Tedenski horoskop od 20. do 26. decembra 2021

Kaj nam napovedujejo zvezde ta teden?

Tedenski horoskop od 20. do 26. decembra 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
19. 12. 2021

OVEN

Pred vami so dnevi, v katerih vam bo zelo pomembna ljubezen, imeli pa boste tudi veliko željo po poglobitvah. Še vedno boste imeli na področju kariere občutek, da ste boljši od drugih, vendar pa vam to lahko prinese le dodatne napetosti v odnosih. Veselje, ki ga boste začutili v sredo bo trajalo še dolgo. V petek, ko luna preide v devico bo vse skupaj bolj strogo, vendar se boste sposobni soočiti in odgovoriti na vsa vprašanja, ki se bodo prepletala v krogu družine. Podarili vam bodo koristne nasvete.

BIK

V prvih dneh tedna pričakujte sočustvovanje. Kljub poglabljanju vase se bodo strasti v sredo in četrtek, ko bo luna v levu dovolj razburkale, da boste tudi poslovno pripravljeni na akcijo. Pomembno je, da vas začasni zastoji ne ustavijo, naj vas tokrat za spremembo naredijo še bolj stabilne. Če se bo za vaš okus premalo dogajalo, nikar ne postanite preveč nemirni, ampak sprejmite situacijo takšna kot je in se ji skušajte prilagoditi. V domačem okolju v soboto in nedeljo ne boste prenesli da vas nadzirajo.

DVOJČKA

Ne bodite tako zelo nepotrpežljivi, temveč počakajte, da se čustvene želje in potrebe razjasnijo v pravi smeri. Nikar ne izmikajte tistim, ki vas bodo iskreno prosili za kakšno uslugo ali pomoč. Obveznostim, tudi tistim zahtevnim boste s svojim optimizmom v sredo in četrtek, ko bo luna v levu zlahka kos. Čustveno obarvani trenutki s polno dinamike vas konec tedna vodijo k drugačnemu razmišljanju. Skrbi ne bodo našle svojega prostora, iskrivi odzivi bodo pokazatelj, da ste zadovoljni.

RAK

Kljub praznični energiji boste zaradi energije Sonca, ki v torek prehaja v kozoroga razmišljali o večjih spremembah, vendar se prehitro v njih ne spuščajte, saj obstaja verjetnost, da se odločite napačno. Misli bodo tudi proti koncu tedna urejene, kar vam prinaša še več uspeha in predvsem volje do nadaljnjih podvigov. Presenečeno boste ugotovili, da vas podpirajo tudi drugi ljudje. Poglobite se v razprave v domačem okolju, da razširite vaš um. Pot do pomembnih ugotovitev bo enostavna.

LEV

Držite se v tem tednu tistega, v kar verjamete, namesto da bi se obremenjevali z napakami iz preteklosti. Pomembno je, da negujete osebno zadovoljstvo in ne zavračate možnosti za morebitni napredek. Dozoreli boste v pogledu komunikacije in v pogovorih, ki bodo v petek zvečer potekali zelo intenzivno. Primerno boste razpoloženi, potrpljenja, da se prilagodite drugače mislečim vam tokrat ne bo primanjkovalo.

DEVICA

Prihajajo številne napredne ideje, ki pa kljub temu, da Sonce prehaja v znamenje kozoroga ne bodo naletele na dober odziv. Planetarne kombinacije vam bodo sredi tedna podarile nove informacije, ki se bodo navezovale na poslovno in finančno področje. V soboto in nedeljo boste ves svoj prosti čas namenili družini, in se končno dogovorili o skupnih odločitvah. Zdravje vam bo dobro služilo, saj je vaš imunski sistem trenutno v zelo dobrem stanju.

TEHTNICA

V ponedeljek, ko se bo zaradi vpliva lune v raku nakopičila občutljivost, boste nervozni in obremenjeni. Na področju kariere se lahko zapletete v nepotrebne in nekoristne konflikte, zato raje počakajte na novo priložnost. Nekdo vam bo pokazal, da obstaja tudi lepši pogled na svet, le prisluhniti bo potrebno. Na čustvenem in osebnem področju se boste konec tedna, ko boste dali vse skrbi na stran lažje odločili. Prihaja tudi manjše presenečenje, ki vas bo razveselilo.

ŠKORPIJON

V tednu pred vami boste zelo čustveni in še bolj navezani na bližnje, s katerimi boste stkali čudovit odnos. Situacijo, ki vas obremenjuje je bolje končati in celotno zadevo začeti znova. Na področju dela boste sredi tedna uspešni, z veseljem boste sodelavcem priskočili na pomoč ter vse skupaj rešili iz zagate na iznajdljiv način. Spremljalo vas bo nekaj novih predlogov, ki se bodo prepletali v vaših mislih, vendar se zaenkrat še ne bodo uresničili. Močna želja vam zapletla tudi vikend.

STRELEC

Pregovarjanje z domačimi vas bo v tem tednu psihično utrudilo. Preprosto se ne boste znali več prilagajati, zato boste konec tedna naredili vse skupaj po svoje.  Odzovite se tistim, ki vas vztrajno kličejo in želijo z vami sproščeno pokramljati. Na področju dela bo pestro v odnosih in komunikaciji. Zadovoljni boste z dogajanjem, uspešno boste izkoristili posebno priložnost, da se kako dokažete. Rdeča nit bodo v nedeljo čustva. Ljubezen bo prinesla mnogo lepih občutkov, če si boste dovolili.

KOZOROG

Na področju dela bo zanimivo in na vsak način boste želeli pritegniti pozornost tistih sodelavcev, ki vam niso najbolj naklonjeni. Ker ste siti napetega stanja se boste odločili za optimistično reševanje zapletov. Zavedali se boste, da ste na pravi poti, zato se udobno zleknite in konce tedna popolnoma brez slabe vesti preživite v tesnem družinskem krogu. Potrebovali boste predvsem več miru in popolnoma sproščene komunikacije, kar vas čaka v zavetju doma.

VODNAR

Čim prej se znebite neodločnosti. V ljubezni se bodo stvari odvijale nekoliko nepričakovano in izven vaših zastavljenih meril. Z veseljem boste v ljubezenskem odnosu prebudili več strasti. Skozi vikend boste zasanjani in malce obremenjeni s svojo zgodbo, ki se kar ne zaključi. Toda najbližji že čakajo na odgovore in marsičesa ne bodo razumeli. V kolikor želite premostiti napetost, se v soboto, ko bo luna v devici izogibajte predvsem kritiziranju.

RIBI

Določen pogovor z nekom od bližnjih vas bo zaradi težine zmedel. Previdno podajte odgovore in se nikar preveč ne zapletajte v tuje zgodbe. Potrebujete več počitka, zato takrat, ko vas bodo zopet nekaj prosili ne prestopite svojih meja. Okolico boste konec tedna, ko boste prijetno razposajeni osvajali s svojo prikupno naravo. Pazite pa, da v petek zvečer ali soboto, ko se boste trudili, da bi bilo vse pravljično ne bo prišlo do kakšnega nesporazuma, ki bi lahko pokvaril skladno obdobje. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: