Tedenski horoskop od 20. do 26. 2. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 20. do 26. 2. 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 2. 2017

Oven

Naredite kakšno spremembo. Poizkusite spremeniti svojega večnega tekmeca v zaveznika in oba bosta imela od tega koristi. Nekdo vam je zaradi nerodnosti povzročil nekaj težav in moral bi se vam opravičiti. Pri tem lahko vztrajate, vendar če razmislite, ne boste imeli nobenih koristi. Zadeva se je že sama po sebi uredila in nihče vam ne bo mogel očitati, da ste malenkostni.

Bik

V ponedeljek in torek boste odločni, potem se vse obrača in do konca tedna vam bodo trn v peti ljudje, ki prehitro menjajo svoje odločitve. To vam ne ustreza predvsem zato, ker ste še sami pogosto neodločni in negotovi. Z ugodnim položajem planetov se lahko potegujete za nekaj, kar bo dodatna dejavnost obstoječi ali pa bo pomenilo neko vrsto izpopolnjevanja.

Dvojčka

Veliko se vam bo dogajalo. Uspešni boste, morda celo bolj, kot ste v tem letnem času pričakovali. Mnogi mirujejo, medtem, ko boste vi brez težav našli nekaj bližnjic. Zato naj vam ne bo žal, če ste dopust morda preložili ali pa nimate dovolj prostega časa. Trud se bo zagotovo obrestoval, kmalu boste ugotovili, kaj ste si pridobili. Ugodno tudi za vse, ki sodelujete s tujino.

Rak

Svoje zamisli ljubosumno čuvate, vendar vam je postalo jasno, da jih ne boste mogli uresničiti, če zanje ne boste navdušili nekaj vplivnih oseb, ki bodo poskrbele za finančno plat, in nekaj pomočnikov, ki bodo z vami vred zavihali rokave. V službi bodite pripravljeni, da bi bila neka izkušnja lahko boleča, vendar bo tako konkretna, da si jo boste zapomnili.

Lev

Pojavile se vam bodo zmedene možnosti. Ker se vam bo zdelo, da zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Resnica bo nepričakovana in tudi neprijetna. Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga je treba čim prej rešiti. Ker ni povsem preprosto in zadeva vse družinske člane, najbolj pa vas, zahtevajte, da pred odločitvijo upoštevajo vaše mnenje.

Devica

Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se pripravlja. Vztrajajte, da se vse nejasnosti nedvoumno razčistijo. Novica, ki jo nameravate povedati prijateljem, bo za vse veliko presenečenje. Veselili se bodo z vami in vam privoščili, da se vam bo končno uresničila davna želja. S sodbo o prijatelju ste se nekoliko prenaglili, zato razmislite še enkrat.

Tehtnica

Niste najbolj prepričani o sebi in svojih zmogljivostih, zdi se vam, da se ne morete osredotočiti na najpomembnejše. Ob tem imate še občutek, da ste odvisni od drugih. Potrudite se izvedeti vse, kar je najpomembnejše glede izboljšanja vašega statusa. Izborite si svoje pravice, naj vas ne skrbi, da trenutno vse poteka prepočasi.

Škorpijon

Iz slepe ulice, v kateri ste se znašli, se boste najhitreje rešili tako, da se boste usmerili naravnost proti cilju. Pozabite na bližnjice, ki vam jih bo predlagal partner. Te so sicer njegovi priljubljeni izhodi iz težav, ki pa potem peljejo v še večje težave. V službi postaja delo iz dneva v dan bolj zahtevno, poskusite se temu prilagoditi in sprejeti določene zadeve.

Strelec

V tem tednu bo sreča nedvomno na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. V službi pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi želi odobravanje. Nadrejeni bodo več kot zadovoljni z vami, vaš uspeh pa nedvomno ne bo ostal nenagrajen. Prav kmalu si lahko obetate spremembe, ki vam bodo končno dale do sedaj nepotešeno zadovoljstvo.

Kozorog

Nekaj boste naredili po občutku in učinkovalo bo dobro, toda naslednjič se ne bi smeli zanašati le na izkušnje in prvi občutek. Predvsem zato, ker se bodo okoliščine že v drugi polovici tedna spreminjale. Določite si, kdaj boste dosegljivi za druge in na katera vprašanja lahko takoj odgovorite. O drugem pa dobro premislite, zaščitite svoje interese.

Vodnar

Sklepi, ki jih bodo v službi sprejeli vaši sodelavci, vas ne bodo spravili iz ravnotežja. Dobro veste, da bo po veliko govorjenja na koncu ostalo vse po starem. Lahko boste spoznali nekoga, s katerim boste hitro vzpostavili pristen odnos, ki bo obetal celo začetek prijateljstva. Bodite previdni, lahko bi izkoristil vašo dobroto in lahkovernost.

Ribi

Na zasebnem področju se premika po načrtih, na poslovnem pa je nekaj več pasti. Posebno, če boste prehitro razkrili svoje načrte in potem le čakali na odziv. Ki ga morda ne bo v taki obliki, kot ste si želeli, zato še enkrat poiščite prave informacije in, če je treba, vse še enkrat razčlenite. Še posebej, če ste pred kratkim menjali službo ali strmite k napredovanju.

horoskop.si