Tedenski horoskop od 19. do 25. 12. 2016

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v naslednjih dneh.

Tedenski horoskop od 19. do 25. 12. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 12. 2016

Oven

Sprva boste komunikativni in iznajdljivi, potem se zopet vse spreminja, zavladala bo drugačna energija in spet se boste vznemirjali in razburjali zaradi malenkosti. Spoznali boste tudi osebo, ki bo, če ji boste odprli vrata svojega življenja, usmerila vaše načrte v novo, pozitivno smer. Poskusite razbremeniti svoje misli.

Bik

Krivda, ki jo čutite nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice, ki se vam nakazujejo pozitivne. Pred vami je živahen teden. Veliko bo ljudi, ki bodo vstopali v vaš svet, nekateri ga bodo poživili, drugi bodo nosili negativno energijo, kar boste zelo hitro tudi zaznali.

Dvojčka

Pazite, da pri simpatiji ne boste stopili v njen osebni prostor. Pustite ji, da se bo sama odprla in vam pokazala naklonjenost. Posamezniki boste doživeli srečanje z osebo, ki je zaznamovala dele vaše preteklosti. Vsaka tudi najmanj pomembna stvar vas lahko vznemiri. Še posebej vas obremenjujejo ljubezenski odnosi, zato ostanite previdni in zbrani.

Rak

Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav, če se boste znali motivirati. Ljubezenske zvezde bodo radodarne, zato se ne bojte soočiti se s partnerjem. Poskusite obdržati dobre stike z vsemi ki so vam pri srcu. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam.

Lev

Radi boste med ljudmi, všeč vam bo, da ni hudih čustvenih odzivov, da se da vse dogovoriti brez drame. Proti koncu tedna si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo. Pred vami je temeljno konstruktiven čas. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je pomembno.

Devica

Pazite, posebno če imate opravka s tistimi, ki so egoistični in samosvoji. Zgodi se vam lahko, da se boste želeli sproščeno pogovoriti, sogovornik pa bo malce nervozen. Poskusite se objektivno soočiti z napakami, saj ste očitno preveč pod vplivom svojih čustev. Trma ni najboljša spremljevalka za vas. Izraziti bodo spodrsljaji z denarjem.

Tehtnica

Nepopustljivi ste, nočete se pogovoriti o določenih zadevah. Ljubezenske poti so prav zato težje, saj nimate dovolj posluha za določene ljudi. Hkrati bodite bolj iznajdljivi. Zanimiv vam bo način, ko se boste smejali na svoj račun, prav tako pa vam bo zanimiva tudi brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih svojih zamisli.

Škorpijon

Odpravite se na izlet, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v iste navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev. Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.

Strelec

Trenutno ste v položaju, da ne morete zahtevati čudežev. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici. Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev in se jih poskušali držati. Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se pogovorili.

Kozorog

Zunanji pritiski bodo načenjali vašo samozavest. Uvideti lastne napake bo zelo konstruktiven proces, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da. Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes ter do zmede. Zavedate se, da vam je zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite.

Vodnar

Pričakujte nekaj zastojev, ki vas bodo vznemirili. V ljubezni ste naenkrat precej obotavljivi, čeprav vas draga oseba čaka in v resnici sta se že dogovorila, zato bodite previdni. Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato jih izkoristite sebi v prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami.

Ribi

Zdelo se bo, da pričakuje nadrejeni, da nekako odkrijete, kar bi rad da naredite. Dnevi so spodbudni za ustvarjanje. Bodite pozitivneje naravnani in taktizirajte. Naenkrat se nikakor ne morete sporazumeti, celo okoli preprostih stvari. To velja še zlasti glede pomembnejše poslovne naloge, ki vas po tihem bremeni že dlje časa.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri