Tedenski horoskop od 17. do 23. 9. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 17. do 23. 9. 2018 (foto: unsplash) unsplash
17. 9. 2018

OVEN

Venera v znamenju škorpijona vam bo največ iskrene zaljubljenosti namenila v sredini tedna, ko boste zelo strastni. Zaupajte sebi in uživajte v poljubih in dotikih. Nekaj se vam bo posrečilo, saj dobrega izida sploh niste pričakovali. Pustili boste svojo sled in pečat in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili priložnosti. Nekdo vam bo nenehno dobesedno za petami, vendar vam bo pozornost ugajala.

BIK

V prvi polovici tedna se vam bodo zaradi lune v kozorogu nakopičili dogodki, s katerimi ste do sedaj odlašali. Največ sreče boste imeli tisti, ki se ukvarjate s prodajo ali druge vrste trženjem, saj boste bolj prodorni. Na čustvenem področju vas lahko zmoti nerazpoloženje partnerja, ki se ukvarja s svojimi težavami in se ne bo sposoben prilagoditi vaši situaciji, ter vas upoštevati.

DVOJČKA

Stanje na čustvenem področju ni najbolj rožnato, zato se vam lahko začnejo zadeve podirati, če se ne boste posvetili situaciji. Partner vas pogreša, vendar vam tega ne bo povedal na glas. Organizirajte konec tedna, ko bo luna v razposajenem vodnarju, kakšno romantično večerjo ali pa ga peljite na izlet v naravo. Pogovorita se o stvareh, ki so v zadnjem času razlog vajinih konfliktov.

RAK

Vedno bolj postajate nestrpni, saj se vam zadeve kopičijo. Tisti, ki ste v fazi izobraževanja, boste morali z določenimi izpiti, čim prej zaključiti. Veliko energije vam bodo sredi tedna, ko bo luna v kozorogu kradle malenkosti, ki bodo po eni strani nepomembne, po drugi strani pa potrebne rešitve. Zdravje vam bo dobro služilo, saj ste si v zadnjem času nabrali ogromno pozitivne energije.

LEV

V prvih dneh tedna boste deležni nekoliko slabšega počutja. Pijte več tekočine in se gibajte, s tem boste preprečili vdor negativne energije v svoje življenje in se zaščitili pred morebitnimi težavami. Ljubezen vam bo naklonjena, vendar se boste morali zanjo na neki način boriti. Tudi samskim se konec tedna obeta nova, prijetna oseba, ki vas bo navdušila s svojim razmišljanjem.

DEVICA

Nikar ne imejte občutka, da ste sami na svetu, saj imate prijatelje, ki se lahko zanesete nanje. Pokličite jih in se z njimi dogovorite za srečanje in klepet, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. V četrtek se vam bo nakopičilo ogromno dela, ki ga boste sami težko opravili, zato bi bilo priporočljivo, da za pomoč prosite svoje sodelavce ali prijatelje in se celotni situaciji prilagodite.

TEHTNICA

Utrujenost, ki ste jo občutili v zadnjem obdobju, se počasi umika vstran. Prihajate v obdobje, ko se boste počutili močne in zadovoljne. Zato je ta teden dober čas, da se začnete posvečati novim projektom ali zadevam, ki so že nekaj časa na vidiku, pa nekako niste imeli energije zanje. Tudi tisti, ki se izobražujete, boste imeli srečo, saj vas bo spremljal delovni vpliv lune v kozorogu.

ŠKORPIJON

Vaša pozitivna energija bo v prvih dneh tedna prisotna povsod, kjerkoli se boste pojavili. Reševali boste tudi situacije drugih, saj ste trenutno v obdobju, ko ste zelo močni in samozavestni. V družbi se boste veliko smejali in dvigovali energijo ostalim prijateljem. Bodite čez konec tedna čim bolj objektivni, saj se vam lahko hitro zgodi, da bi vas kdo narobe razumel in užaljeno odkorakal vstran.

STRELEC

Teden, ki je pred vami, bo pozitiven in nasmejan. Z veseljem se boste s pomočjo lune v kozorogu lotili poslov, ki so pred vami, saj se vam preko njih obeta čudovit zaslužek, ki vas bo nekoliko rešil na finančnem področju, kjer ste nekoliko zabredli. Zaljubljeni boste v svojega partnerja in težko vas bo kdo od tega odvrnil. Samski pa se poskusite skozi konec tedna več gibati v družbi.

KOZOROG

Nič se vam ne bo zdelo nemogoče, še posebej v prvih dneh prihajajočega tedna, saj vas bo bodril vpliv lune v vašem znamenju. Sedaj imate možnost, da se rešite določenih dvomov, ki ste jih imeli zaradi svoje nesigurnosti in neučakanosti. Ljubezen vam bo naklonjena še posebej čez konec tedna, ko bosta imela s partnerjem tudi nekaj več časa zase, da se v miru pogovorita in delita svoje skrite želje.

VODNAR

V ponedeljek in torek vas čakajo manjše preizkušnje na ljubezenskem področju. Pazite, koliko in kaj boste povedali, da si ne naredite nepotrebnih težav. Nekdo vas bo v določeni situaciji narobe razumel. Finančne zadeve pa bodo zaradi lune v znamenju kozoroga potekale brez večjih zapletov, ustaljeno. Lahko si boste kupili tisto, kar si želite že nekaj časa. Razveselite svoje srce!

RIBI

Veselili se boste prihajajočega tedna, saj boste deležni več pozitivnih zadev, ki se bodo razvijale počasi, vendar intenzivno. Na partnerskem področju se boste težko izognili lepim komplimentom, ki se vam bodo zdeli na trenutke celo nekoliko osladni. Tisti, ki ste samski, se boste najboljše počutili v družbi ognjenih znamenj, ki bodo flegmatično znala spraviti v dobro voljo vas in širšo okolico.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri