Tedenski horoskop od 20. do 26. julija 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 20. do 26. julija 2015.

20. 7. 2015

OVEN

Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo v prvih dneh tedna vzpodbujale. To vas bo zelo razveselilo in vam dalo dodatni razlog za trud na delovnem mestu. Usmerili se boste tudi k večjim zaslužkom. Določene stvari se bodo zgodile šele takrat, ko boste dejansko sproščeni in neobremenjeni z izidi. Če začenjate novo ljubezensko zgodbo, boste nekoliko zmedeni.

BIK

Trenutno je najbolj priporočljivo sprejeti pogoje takšne, kot so in trezno razmisliti o vsem, kar se dogaja v vaši bližini. Tudi sami ste nekoliko krivi za nastalo situacijo. Nikakor vam ni jasno, kaj lahko pričakujete od prijatelja, in vse skupaj vas že preveč obremenjuje. Sprostili se boste šele konec tedna, ko se bodo zadeve začele spontano urejati.

DVOJČKA

Začetek tedna bo ugoden za načrtovanje prihodnosti ter za korake na osebnem področju. Tveganje se vam bo tokrat izplačalo, a ne odločajte se nepremišljeno. Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo prisilile, da boste premislili o določenih življenjskih navadah, ki ne potekajo tako kot bi želeli. Znašli se boste v časovni stiski.

RAK

Začetek tedna bo več kot odličen, da se neustrašno podate novim projektom naproti, ter velikopotezno in drzno vztrajate pri doseganju ciljev. Ne pozabite tudi na svojega partnerja. Vse boste delali tako kot je prav in kot od vas pričakujejo. Manjša odstopanja pričakujte pri partnerju, ki ne bo najbolj pripravljen na dolge pogovore. Pristanite na kompromis.

LEV

Na srečo se vaše težko in polno ovir obdobje zaključuje, tako da boste končno lahko zaživeli tako kot vi želite. Večina stresnih vplivov planetov, ki so vas spremljali se umika stran. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Več pozornosti boste namenjali ljubljeni osebi.

DEVICA

V prvih dneh tedna boste lahko rešili vse težave in vse tisto, s čimer v zadnjem času niste zadovoljni. Naredite to brez odlašanja in se ne zanašajte na dejstvo, da gre samo za trenutno situacijo. Imeli boste polne roke dela, toda na želene rezultate boste morali še malce počakati. V središču pozornosti bodo služba in partnerski odnosi, ki niso v najboljši koži.

TEHTNICA

Pozitivni dogodki bodo razlog za vaše zadovoljstvo. Uspešno boste uporabili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno povečevali svoje ambicije. Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na lastno življenje. V odnosu z ljubljeno osebo so možnosti, da rešita odnos, ki ni v najboljših energijah.

ŠKORPIJON

Za določene stvari bi morali pustiti času čas, saj vse skupaj še ni zrelo, da se razvije. Novice glede obiska vas lahko nekoliko vznemirijo, saj bi se morali bolje pripraviti. Končno boste konec tedna na pravilen način znali zadeve postaviti na svoje mesto. Spremembe, ki bodo iskane, vam bodo podarile alternativo in najboljše možne rešitve.

STRELEC

Odlično se boste počutili, saj vas bodo spremljale čudovite energije. Dobili boste še eno ljubezensko priložnost, čeprav bo vse skupaj nekoliko nenavadno. Lahko ste pomirjeni, čeprav se vaše želje ne izpolnjujejo tako hitro, kot je kazalo nekaj časa nazaj. Ne zatiskajte si oči pred nečim, kar je čisto jasno in dorečeno, saj vas lahko dogodki prehitijo.

KOZOROG

Zadeve poskusite rešiti na bolj preprost način. Posebno vas bo razveselilo neko sodelovanje, ki bo potekalo v prijetnih okoliščinah. Nekaj več vznemirjenja in začetne zmede, nato se bodo zadeve odvile. Proti koncu tedna si boste lahko končno malce oddahnili. Bolj boste družabni in zgovorni, kar vas bo rešilo v določenih situacijah. Poskušajte opraviti čim več pomembnih svari.

VODNAR

Imate še nekaj manjših predsodkov, čeprav se trudite ustvariti drugačen vtis kot običajno. Na ljubezenskem področju nočete takoj razkriti vseh adutov, kar je trenutno odlična taktika. Ljudje, ki jih boste srečevali, vam bodo s svojo prijaznostjo nasmeh na obraz. Kombinacija planetov vam prinaša skrito moč in motivacijo, s katero se boste pomaknili naprej.

RIBI

Poslovne težave bodo povzročile nekaj stresa in slabše počutje. Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali reševati v neugodnih okoliščinah. Ne dovolite, da bi vas to potrlo. Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno upate, da se bo vse skupaj končalo drugače. Ne zatiskajte si oči pred dejstvi, ki bi jih bilo trenutno nujno potrebno upoštevati.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri