Tedenski horoskop od 17. do 23. 6. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 17. do 23. 6. 2019 (foto: unsplash) unsplash
17. 6. 2019

OVEN

Opazovati boste morali, kaj od vas želijo drugi in jim poskušati ustreči, seveda tudi v vaše dobro. Občutili boste veliko energij, ki vam niso najbližje, saj lomijo vašo samozavest, zato vzemite vse skupaj kot obdobje stabilizacije. Pojavijo se lahko vprašanja in manjše težavice na področju zdravja, kar vas bo usmerilo v to, da posvetite svojemu telesu več pozornosti. Najprej pa bo vsekakor treba doseči stabilizacijo na psihičnem področju.

BIK

Nikakor brezglavo ne napadajte, dokler ne preverite vsega, kar slišite, saj lahko zaradi določenih aspektov pride do izkrivljenih informacij in napetosti brez pravega vzroka. V drugi polovici tedna boste zacveteli. Obetata se vam priznanje. Pravijo, da tisto, za kar živiš in kar počneš, označuje, kdo si. Glede na to, da ste dobro pripravljeni, imate odlične možnosti za spremembe, če si jih želite.

DVOJČKA

Čutili boste, da vam družba prijateljev zelo odgovarja, saj lahko tako pozabite na svoje težave in predsodke.  Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste sredi tedna nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi tokrat in naredite nekaj za svojo dušo. V drugi polovici tedna boste spoznali, da vas lahko že majhne stvari osrečijo in vam vlijejo dobro energijo. Pričarajte si več dogajanj in nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje zastavljene cilje.

RAK

Nikar ne podlezite obveznostim, raje si vzemite nekaj časa zase, da se obnovite, nato boste sposobni še boljših rezultatov, še posebej v drugi polovici tedna, ko bo vse skupaj potekalo še bolj gladko.  Pojavi se lahko nekaj neupravičenega ljubosumja, ki vas bo še posebej v soboto večkrat spravilo v slabo voljo. Vzemite si dovolj časa za vse, ker so mogoči nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli čas in voljo.

LEV

Prihaja neposredna komunikacija, vendar jo bodo uporabili tisti, ki se po navadi držijo v ozadju. Predajte jim zadeve, umaknite se in tokrat le opazujte. Odnosi bodo za vas na prvem mestu, denar vam niti ne bo tako pomemben, kar lahko marsikoga zelo začudi. Treba bo sprejeti številne resne odločitve, ki lahko močno vplivajo na stil življenja. Konec tedna bodo ob vas ljudje, ki jim boste lahko zaupali, pripravljeni bodo tudi priskočiti na pomoč.

DEVICA

Pojavilo se vam bo veliko priložnosti, vendar ne boste dovolj prepričani vase, da bi jih izkoristili. Primanjkovalo bo tudi potrditev. Nekdo vas bo nekoliko upočasnil, vendar boste z vztrajnostjo in močno voljo še vedno uspešni. Pozitivna energija vam bo sledila v drugi polovici tedna. Pripravljeni boste na preizkušnje, ki bodo v večini povezane z domačim okoljem in osebno rastjo.

TEHTNICA

Pomembno je, da ostanete v tem tednu osredotočeni na tisto, kar vas v resnici veseli. Na področju dela potrebujete več dokazov, s katerimi vas hranijo sogovorniki. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo prijetno presenetilo. Nekoliko boste v soboto negotovi, kar vam nikakor ne bo všeč. Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo drugih, vendar nanje tokrat ne boste mogli vplivati.

ŠKORPIJON

V tednu, ki prihaja, vam bo bolj odgovarjalo ostati v svojem svetu, ter le budno opazovati dogajanje. Odkrili boste nove cilje in nove načine, ki vam bodo bolj pisani na kožo v vašem vsakodnevnem delovanju. Pozvani boste, da svoje ideje tudi izpostavite, brez tega tudi uspeha ne bo v tolikšni meri, kot pričakujete. Žetje sadov vašega dela vam je nakazano v drugi polovici tedna, takrat se vam bo okrepil tudi vaš pogum.

STRELEC

Veliko vam bodo pomenili iskreni odnosi. V tednu, ki je pred vami, boste med prijatelji zelo priljubljeni, kar je za vas zelo pomembno, saj niste samotar in ste v bistvu od pozornosti celo nekoliko odvisni. Če vas bodo ljudje spraševali, kaj si mislite, jim boste morali to natančno razložiti, odzivali se boste drugače kot običajno. Dotaknili se boste strokovne plati, saj tokrat vaš šarm in simpatičnost na poslovnem področju ne bosta dovolj za napredek.

KOZOROG

Prve dni v tednu izkoristite za pogovore in počasni napredek na osebnem področju. Prevzemite pobudo, celo glede načrta, kjer je v preteklosti zelo slabo kazalo. Tokrat boste bolje pripravljeni, zato ne obupajte. Pričakovali boste ljubezenske novosti, toda prihaja nekaj drugačnega, kar vas bo presenetilo. Nekaj vam očitno še ni jasno, čeprav se vse dogaja v smeri, ki je za vas zelo razumljiva.

VODNAR

Nekdo bo v sredini tedna na vaši strani, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Ostanite nepristranski, le ne dovolite, da bi vam kdo slučajno narekoval, kaj je bolje za vas. Planeti, ki vam bodo konec tedna naklonjeni, vam bodo podarili večjo potrebo po komunikaciji in druženju, še posebej na raznih zabavah. Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano, vendar kljub temu simpatično.

RIBI

Svojo energijo usmerite v tem tednu, ki bo deloven, nekaj rekreacije. Še vedno boste pod vplivom preteklih dogodkov, kar vas bo po tihem vznemirjalo. Novica, ki jo boste prejeli, vas bo presenetila, toda v zelo pozitivnem smislu. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje, saj se vam nakazujejo manjša nihanja v počutju. Nečesa ne razumete, vendar to ne pomeni, da bi se morali takoj upreti in se oklepati težav na katere nimate vpliva.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

 

 

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri