Tedenski horoskop od 2. do 8. januarja

Preberite napoved za vaše astrološko znamenje za prvi teden v letu 2023.

Tedenski horoskop od 2. do 8. januarja (foto: shutterstock) shutterstock
1. 1. 2023

OVEN

Želja po temu, da se bolj intenzivno izpostavite bo v prvih dneh tedna zelo izrazita, zato boste na vsakem koraku hrepeneli po pozornosti. Kaj se bo iz vsega skupaj izcimilo bo sicer odvisno od vas samih, vendar vam bodo planetarne energije tokrat naklonjene. Na področju čustev boste v soboto, ko nastopi Polna luna v znamenju raka iskali poglobitve in iskrene pogovore. Mnogi izmed vas boste v nedeljo sprejeli pomembno odločitev.

BIK

Poslovno področje boste kljub energiji Sonca v kozorogu dali nekoliko na stran, saj ne boste imeli prave volje in motivacije. Z veseljem se boste odločili, da se v prihodnje posvetite dodatnemu izobraževanju in učenju tistega, kar vas zanima. Ljubezen bo na drugem mestu, obtožili vas bodo da ne kažete pravega zanimanja. Prav lepo bo konec tedna samskim bikom, ki se boste z dobro voljo usmerili k iskanju primerne osebe.  Vezani boste v nedeljo malce nemirni.

DVOJČKA

Dovolj vam je, da se venomer držite enih in istih pravil, zato vas bo zaneslo v improvizacijo. Nekdo od tistih, ki mislijo da vas poznajo vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Spoznali boste, da je med vama več razpotij kot skupnih stvari. Na področju dela bo vladala manjša zmeda. Pazite, če ste šele pred kratkim začeli poslovno razmerje, saj boste ob nepravem trenutku povedali vse, kar vam leži na srcu. Šele potem se boste začeli spraševati kaj se lahko zgodi.

RAK

Na vsak način boste želeli opraviti nekaj, kar so vam naložili, ampak v začetku tedna vam ne bo šlo najboljše od rok, boljše se boste počutili na področju čustev. Če boste pokazali iskreno zanimanje se vam lahko zgodi nekaj zelo prijetnega. Nikar se s svojo občutljivo naravo ne prestrašite izzivov, ki sledijo, saj vas vsekakor usmerjajo k uspehu. V soboto, ko nastopi Polna luna boste večkrat razdražljivi. Če imate kakšne težave, si ne zatiskajte oči pred resnico.

LEV

V začetku tedna boste našli boste našli mnogo prijetnih razlogov, ki vam bodo zarisali nasmešek in prebudili srečo. Ljubezen se bo prepletala na igriv način in zelo dobro se boste počutili tako z ljubljeno osebo, kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Če boste utrujeni, vam bo veliko pomenil kakšen daljši sprehod ali izlet v dobri družbi. S povečano samozavestjo boste v nedeljo, ko se bo luna zavihtela v vaše znamenje močnejši in bolj sigurni vase.

DEVICA

Področje financ bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo, kar vas lahko močno vznemiri. Tudi mnenje, ki ga bo podal nekdo od sodelavcev, se vas bo bolj dotaknilo kot običajno. Hiter življenjski tempo vam nikakor ne bo všeč, zato se boste še posebej v soboto, ko prihaja Polna luna ves čas ustavljali. Na področju družinskih odnosov se lahko v nedeljo v kočljivi situaciji prebudi tekmovalnost, ki pa je drugi nekako ne bodo razumeli na pravi način.

TEHTNICA

V začetku tedna vas čaka razčiščevanje na srčnem področju. Čas je da prenehate samo razmišljati kaj bi lahko spremenili, odločite se raje za dejanja. Doma se boste morali, če želite ohraniti lepe odnose bolj potruditi. Soglasje v družinskem okolju bo težje poiskati v soboto, ko nastopi Polna luna v znamenju raka. Pričakujte tudi nekaj zoprnih in obremenilnih preizkušenj. Spremljal vas bo občutek, da v partnerstvu vsa skrb leži na vaših ramenih.

ŠKORPIJON

S pomočjo energije Sonca v kozorogu si boste priznali, da ni vse tako črno, kot se vam je zdelo v preteklem obdobju. Na področju kariere boste v želji po uspehu brezglavo tvegali, zato se pripravite na manjši poraz ali nezadovoljni obraz. Bolj kot boste pripravljeni, težje se boste odločili. Tudi glede financ bo potrebne več previdnosti. Ljubezen bo zaživela v pravi meri, ko boste priznali, kaj v resnici čutite in kaj je tisto kar vas moti, začutili boste olajšanje.

STRELEC

Mnenja prijateljev glede zadeve, o kateri se boste želeli posvetovati bodo različna. Po dolgih debatah boste spoznali, da je najbolj smotrno, da zadevo prespite. Bolj ko boste razmišljali, bolj boste postajali nemirni. Preusmerite energijo v tiste stvari, ki vas lahko razveselijo. V soboto, ko nastopi Polna luna si boste vzeli čas popolnoma zase, počivali boste in počeli stvari, ki vam bodo pomagale najti osebno zadovoljstvo. Dobra družba boste tudi za tiste, ki so se znašli v tegobah.

KOZOROG

Z veseljem boste spoznali, da ste končno našli pravo rešitev za čustvene zaplete, pomagal vam bo tudi nasvet prijatelja, ki vas popolnoma razume. Prišli boste do zaključka, da ste se v zadnjem času preveč obremenjevali s službenimi zadevami in pozabili nase ter na svoje srčne in fizične potrebe. V soboto se vam bodo kljub vplivu Polne lune vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo razvedrili na vseh področjih. Končno boste pripravljeni narediti korak naprej tudi v domačem okolju.

VODNAR

Veselje, ki vas bo doletelo v prvih dneh tedna bo povezano z ugodnimi situacijami na področju kariere in denarja. Priložnost bo najprej zamajala občutek presoje, nato se bo ob pogledu na dober rezultat občutno dvignil vaš ego. Za realizacijo svojih načrtov pa boste potrebovali tudi podporo podobno mislečih. Ljubezen bo bolj pomembna v soboto, ko nastopi Polna luna v raku, želeli si boste več spolnosti. Čustva lahko privrejo na dan tudi v družinskemu življenju.

RIBI

Že v začetku tedna se bo prebujal občutek, da popolnoma obvladujete svoj čustveni svet, ki je bil še pred kratkim bolj neuravnovešen. Tudi če se bodo pojavile težave, jih boste znali spretno rešiti, kar vas vodi k stabilnosti, po kateri že dolgo hrepenite. Razmišljali boste tudi o boljšem položaju na poslovnem in finančnem področju, kar vas lahko naredi v petek, ko prihaja energija lune v raku nekoliko napete in nezadovoljne. Vikend bo predvsem sproščen.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: