Tedenski horoskop od 19. do 25. septembra

18. 9. 2022
Deli
Tedenski horoskop od 19. do 25. septembra (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj je zapisno v zvezdah za teden od 19. do 15. septemba?

OVEN

Prijetne ter zabavne načrte vam lahko pokvarijo pomembne obveznosti, vendar se ne vdajte tako hitro, raje si izborite več časa. Razjezilo vas bo, da tokrat ne bo prisotnega  pravega razumevanja. Kljub temu nikar ne izgubljajte časa za razna zapletanja. Veliko boste tudi v drugi polovici tedna razmišljali, malo manj storili ampak kljub temu se lahko počasi premaknete naprej. Ob novih poznanstvih boste v nedeljo nekoliko nezaupljivi, kar sicer ni v vaši navadi. 

BIK

Z veseljem boste delili mnenja ter izkušnje, vendar se boste v določenih situacijah izogibali kompromisom. Nikar se preveč ne obremenjujte z zoprnimi zadevami, ki se bodo zaradi vpliva retrogradnega Merkurja vrstile. Kaosu se bo mogoče izogniti, vendar se bo potrebno prilagoditi in poiskati diplomatsko rešitev. V soboto vas bo navdihnila oseba, ki prinaša paleto dobrih idej, zamisli in simpatično naravnano energijo, ki bo prebudila tudi čustveno plat. 

DVOJČKA

Ne glede na nekaj nerešenih vprašanj, ki vas že dlje časa skrbijo se boste v začetku tedna rešili s svojim iznajdljivim pristopom. Na poslovnem področju vam nič ne bo težko, odpira se tudi nekaj izredno zanimivih zadev. Premislite, preden boste sprejeli, da bi nekomu naredili večjo uslugo. Čeprav se boste odzvali z navdušenjem, boste kmalu ugotovili, da je vsega skupaj preveč. Določene izkušnje se ponavljajo, zato nadaljujte previdno in hkrati premišljeno. 

RAK

Vzemite si več časa za tehten premislek o zadevi ki vam ni najbolj jasna. Pri dokumentih se osredotočite na drobni tisk. V kolikor boste prepričani v svoje sposobnosti, boste kljub retrogradnim planetom kos tudi najbolj zahtevnim zadevam. V soboto boste v pomembni situaciji dobro pripravljeni, kljub temu vas lahko družinska zgodba popelje do tega, da boste ostali brez komentarjev. Prihaja tudi nekaj trenj v odnosih, ki bodo še posebej izrazita v nedeljo. 

LEV

Razlog za slabo voljo bo v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju raka neskladnost interesov. Spopadali se boste z visokimi pričakovanji ter skušali nekako razumeti nasprotno stran. Zrelost bo igrala pomembno vlogo na čustvenih ravni, zato se pomembnim pogovorom tokrat ne boste izmikali. Razumeli boste vse, kar vas preganja v notranjosti. V nedeljo boste polni entuziastično obarvane energije, zato boste z lahkoto pometli s slabo voljo ter z razdražljivostjo.

DEVICA

Z retrogradnim Merkurjem prihaja občutek, da se je vse skupaj zgrnilo nad vas. Zahtevajte v pomembni situaciji več podrobnosti, saj vas bodo razni zapleti v nasprotnem primeru usmerili v napačno smer. V kolikor boste sledili navodilom, boste končno zaključili zadevo, ki vam prinaša dober zaslužek. Na ljubezenskem področju bo situacija umirjena, zato se boste lahko sprostili in razmišljali o poglobitvi ter romantičnih korakih. 

TEHTNICA

Skupaj s sodelavci boste navdušeno sestavljali nove načrte ter se povezovali z razigrano energijo. Nikar ne bodite, ko boste na vrsti da se izpostavite nervozni, raje si priznajte, da vsak opravek potrebuje svoj čas. Nekaj se vam bo tudi na področju denarja posrečilo, zato boste pomirjeni. Konec tedna bo pomembno predvsem to, da boste prebudili dobro mero čustvene angažiranosti. Ljubosumnim pripombam se boste znali izogniti.

ŠKORPIJON

V ponedeljek in torek, ko boste zaradi vpliva lune v raku bolj sočutni, lahko uredite odnose s sodelavci in se usmerite v bolj spontano delovanje. Mikalo vas bo, da bi se vključili v zadevo, ki je še ne poznate, vendar bo bolj smotrno, da se posvetite svojim obveznostim. Energijo boste znali v petek pravilno razporediti, rešili vas bosta neverjetna natančnost in vztrajnost. Skratka, odpirajo se vam lepe možnosti za napredek.

STRELEC

Lažje se boste v začetku tedna zbrali, saj bodo zadeve tekle gladko in spontano. Predčasno boste nekaj pomembnega zaključili, zato lahko izkoristite preostali čas za zasebne zadeve. S športnimi dejavnostmi boste proti koncu tedna pregnali utrujenost in zmedenost. Odnosi, ki so se v zadnjih časih skrhali, se bodo začeli ponovno obnavljati. Poskusite razmisliti, kaj bi bilo v tem trenutku najbolj smotrno narediti. Nikar pa se ne poslužujte opravljanja.

KOZOROG

Primanjkuje vam izkušenj, preveč ste trmasti, zato se nikar ne čudite, če se bo vse skupaj zadnji trenutek zakompliciralo. Proti koncu tedna, ko Sonce prehaja v tehtnico prihajajo nove rešitve na poslovnem in finančnem področju, toda bodite bolj previdni, da ne boste vsega skupaj dojemali preveč lahkotno.  V nedeljo boste presenetili z odločnim občutkom za ravnotežje. Naredite korak naprej tudi če boste morali tvegati. 

VODNAR

Pomembno je, da ostanete kljub vibracijam retrogradnega Merkurja osredotočeni na bistvene elemente. Priložnost za boljši zaslužek se bo pojavila hitro in spontano, zato nikar predolgo ne mencajte. Nekdo od bližnjih bo od vas pričakoval preveč, kar vas lahko konec tedna popelje v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Bolj kot bo vaše srce odprto, boljše se boste tako samski kot tudi vezani v nedeljo počutili. Uspelo vam bo tudi zelo jasno izraziti, kar mislite.

RIBI

Vse kar se bo v začetku tedna dogajalo na osebnem področju bo še ena izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja več spontanih odločitev. Na področju kariere se boste znali odlično prilagoditi ter predlagati določene izboljšave. Nikar se v petek, ko boste bolj zasanjani kot običajno v pomembni situaciji ne odločajte predolgo. Pozabljanje na detajle bo nekaj, kar vas lahko v trenutku spravi v slabo voljo.

Pripravil: Horoskop.si