Tedenski horoskop od 18. do 24. 6. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 18. do 24. 6. 2018 (foto: unsplash) unsplash
18. 6. 2018

OVEN

Do četrtka, ko Sonce preide v raka se pripravite na spremembe, ki se lahko nenadoma pojavijo v vašem življenju. Nekaj skrivnostnega bo v zraku in samo vaša reakcija bo tista, ki bo pognala dogajanje v tek. Če se bodo določene stvari v vašem življenju zaključile, se ne obremenjujte, saj ne bi imeli nobenega vpliva na potek dogodkov, ki se bodo vrstili.

BIK

Samski biki tokrat ne boste mogli dokazati svoje nedolžnosti, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Nikogar nočete prizadeti, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Vezani pripadniki tega znamenja pa poskusite kar maksimalno izkoristiti teden, ki je pred vami. Veliko se vam bo z luno v škorpijonu dogajalo v soboto.

DVOJČKA

Temelje, ki jih postavljate v svoji karieri, zgradite čim trdneje. Do četrtka vam bo zaradi Prvega krajca vse gladko teklo in čutili boste moč in samozavest, ki bo naraščala. Vse svoje sile usmerite k uresničitvi svojih želja. V petek si boste rekli, da potrebujete malo oddiha, vendar vas bo v soboto presenetil nov val energije, ki vas bo popeljal v nove dogodivščine. 

RAK

Morda se vam bo v torek, ko bo luna v devici zdelo, da na poti do sreče počasi napredujete. Dobro se je zavedati, da je ravno hitrost prevečkrat tista, ki vas od vašega cilja oddaljuje. Vpliv Marsa vas upočasnjuje in vam govori, da počakajte, da pride sreča do vas, saj vas neumorno zasleduje. Stvari se premikajo na bolje in vsak dan ste bližje izpolnitvi želja. 

LEV

V torek boste zaradi lune v devici k zadevi, ki je boste deležni, pristopili drugače, vsekakor pa izvirneje. Partner vas bo podprl, zato boste nanj zelo ponosni. V tem tednu se vama obeta kar nekaj romantičnih večerov, ki vas bodo razvedrili. Poželenje vezanih bo zelo hitro prebujeno. Tudi poslovno boste uspešni. Sedaj je čas, da se premaknete naprej.

DEVICA

Delo bo že počakalo, ljubezen pa lahko odhiti drugam in ostanete sami. Ne dovolite tega in uživajte življenje v polni meri. Petek bo še najbolj srečen dan za vas v tem tednu, zato si za ta dan planirajte kaj prijetnega in veselega. Na poslovnem področju se boste borili za svoje cilje in uspeh, ki se bo pokazal v prihodnjem obdobju. Ne bodite preveč nestrpni.

TEHTNICA

Čez teden se boste veliko ukvarjali s poslovnimi zadevami in financami. Petek vam prinaša novo srečanje, iz katerega se lahko razvije tudi kaj več. Vezani pa boste v tem tednu reševali svoje razmerje in se spraševali kaj narediti. S partnerjem se bosta oprijela zadnje bilke, ki pa vaju ne bo samo rešila, ampak tudi popeljala do želenega cilja, ki ste si ga zastavili.

ŠKORPIJON

V sredini tedna boste zaradi lune v tehtnici občutili, da se vse dogaja tako, kot je potrebno za popolno zlitje energij. Denar bo pritekal in odtekal v ravnovesju. Dokončali boste pomemben posel ali podpisali posebno pomembno pogodbo. V zadnjih dneh v tednu boste vse bolj ambiciozni in zahtevni. Partner pa bo težko razumel vaše obremenitve in vas bo hotel zase.

STRELEC

Samski strelci boste v začetku tedna spoznali nekoga, ki vam bo pihal na dušo in obljubljal same lepe stvari. Ne bodite naivni in raje prisluhnite razumu, ki vas vodi v realnost. Sobotni večer boste sicer preživeli doma, a bo vsaj nedelja minila sproščeno in vznemirljivo. Vezani boste nenavadno hitro opravili nekaj, kar vas po navadi ne navdušuje.

KOZOROG

Obrnite se večkrat vase in dovolite si biti najbolj pomembni samemu sebi. Neka oseba vas bo sredi tedna še vedno obremenjevala s svojimi nasveti, le težko pa boste ravnali po svoji volji. V zadnjem delu tedna boste vse sile usmerili v visokoleteče cilje, kar vam lahko postopoma prinese dobre rezultate.  Ljudje okoli vas vam bodo izredno naklonjeni.

VODNAR

Veliko energije boste v drugi polovici tedna namenili razmišljanju. Vaše misli bodo obrodile sadove, saj se kaže zelo naglo spreminjanje na bolje. Če vas je še kaj skrbelo zaradi preteklosti, pustite to za seboj, saj se bo vse uredilo. Tudi na ljubezenskem področju se vam kažejo pozitivne spremembe, ki bodo dvignile vašo energijo.

RIBI

Samske ribe se boste v četrtek, ko bo luna v tehtnici, zapletle z zanimivo osebo. Iz drobnih zaupljivosti bi se lahko rodila ljubezen, ki vas bo grela vse do konca poletja. Prepustite se in po dolgem času boste spet zadovoljni s svojo izbiro. Vezane ribice pa boste v začetku tedna spoznale, da ne morete biti odvisne od drugih, zato boste nadaljevale po notranjem občutku.

horoskop.si

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri