Tedenski horoskop od 18. do 24. 12. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 18. do 24. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
18. 12. 2017

OVEN

Vaša telefonska številka bo v prvih dneh tedna neprestano zasedena. Prijatelji bodo v vas našli ne samo potrpežljivega sogovornika, ki zna prisluhniti, ampak boste pripravljeni tudi priskočiti na pomoč. Čaka vas še precej dela na sebi, da boste napredovali na svoji duhovni poti in boste začeli uresničevati svoje cilje. Imeli boste priložnost, da nekomu dokažete, da ste se nekoliko spremenili.

BIK

Mirni boste in v prvih dneh tedna zaradi Mlaja spet izredno dobro razpoloženi. Pri nakupih in srečanjih boste našli tisto, kar vam v tem trenutku ustreza. V ljubezni bodite dejavnejši in bolj odkriti. Veliko zanimivih in vznemirljivih ljudi bo tokrat v vaši bližini. Prijetna druženja in veliko akcije, s katero boste premostili napetosti vas čakajo čez vikend. Zaželite si kaj bolj konkretnega.

DVOJČKA

V tem tednu boste napredovali počasi, toda z zelo zanesljivimi koraki. Tokrat se ne obremenjujte s tem, kako se bo nekaj, kar ni pomembno razpletlo. Pustite času čas in se medtem zabavajte v dobri družbi. Vaše srce se bo konec tedna zlahka vnelo, morda vas bo celo strah, kako se bo odzvala oseba nasprotnega spola. Strahovi so tokrat popolnoma neutemeljeni, zato se jim izognite.

RAK

Zaupajte sebi v prvih dneh tedna in se prenehajte ozirati na druge. Nečesa morda še niste opravili tako, kot bi radi, vseeno je še veliko časa, da popravite napako in se osredotočite na pomembne zadeve. Poglobiti se boste morali v tista opravila, s katerimi ste odlašali, ali pa zanje enostavno ni bilo časa. V pozitivnem smislu bo konec tedna izstopal prijatelj, ki je do vas zelo prijazen.

LEV

V prvih dneh tedna boste zaradi vpliva lune v kozorogu začudeni nad zanimanjem osebe, ki se do zdaj ni vpletala v vaše življenje. Konfliktu bi se sicer radi izognili, toda vse skupaj vas bo razjezilo in nekoliko vznemirilo. Ugotovili boste, da ste se morda motili glede osebe, za katero si močno želite, da bi ostala v vašem življenju. Razvajajte se, lahko tudi prevzamete pobudo, posebno konec tedna glede prijetnih dogodkov.

DEVICA

Poslovno področje bo v ponedeljek zaradi Mlaja zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne. Največ boste naredili s prijaznostjo.  Kombinacija planetov bo proti koncu tedna vplivala, da boste prisiljeni malo upočasniti svoj ritem. Posebno v nedeljo se lahko počutite precej brez energije in malce utrujeni od vseh preteklih obveznosti.

TEHTNICA

Previdno ravnajte v prvih dneh tedna v odnosih z značajsko stabilnimi, saj bodo v ospredju zaradi prehoda lune v kozoroga različnosti, muhavost in spremenljivo počutje. Premalo ste pozorni z denarjem, zato se vam nakazuje nekaj zapletov. Izognite se prepiru, čeprav imate opravka s tistimi, ki slepo vztrajajo pri svojih dejstvih. Zapišite si vse, kar je pomembno, saj lahko spregledate pomembno informacijo.

ŠKORPIJON

Spočite si, usmerite se v pravo smer. Pot do vaših ciljev bo zelo zanimiva. Ne zaupate skoraj nikomur, toda težava je morda prav v tem, ker bi v resnici morali pravočasno spregovoriti in si poiskati rešitve. Ljubezenske zvezde obetajo konec tedna veliko strasti, čeprav vas bo vse skupaj celo nekoliko utrudilo. Radi bi si vzeli več časa tudi za druge dejavnosti, posebno za nekaj, kar omogoča boljše finančno stanje. 

STRELEC

Ne jezite se na nekoga, ki za vas nima dovolj časa. Morda se ne ujameta na pravi način. Pokažite več pripravljenosti na enakopraven dialog, s katerim boste premostili nejasnosti. Pred vami bo priložnost, da začnete znova, saj vas podpirajo Sonce, Merkur in Venera v vašem znamenju. Premislite, še zlasti, če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo. Bodite previdnejši, tokrat je vse skupaj preveč mikavno.

KOZOROG

V prvih dneh tedna bi se najraje izognili vsem obveznostim, saj boste imeli dovolj domačih opravil in se boste še posebej veselili sodelovanja družinskih članov pri umirjenih pogovorih. Nekoliko se sredi tedna ustavite in preverite, kako napredujete v določeni zadevi. Morda boste storili nekaj majhnih napak glede števil in datumov. Ne ujemite se v past, temveč se hitro zberite in nadaljujte.

VODNAR

Teden prinaša mnogo dobrih idej in določenih preudarnih rešitev. Mars v škorpijonu vam bo podaril upanje in aktivno se lahko lotite raziskovanja in skupinske dinamike, ki prinaša uspeh. Končno boste lahko naredili prave načrte za prihodnost. Po res iskrenem pogovoru s staro prijateljico boste ugotovili, da morate v svojem življenju marsikaj spremeniti, če želite napredovati.

RIBI

Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas da ste jim vedno in povsod na razpolago. V službi boste kljub razposajenosti sredi tedna zaradi dobre motivacije naredili veliko. Ponosni boste na svoje začetke. Ni pravi čas za romantiko ali velika načrtovanja. Na vas vpliva oseba, ki vam ni preveč podobna. Imejte v mislih svojo zgodbo in od tega nikakor nočete odstopiti.

horoskop.si

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri