Tedenski horoskop od 18. do 24. 2. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 18. do 24. 2. 2019 (foto: unsplash) unsplash
17. 2. 2019

OVEN

Pozitivni dogodki bodo kljub Polni luni razlog za vaše zadovoljstvo. Uspešno boste uporabili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno povečevali svoje ambicije. V odnosu z ljubljeno osebo prihajajo možnosti, da rešita odnos, ki ni v najboljših energijah. Za določene stvari bi morali pustiti času čas, saj vse skupaj še ni zrelo, da se razvije. Novice glede obiska vas lahko nekoliko vznemirijo, saj bi se morali bolje pripraviti. Končno boste konec tedna na pravilen način znali zadeve postaviti na svoje mesto.

BIK

Dobili boste še eno ljubezensko priložnost, čeprav bo vse skupaj nekoliko nenavadno. Lahko ste pomirjeni, čeprav se vaše želje ne izpolnjujejo tako hitro, kot je kazalo nekaj časa nazaj. Ne zatiskajte si oči pred nečim, kar je čisto jasno in dorečeno, saj vas lahko dogodki prehitijo. Vse skupaj poskusite z luno v devici rešiti na bolj preprost način. Proti koncu tedna si boste lahko končno malce oddahnili. Bolj boste družabni in zgovorni, kar vas bo rešilo v določenih situacijah. Poskušajte opraviti čim več pomembnih svari.

DVOJČKA

Na ljubezenskem področju v prvih dneh tedna ne boste takoj razkrili vseh svojih zamisli, kar je odlična taktika. Ljudje, ki jih boste srečevali, vam bodo s svojo prijaznostjo zarisali nasmeh na obraz. Kombinacija planetov vam sredi tedna prinaša skrito moč in motivacijo, s katero se boste pomaknili naprej. Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno upate, da se bo vse skupaj končalo drugače. Ne zatiskajte si oči pred dejstvi, ki bi jih bilo konec tedna nujno potrebno upoštevati.

RAK

V ljubezni zaščitite tisto, kar ste že dosegli. Odločili ste se pravilno, lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti. Najbolj pomembni točki tedna bosta svoboda in neodvisnost. Če se boste na pravi način soočali z zoprnimi situacijami, ki jih ne bo malo, se vam obeta napredek. Konec tedna je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. Največ novega bo na ljubezenskem področju.

LEV

Prihaja možnost srečanja z nekom iz preteklosti, kar vas bo prijetno vznemirilo. Zoprno vzdušje neke situacije vam bo prinašalo bolj trdo energijo, ki bo zelo konkretno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih. Počakajte še na odločitev sodelavca, saj bo tudi njegova beseda pomembna. Nikakor ne pridete na zeleno vejo, zato si čim prej začrtajte drugačne, boljše cilje, saj se vse skupaj zopet zapleta in gre za nezadovoljstvo, ki vas vleče v slabo počutje.

DEVICA

V prvih dneh tedna vas bo zamikalo, da bi se odpravili na potovanje. Prijetno vam bo tudi ob kavici z dobrim prijateljem. Vaša koncentracija in motivacija bosta izjemni in končno boste lahko dosegli več. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo počasi, vendar vztrajno odprla vrata do boljšega zaslužka, kar načrtujete že nekaj časa.

TEHTNICA

Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem notranjemu zadovoljstvu. Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite z veliko obremenitev in zadovoljno ugotovite, da ste ponosni nase. Z bližnjimi boste sicer delili svoje skrbi, toda pokažite tudi pripravljenost, da jih boste rešili. Proti koncu tedna vam bo ugajalo, da ste v središču pozornosti in že namig prave osebe bo dovolj, da ponovno začutite metuljčke v trebuhu.

ŠKORPIJON

Nekaj, kar boste storili brez prave motivacije, se bo končalo presenetljivo pozitivno, tako kot ste upali in si želeli. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih nekako uskladite. Težko se boste v odnosih prilagajali, saj preveč ljubite svobodo, po kateri boste tokrat hrepeneli. Prijatelji bodo iskali vaše mnenje, nekateri se bodo borili s težavami in bodo potrebovali nasvete, zato jim bodite malce bolj naklonjeni.

STRELEC

Začetek tedna bo več kot odličen, da se neustrašno podate novim projektom naproti, ter velikopotezno in drzno vztrajate pri doseganju ciljev. Vse boste delali tako kot je prav in kot od vas pričakujejo. Več pozornosti boste namenjali ljubljeni osebi. Naredite to brez odlašanja in se ne zanašajte na dejstvo, da gre samo za trenutno situacijo. Imeli boste polne roke dela, toda na želene rezultate boste morali še malce počakati. V središču pozornosti bodo partnerski odnosi.

KOZOROG

Tveganje se vam bo v prvih dneh tedna izplačalo, a ne odločajte se nepremišljeno. Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo prisilile, da boste premislili o določenih življenjskih navadah, ki ne potekajo tako kot bi želeli. Znašli se boste v časovni stiski. Večina zoprnih vplivov planetov, ki so vas spremljali se umika stran. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, saj se vam takrat obetajo lepe priložnosti.

VODNAR

Bolj boste uživali pri igri zapeljevanja kot pa pri resnih pogovorih, kar bo opazila tudi oseba nasprotnega spola. Odlično boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem kar se dogaja.  Dovolili si boste sanjati in tako osebno napredovati. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo poskušali spremeniti pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili. Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustev.

RIBI

Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo v prvih dneh tedna vzpodbujale. Usmerili se boste tudi k večjim zaslužkom. Določene stvari se bodo zgodile šele takrat, ko boste dejansko sproščeni in neobremenjeni z izidi. Trenutno je najbolj priporočljivo sprejeti pogoje takšne, kot so in trezno razmisliti o vsem, kar se dogaja v vaši bližini. Tudi sami ste nekoliko krivi za nastalo situacijo. Nikakor vam ni jasno, kaj lahko pričakujete od prijatelja, in vse skupaj vas že preveč obremenjuje.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri