Tedenski horoskop od 17. do 23. oktobra

Kaj je zapisano v zvezdah za vaše astrološko znamenje?

Tedenski horoskop od 17. do 23. oktobra (foto: shutterstock) shutterstock
16. 10. 2022

OVEN

Pomagali vam bodo tisti posamezniki, ki na področju kariere vzpodbujajo skupni napredek. Popolna odkritost na področju osebnih odnosov v začetku tedna ne bo najboljša izbira. Čas je, da pomislite, da lahko koga s svojimi močnimi vibracijami užalite. Proti koncu tedna boste tehtali, kaj se vam zdi smiselno in kaj je tisto, kar bi morali pustiti za sabo. Pomanjkanje energije bo močno zaznamovalo nedeljo, saj boste popolnoma brez volje.

BIK

Začetek tedna bo obarvan z zanimivimi vsebinami, zaželeli si boste duhoven preskok. Privlačile vas bodo teme, povezane s psihologijo in globino duše. Prosti čas boste z veseljem posvečali poslušanju glasbe. Pričakujte v četrtek zamude s plačili, skrbno pazite tudi na pomembne dokumente. Skratka, raje dobro premislite, preden se zgodi pot v kaos. Pustite času, da opravi svojo nalogo, in ne drezajte preveč v skrivnosti. 

DVOJČKA

Pesimistični pogledi vas lahko le obremenijo, zato si čim prej nadenite nasmešek. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, raje delujte bolj spontano. V ljubezni pričakujte zaradi Sonca v znamenju tehtnice več iskrenosti in zaupanja. Konec tedna prihaja nekaj novih obveznosti, ki se vam bodo na prvi pogled zdele popolnoma obvladljive. Rešili boste odnos, ki vas bremeni že dlje časa. Direktno izpostavite svoja čustva in ne bodite tako prestrašeni.

RAK

Bodite v ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju bolj pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem času, predvsem pa ne iščite težav tam kjer ni potrebno. Od četrtka dalje boste močno izpostavljeni na področju kariere. Vse skupaj bo sicer precej zapleteno in ovinkasto, toda zagotovo bo vredno vztrajati. Poslujte po izkušenih metodah, da ne pride do neprijetnih zapletov. V soboto in nedeljo se boste ustavili pri družinskih odnosih.

LEV

Z energijo tehtnice si boste zaželeli ustvariti boljše pogoje. Razmišljali boste tudi o možnostih za dodatni zaslužek. Pomembno bo, da sprejmete drugačen pristop in se prilagodite trenutnim razmeram. Občudovali vas bodo, saj boste pritisnili na pravo tipko, tisto, ki obljublja akcijo. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v tehtnici si vzemite več časa za svoje prijatelje, saj se vam bo nekdo izmed njih končno izpovedal. Marsikaj vam bo po pogovoru bolj jasno.

DEVICA

Nekaj, kar se bo zgodilo na področju dela bo močno pritegnilo pozornost. Ukvarjali se boste s tem, kako bi konkretno odgovorili na nekaj pomembnih vprašanj, ki vas begajo. Kritično nastrojenim posameznikom se boste znali spretno izogniti, bolj vas bodo privlačili ljudje, ki so veseli in spontani. V soboto vas bo presenetilo nenadno povabilo, ki bi ga bilo smiselno sprejeti, saj vam prinaša ugodne vibracije.

TEHTNICA

Kljub temu da boste želeli odreagirati hitro, boste po nekaj pripombah prenehali z agresivnim pristopom. Odpornost se bo krepila, izboljša se lahko tudi kondicija, kar vas bo razveselilo, saj hrepenite po dovršeni zunanji podobi. Optimistično razmišljanje vas bo na področju kariere, kjer se lahko marsikaj zakomplicira držalo v objemu dobrega počutja. Spomnili se boste nečesa, kar lahko prebudi strast, ter uredi nesporazume na področju ljubezni.

ŠKORPIJON

Kljub temu da boste zelo sumničavi, odločno zakorakajte novim dogodivščinam nasproti. V kolikor boste zaupali, se lahko rešite večjih zapletov, zato se izogibajte dvomljivim pogovorom. Nadpovprečne miselne sposobnosti se bodo odražale pri spopadanju z obveznostmi. Močno izpostavljeno bo prav tako področje financ, ki bo od vas zahtevalo da se odločite. Samske škorpijone čakajo pogovori, ki vas bodo še nekaj časa navdihovali zaradi žgečkljive vsebine.

STRELEC

V mislih se boste malce zaustavili in prenehali z nerealnimi pričakovanji. Odločitev, da ste bolj odprti, vas bo vodila k bolj sproščenemu delovanju na področju odnosov. Zaradi obilice obveznosti boste sredi tedna s težavo sledili dogajanju, lahko se vam tudi zgodi, da vas bo nekdo opozoril. Na področju zdravja in prehrane boste v soboto, ko bo luna v devici pripravljeni storiti nekaj zase. Kljub zanimivim povabilom nikar ne pretiravajte s hrano in pijačo. 

KOZOROG

Ljubezenske zadeve se premikajo prepočasi za vaš okus, zato boste v začetku tedna nezadovoljni tavali sem ter tja. Na globoke pogovore, ki bi lahko razkrili bistvo tokrat ne boste pripravljeni. Vzemite si v petek čas za urejanje poslov ali dogovor v povezavi s pomembno zadevo, saj bodo pričakovali od vas, da vse skupaj organizirate. V nedeljo se boste namenili na lepše, pozabili boste na težave in se kjerkoli boste sprostili.

VODNAR

Sproščena komunikacija na poslovnem področju bo glavni ključ do ugodnih rešitev. Morda je čas, da se od negativnih pogledov določenih sodelavcev nekoliko distancirate. Obdani s ponosom se boste usmerili tudi v naloge, ki se ostalim zdijo neizvedljive. Zaupajte svoji presoji in skušajte vztrajati do konca. Na področju ljubezni konec tedna ne bo najbolj enostavno, saj vas bo ves čas spremljal občutek, da nekaj ni tako kot bi moralo biti.

RIBI

Zaradi energije tehtnice vas bo popolnoma prevzelo intenzivno delo na sebi. Prihajajo namigi, ki vam bodo olajšali marsikaj, tudi odnos z nekom od bližnjih, ki se že nekaj časa krha. Prijateljski odnosi bodo varovalka, da se kljub raznim zapletom ne boste zapirali vase. Na področju ljubezni vam bo konec tedna za dobro voljo zadostoval simpatičen namig, ki prebuja čustva. Samski boste nemirni, saj si boste na vsak način želeli prekiniti samoto.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: