prehaja v direktno gibanje učinkovitost, želeli boste poskrbeti za urejeno področje financ. V nepredvidljivih okoliščinah boste najprej v dvomih, lahko celo otrpnete, nato vam bodo miselne sposobnosti pokazale pravo pot. Dodatnih obveznosti si ne boste želeli, čeprav vam bo nekdo konec tedna predlagal nekaj mamljivega. V domačem okolju boste v nedeljo vsi skupaj rešili zadeve, ki so vas bremenile, nekdo vas bo presenetil.

Tekst: Horoskop.si

Preberite si še: