Tedenski horoskop od 20. do 26. 3. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 20. do 26. 3. 2017 (foto: profimedia) profimedia
20. 3. 2017

TEDENSKI HOROSKOP 20.3.-26.3.17

OVEN

Vaših nihanj razpoloženja še ni konec. Pričakujte, da lahko to nekoga zmoti. Najprej razmislite, šele nato naredite korak, saj ste trenutno preveč zmedeni, da bi se na hitro odločali. Finančne zadeve se bodo začele urejati od srede dalje, takrat lahko pričakujete tudi več dela na poslovnem področju, za sprostitev pa si privoščite rekreacijo.

BIK

Vaše zdravje bo tokrat na prvem mestu. Usmerili se boste v športne dejavnosti in zdravo prehranjevanje. Vaš cilj bo postati lepši in boljši. V večji družbi se ne boste najboljše počutili, saj bodo vaše misli čisto drugje in ne boste sposobni sproščene komunikacije. Boljše se boste počutili v dvoje, saj boste deležni veliko topline in prijaznih besed. 

DVOJČKA

Kar ste si nakopali, boste morali tudi rešiti. Ponedeljek in torek vam prinašata številne obveznosti, pri katerih boste potrebovali pomoč sodelavca ali nadrejenega. Na koncu se bodo vaši cilji rešili v pozitivni smeri, saj ste si jih zelo dobro zastavili. Za čustva in romantiko pa tokrat ne boste našli časa, saj vam bodo vse ostale zadeve pomembnejše. 

RAK

Vsekakor se boste zelo dobro znašli v novih poslih, vendar se vprašajte in razmislite, če je to res tisto, kar si želite početi. Sreda bo namenjena kalkulacijam in načrtom povezanim z večjimi investicijami. Konec tedna boste preživeli v prijetni družbi svoje ljubljene osebe, ki vas bo pomirila in navdušila s svojimi idejami. Nedeljske ure bodo prinašale sprostitev. 

LEV

Hrepenenje, ki je povezano z nekom iz preteklosti, se počasi umika vstran. Sedaj boste spregledali določene lastnosti te osebe in začeli na vse skupaj gledati veliko bolj realno. Ne bojte se iskrenosti in resnice, ki jo bo v pogovoru potrebno izpostaviti, da si izborite umirjenost in zadovoljstvo, ki vam ga primanjkuje. Okolica vas bo vzpodbujala.

DEVICA

V prvi polovici tedna bo vse tako, kot mora biti. Vaše želje se bodo uresničevale, še posebej na čustvenem področju, kjer bo nekdo končno naredil korak v vaši smeri. Deležni boste lepih besede in simpatičnih pogledov. Nikar pa zaradi teh pozitivnih energij ne zanemarite svojih poslovnih in finančnih zadev, ki niso v najboljšem stanju.

TEHTNICA

V tem tednu vam bo čas bežal prehitro. Obremenjeni boste s številnimi malenkostmi, ki vas bodo pripeljale do stadija, ko se boste morali umiriti in se odločiti, kaj vam je v tem trenutku pomembnejše. Dobro bi bilo, če bi nekaj pozornosti namenili tudi ljubljeni osebi, ki vas čaka že nekaj časa, pa se ne odzivate. Pazite, da vas ne bo nekdo prehitel.

ŠKORPIJON

Razveselili se boste ideje prijatelja, da skupaj preživita lep teden. Kljub obveznostim, ki vas čakajo sprejmite povabilo, saj se boste s tem razbremenili napetosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Na čustvenem področju se vam v drugi polovici tedna obetajo prijetne energije in pogovor, ki bo obrodil sadove v pozitivnem smislu. Dobili boste zmagovalen občutek.

STRELEC

Z veliko vnemo boste stopili v ponedeljek, ki vam prinaša uspešne dogovore, še posebej tistim, ki se ukvarjate s prodajo in trženjem. Vaše zadovoljstvo pa se lahko hitro prevesi v razmišljanje o finančnih zadevah, ki pa v zadnjem času niso najbolj rožnate. Morda je čas, da si naredite boljši finančni plan in se ga držite. Nikar ne zapravljajte po nepotrebnem.

KOZOROG

Premislite glede odločitve, ki je za vas zelo pomembna. Mogoče se odgovor na določena vprašanja skriva drugje, kot si vi mislite. Dobro bi bilo, da bi se posvetovali s prijatelji, ki se na to zadevo bolj spoznajo. V vaše življenje počasi vstopajo novi ljudje, ki vas bodo navdihnili z ustvarjalnostjo in pozitivnim razmišljanjem, ki vam ga trenutno nekoliko primanjkuje.

VODNAR

Prvi dnevi v tednu bodo vsebovali navidezno napetost, ki vas nikakor ne sme usmeriti v slabo razpoloženje. Preženete jo lahko s skupinskimi športi, ki bodo koristni tudi za vaše telo in dušo. Veliko boste razmišljali o nadgradnji odnosa, ki je v zadnjem času na nek način obtičal na točki, ki vam ni najbolj všeč. Poskusite biti bolj direktni. 

RIBI

Samozavestno razmišljanje, ki ga boste deležni v tem tednu vas bo pripeljalo do pozitivnih rezultatov na osebnem področju. Prišli boste do zaključka, da lahko z iskrenim pogovorom marsikaj premaknete iz mrtve točke. Ob strani pa vam bo stal tudi partner, ki vas bo tokrat podpiral pri vaših odločitvah in dejanjih. Samskim se obeta pester in vznemirljiv vikend.

horoskop.si