Tedenski horoskop od 19. do 25. 8. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 19. do 25. 8. 2019 (foto: unsplash) unsplash
18. 8. 2019

OVEN

Pritisnili boste na pravi gumb, čeprav bo odločitev najprej težka in dobili pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali. Področje, na katerem boste uspešni, vas bo notranje razveseljevalo. Imeli boste dovolj časa za vse razen za romantiko. Svojo energijo boste konec tedna, ko Sonce preide v devico namenili stabilizaciji in materializaciji. Torej lotite se dela, in naredite korak naprej k uresničitvi svojih idej, ki so realne.

BIK

Nekaj, kar vam veliko pomeni se izpolnjuje hitreje, kot ste pričakovali. Tokrat ste si na dopustu nabrali dovolj pozitivne energije in zdaj bi radi le nadaljevali v pravi smeri. Odločnost vam bo prišla prav, še posebej v družinskih odnosih, ki bodo malce skrhani, vendar kljub temu poskusite poiskati kakšno prijazno besedo. Na čustvenem področju bo konec tedna napočil trenutek, da predlagate nekaj novega, saj ste se preveč zaprli vase. Imate dovolj energije tudi za nekaj strastnega.

DVOJČKA

Lahko odpotujete ne glede na trenutne obveznosti, le poskrbite za to, da boste dosegljivi. V sredini tedna boste imeli glavno besedo, zato naredite kakšen novi korak, posebno v ljubezenskih odnosih, ne bo vam žal. Določene odgovornosti vas bodo vezale na poslovne projekte, kar lahko v vas proti koncu tedna rodi nezadovoljstvo in trmo. Odprite oči in poglejte, da trenutno stanje niti ni tako slabo. Usmerite svojo moč v razmislek za izboljšanje materialne situacije.

RAK

Hitri boste in z luno v znamenju ovna v prvih dneh tedna tako neučakani, da vam bodo težko sledili. Ukvarjali se boste tudi s pomembnim vprašanjem, povezanim s čustvi. Konec tedna vam prinaša dobre odločitve, posebno glede načrtov, ki so nekako obtičali na eni točki. Poslovne odločitve bodo povezane s potovanji in s tujino. V ljubezni se bo v nedeljo prikradel občutek, da ste v podrejenem položaju in da vas nihče ne vpraša za mnenje, kar ne bo najbolj pozitivno vplivalo na vas.

LEV

V prvih dneh tedna, ko bo luna v ovnu prihaja lepa in zanimiva priložnost. Končno se boste zopet prebudili. Dela bo na pretek, kar vam bo pisano na kožo. Napočil bo trenutek, da se soočite z nekom, ki v vas še vedno prebuja močna čustva. Naj vas ne bo strah pred energijami, ki prihajajo v vaš objem. Ne obremenjujte se s tistim, kar se je že zgodilo, saj je v tem trenutku vse drugače. Na ljubezenskem področju se še posebej v nedeljo, ko boste imeli dovolj časa prepustite.

DEVICA

Preveč oklevate z odločitvami in si ne prizadevate dovolj za to, da bi pokazali, kaj veljate v pomembnem krogu. Še posebej glede določenih zadev, kjer za zdaj ne morate razumeti, kaj je v ozadju.  Zanimivo bo in dinamično, še posebej če se odpravljate na potovanje v dobri družbi. Vse skupaj je povezano še z zanimivim načrtom, ki ga boste skovali tik pred zdajci. Pazite konec tedna v odnosu z nekom, ki vas je morda napačno razumel. Oba bosta vztrajala, kar tudi pomeni, da se bo konflikt, če ne boste diplomatsko odnehali,  nadaljeval še naprej.

TEHTNICA

Na vrsti bo v prvih dneh tedna, ko bo luna v ovnu nekaj, česar morda niste pravočasno zaključili. Popazite tudi na zdravje, saj niste v najboljši formi. Ugodna sredina tedna vas čaka in na voljo bo več prijetnih možnosti. Vsekakor je pomembno, da ne ostanete zaprti in da se ne smilite sami sebi.  Zopet boste imeli konec tedna opravka z ljudmi, ki vam niso preveč naklonjeni. Razlog je tudi, da ste preveč nervozni in da želite imeti vse pod nadzorom.

ŠKORPIJON

Nekaj čakate in čakate in nikakor se ne morate odločiti. Prijatelj bo še dodal nekaj z nekoliko nenavadnimi izjavami ali čudnim obnašanjem. Raztreseni in nemirni boste proti koncu tedna. Zadeve se bodo na trenutke dogajale mimo vašega nadzora, ne glede na to, kako se boste trudili. Morali boste vložiti nekaj več energije, zato se pravočasno pripravite. Izredno zanimivo bo v nedeljo. Posebno z nekom, ki vam je v več pogledih podoben. Pazite le, da ne bi preveč prehitevali.

STRELEC

Tokrat končno veste, kam bi se lahko obrnili, da bo vse, kar ste si zastavili izpadlo tako kot si želite. Obeta se vam krajše potovanje ali srečanje s sorodniki, ki vas bo razveselilo. Konec tedna vam prinaša mir in zadovoljstvo. Prisotnega bo veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. Ni dovolj le, da nekaj izberete in le čakate, da se začne reševati brez vaše pobude, posebno če gre za načrt, ki potrebujete nekaj več sredstev, pa tudi boljšo organizacijo.

KOZOROG

Če boste v prvih dneh tedna iskreni, boste rešili tudi kočljivo zadevo, ki je povezana s preteklostjo. Potrudite se, da se boste znašli na pravem mestu ob pravem času. Tokrat ne boste ne zahtevali ne pričakovali preveč. Zadeve se lahko premaknejo, ko boste pripravljeni na nekaj več korakov, posebno ob možnosti za iskren pogovor. Nedelja bo obarvana s spontano energijo, ki vas bo z veseljem povabila v svoj prijeten objem.

VODNAR

Ne morete najti ničesar, kar bi vas posebno navdihnilo, kar vas bo v sredini tedna malo razjezilo. Začeli se boste pritoževati, da vam nadaljevanje dogajanja ne prinese ničesar posebnega. Pot od odločitve do realizacije bo daljša, zato se dobro pripravite na ovire. Besede očitno niso bile dovolj, zato poskusite storiti nekaj veliko bolj konkretnega. V nedeljo prihaja pomembna ugotovitev, še posebej če ste na prelomnici ob vprašanju, ali bi svoje ljubezensko razmerje sploh nadaljevali. Preštejte vse razloge za in proti.

RIBI

Bodite ustvarjalni, na javnih nastopih in pred večjo množico se boste v tem tednu odlično odrezali. Čutili boste željo po tem, da se umaknete iz napetega ozračja. Vendar vas bo nekaj obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti. Tokrat boste morali storiti vse sami. Ne glede na to ne popuščajte, saj boste vse skupaj uspešno rešili in se na koncu nasmejali. Izkoristite v nedeljo ugoden čas za sprostitev in delo na sebi.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri