Tedenski horoskop od 2. do 8. 12. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 2. do 8. 12. 2019 (foto: unsplash) unsplash
1. 12. 2019

OVEN

Pred vami so težji dnevi, pomanjkanje energije bo močno zaznamovalo vaše sicer pestro delovanje. Počutje bo predvsem odvisno od dogajanja, zato boste na trenutke zelo muhasti in nejevoljni. V službi boste predvsem v stiku s strankami delovali nepremišljeno in svojeglavo. Priporočljivo je, da se posvetite individualnim nalogam. Pogovor vam bo v petek, ko bo luna v vašem znamenju prinesel nekaj zelo dobrih rezultatov, ki se bodo odražali še v prihodnosti.

BIK

Teden bo poslovno obarvan, kar vam bo pisano na kožo, zato izkoristite vplive za izboljšanje poslovne komunikacije. Izkušnje so vam pokazale, da se bolj kot agresivnost izplača umirjen in samozavesten pristop, zato ga boste sedaj uporabili. V zadnjih dneh tedna bodo poudarjeni prijateljski odnosi, tudi takšne zgodbe, ki se razvijajo počasi, brez kakršnega koli pritiska. Spoznali boste, kaj morate storiti, da se stvari zgodijo po vaše. Pripravljeni boste na razčiščevanje odnosov z ljubljeno osebo.

DVOJČKA

Nekaj lepih priložnosti je na obzorju, vendar bodite potrpežljivi in mirni, če si želite uspeti. Še kar nekaj časa bo trajalo, da se bodo stvari razvile v pravi smeri. Četrtek bo dan, ko se boste morali ozreti globoko vase in narediti korak naprej. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste trenutno fizično nekoliko nestabilni. Vikend bo bolj duhoven, na trenutke tudi mističen. Privlačile vas bodo teme, povezane s psihologijo in podzavestjo. Prosti čas boste večinoma posvečali branju.

RAK

Zelo pogost bo v tem tednu občutek, da vas partner ne razume in da ne želi izboljšati vajinega odnosa. Na delovnem mestu boste zaradi nakopičene napetosti pod drobnogled vzeli določene obveznosti. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača, in poskušali opustiti vse, kar vam prinaša izgubo. Osredotočite se konec tedna na pozitivna razmerja v vašem življenju in jim namenite več pozornosti. Nekaj boste storili povsem drugače kot nekoč, zato bo začetek nekoliko težek.

LEV

V tem tednu se ne boste silili v ospredje, saj vam bo več pomenilo, da se poglobite vase. Neugodno se utegnete počutiti v družbi neznanih ljudi, mučni vam bodo neformalni pogovori. Ne odklonite možnosti, da svoje znanje in izkušnje prenesete na druge, čeprav ne boste najbolj navdušeni nad tem. Večina vaših težav bo izvirala iz neurejene situacije. Nikar ne dovolite stresu, da se naseli v vaše življenje. Vzemite si v nedeljo pet minut zase.

DEVICA

Pred vami je spremenljiv teden. Vaše razpoloženje bo precej odvisno od razpoloženja ljudi v okolici. Sredi tedna, ko bo nastopil Prvi krajec naredite nekaj zase privoščite si masažo ali sprehod. Dobrodošli bosta tudi meditacija in sproščanje. Priložnost za spremembo se bo kmalu prikazala, vendar boste zelo negotovi, kako jo izvesti. Ljubezen se bo v nedeljo prepletala s prijateljstvom, vendar se boste kljub temu prilagodili.

TEHTNICA

Zlahka se boste v ponedeljek, ko bo luna v vodnarju lotevali nalog, predvsem novih projektov, ki bodo obetali napredek. Sproščeno ozračje vam bo omogočalo ustvarjalnost in nove smernice. Konec tedna bo premalo energije, da bi se ukvarjali z nekom, ki je za vas preveč zahteven in naporen. Zato se izogibajte srečanju, ki bi se lahko zavrtelo v konflikt. Glede nečesa se boste odločili lažje, kot ste pričakovali v preteklosti.

ŠKORPIJON

Pomagajte v prvih dneh tedna prijatelju, ki vas bo vztrajno prosil za pomoč. Dobro delo vam bo podarilo dober občutek in nov zagon, ki je še kako potreben, da začnete zopet delovati kot je v vaši navadi. Ljubezenske energije bodo najbolj ugodne v soboto, ko se boste z ljubljeno osebo skupaj potopili v svet prijetnih energij, samski pa se boste z veseljem seveda pozitivno naravnani podali na zmenek, ki obljublja veliko strasti.

STRELEC

Trenutno ste preutrujeni za večje fizične podvige ali daljše tuhtanje, kar boste tudi povedali vsem vpletenim. Zavedali se boste svoje odgovornosti in čutili težo pričakovanj. Zadnji dnevi v tednu vam bodo veliko bolj všeč, saj boste sproščeni. Številni samski strelci boste odkrito osvajali predstavnike nasprotnega spola. Nova ljubezen prihaja nepričakovano, prav se lahko poglobi vajino dolgoletno razmerje.

KOZOROG

Pustite času, da opravi svojo nalogo in nikar ne drezajte preveč v tuje težave. Na delovnem mestu boste sredi tedna malce razočarani, saj sodelavci in šef ne bodo opazili vašega intenzivnega truda. Novice, ki se vas bodo dotaknile, skrbno proučite, da ne bo kasneje nepotrebnih presenečenj. Izogibajte se prepirom, saj ne boste dovolj spretni z besedami in zlahka se utegne zgoditi, da vas bo nekdo premagal. Ne izzivajte, raje se usmerite k ciljem.

VODNAR

V prvih dneh tedna vsega kar boste slišali in videli ne jemljite toliko k srcu, temveč iz vsake okoliščine potegnite nekaj poučnega. Izkušnje, ki ste si nabrali, vam bodo v veliko pomoč na delovnem mestu. Poglobiti se morate vase in bolje definirati kaj pravzaprav hočete. Na razpolago boste imeli kar nekaj virov, ki vam bodo služili kot oporne točke. Če boste bolj sproščeni, se vam lahko zgodi tisto, po čemer že dolgo hrepenite.

RIBI

Prosti čas, ki ga v tem obremenjenem tednu ne bo veliko izkoristite za hobi, čas je pravšnji tudi za obisk kozmetičnega salona. Na delovnem mestu se boste uspešno soočili s kritikami negativnega sodelavca. Nekaj manj romantike bo v ljubezni, vendar boste kljub temu delovali skladno. Vaše materialno stanje se bo v petek nekoliko izboljšalo, saj boste dobro pripravljeni in motivirani k odličnim rezultatom, ki jih boste dosegli na spreten način.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri