Tedenski horoskop od 19. do 25. oktobra 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 19. do 25. oktobra 2015.

Tedenski horoskop od 19. do 25. oktobra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 10. 2015

Oven

V prvih dneh tedna se boste stežka prilagodili, vaše zamisli bodo naletele na gluha ušesa. Poskusite se lotiti nečesa, kar je jasno in očitno ter poteka po določenih pravilih. Počasi boste vse skupaj uredili. Veliko stvari vas bo vznemirjalo. Ko bo prišlo do pomembnega sestanka, bodite bolj prilagodljivi. Priznajte svoje napake, saj si boste s tem priborili naklonjenost ljudi.

Bik

V prvi polovici tedna boste zelo konstruktivni in učinkoviti. Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo soočali s krizami in bodo potrebovali vaše mnenje, ki bo zelo pomembno. Veliko sprememb prinaša novica, ki je boste deležni. Z nekaj prilagajanja na napetosti, pa lahko računate tudi na veliko boljše rešitve in nek zanimiv nov začetek.

Dvojčka

Nikakor se ne morete sprostiti, saj gre za načrte, ki se ne morejo uresničevati brez natančne sheme. Nikar ne zapostavite partnerja, ki postaja vedno bolj nepotrpežljiv. Pričakujte nekaj zastojev, ki vas bodo vznemirili. V ljubezni ste naenkrat precej obotavljivi, čeprav vas draga oseba čaka in v resnici sta se že dogovorila, zato bodite previdni.

Rak

Težko boste delovali v skladu s svojim ritmom, odgovarjalo vam bo bolj površinsko dogajanje. Povežite se s prijatelji, mogoče se boste tam počutili bolj pozitivno. Z nečim se ne morete sprijazniti, zato boste ubrali napačen pristop in zadeve še bolj zapletli. Ljubezen bo bolj v ozadju, kar vas tokrat niti ne bo motilo, saj ste v drugih energijah.

Lev

Dobili boste priložnost, da s svojim šarmom in privlačnostjo rešite določena pomembna vprašanja glede vašega statusa. Teden vam bo prinesel veliko razigranosti. Najprej boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo vsekakor ugoden, čeprav boste utrujeni in naveličani vsega.

Devica

Z nekaterimi sodelavci ne morete najti skupnega jezika. Vsekakor dobro odprite oči in bodite nekoliko bolj pazljivi, saj bo nekaj čudnih vprašanj, ki vas bodo malce zmedla. Ne poznate vseh spremenjenih okoliščin, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. V ljubezni lahko začneta znova, posebno če si želite izboljšati odnos z drago osebo.

Tehtnica

Vzemite si dovolj časa za vse kar vas osrečuje. Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, zato raje upočasnite svoj ritem in se poskusite čim prej prilagoditi okolici. Konec tedna bo precej naporen, predvsem zato, ker želite vse storiti in urediti naenkrat. Poskusite se otresti odvečnega pritiska, ki vas neprestano vleče k tlom in vas obremenjuje.

Škorpijon

Določene osebe bi vas znale s svojim načinom komunikacije vreči iz tira. Dobili boste vse več vabil za druženje, najbolj pa vas bo razveselilo povabilo nekoga ki ga dobro poznate. Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini. Vsekakor vas spremlja želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, vendar bo ključ dneva žal prilagajanje.

Strelec

Zoprno vzdušje vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo zelo storilnostno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo oddaljitev v odnose. Napoveduje se vam nekaj sprememb. Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker bo vse izredno pozitivno za vas.

Kozorog

V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo pognalo kri v žilah. Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Optimizem se konec tedna umika in prihaja soočanje z realnimi omejitvami, ki vam ne bodo najbolj všeč. Zaradi tega bo manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije.

Vodnar

Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev in se jih poskušali držati. Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se pogovorili. Radi boste med ljudmi, všeč vam bo, da ni hudih čustvenih odzivov, da se da vse dogovoriti brez drame. Proti koncu tedna si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo.

Ribi

Vse bo potekalo pospešeno, posebno pri urejanju poslovnih in študijskih zadev. V ljubezni se boste izkazali v veliko boljši podobi, kot ste se izkazali pred kratkim. Določeni znanci bodo situacijo, ki je za vas pomembna pripeljali do roba, toda vi se poskušajte umakniti in umiriti. Poskušajte poiskati najlažjo rešitev za težave.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri