Tedenski horoskop od 20. do 26. junija 2022

Kaj napovedujejo zvezde za ta teden? 

Tedenski horoskop od 20. do 26. junija 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
19. 6. 2022

OVEN

Presenečeni boste, ko vam bo nekdo povedal, da ste mu všeč ravno takšni kot ste, četudi delujete povsem drugače. Bodite bolj odprti za nove smernice in nikar ne nadaljujte po poti, na kateri se razburjate za vsako malenkost. Malce boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek in nadaljujte tako kot je v vaši navadi. Nekatere stvari bodo na osebnem področju v zadnjih dneh delovale naporne, a to je zgolj začasna težava, zato se ne obremenjujte. 

BIK

Previdnost uporabite na ljubezenskem področju, kjer boste nekoliko žalostni in nemirni. Na področju dela boste v sredini tedna dosegli nekaj pomembnega, kar vas bo postavilo v boljšo pozicijo. Všeč vam bo, ker se bo končno vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete v pravi smeri. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste morali v nedeljo dobro zavihati rokave in se v domačem okolju prilagoditi. Iznajdljivi boste in spretni, zato boste doživeli presenečenje.

DVOJČKA

Čas je, da se spomnite, da se je včasih potrebno tudi malo prepustiti. Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo nekoliko izmikal. Nikakor ne boste pripravljeni opustiti določenih vzorcev, zato vas bo nekdo ves čas opozarjal. Zadeve poskusite urediti tako, da bo za vse ki so vključeni čim manj naporno, ter da se boste lahko neobremenjeno usmerili naprej. Majhen problem je lahko ljubosumna ljubljena oseba, ki vas ne bo ravno podpirala. 

RAK

Na področju medsebojnih odnosov boste morali počakati na primeren trenutek. V povezavi z določenimi spremembami boste imeli veliko obveznosti, ki vam bodo sredi tedna prinesle stabilnost. Počutili se boste lažje, predvsem pa bolj izpopolnjeno. Ljubezen bo zaradi prehoda Sonca v vaše znamenje področje, ki mu boste posvetili vso svojo pozornost. Dobre vibracije lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Nikar preveč ne razmišljajte zakaj se nekaj dogaja, raje se prepustite.

LEV

Čeprav boste želeli v ponedeljek, ko se bo Sonce še nahajalo v dvojčkih odklopiti skrbi in se razvedriti, bodo nekje v podzavesti šepetale misli, ki vas ne bodo pustile v spontani fazi. Od vas se bo na področju kariere pričakovalo več kot običajno, zato boste morali tokrat pošteno zavihati rokave. Pretirana odgovornost vam ne bo všeč, vendar se kljub vsemu skušajte prilagoditi. V nedeljo boste razmišljali o osebi, ki se že nekaj časa nahaja v vaših mislih.

DEVICA

Prihaja teden, v katerem se boste morali bolj sprostiti in zaupati svojim notranjim instinktom. Ker vas nekaj še vedno obremenjuje, zahtevajte odgovore na svoja vprašanja, nato vam bo nekoliko lažje. Samozavest se bo proti koncu tedna dvignila in veliko lažje si boste kljub vsem opravkom vzeli več časa zase. Na področju družinskih odnosov se boste dokopali do zanimivih spoznanj, sedaj boste nekoga od starejših končno znali razumeti.

TEHTNICA

Prave resnice glede določene zadeve si še ne boste želeli priznati, zato preklopite vse skupaj na prihodnost in se čim prej rešite vseh negativnih občutkov. Če boste želeli ljubezensko dogajanje, si boste morali zanj vzeti čas. V petek boste delovali po zastavljenih načrtih, na poslovnem in finančnem področju pa bo prisotnih nekaj več težavic. V nedeljo se pogovorite z ljubljeno osebo, saj prihaja dodatna priložnost, da se končno notranje pomirite in začnete zopet zaupati.

ŠKORPIJON

Ljubezenske zvezde vas bodo presenetile, v pomoč vam bo nežna energija, ki jo prinaša Sonce v znamenju raka. Previdnost kljub močni želji po prijetnem dogajanju  ne bo odveč. Izkoristite konec tedna tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili imelo pozitiven pridih. V domačem okolju bo v nedeljo na sporedu preveč vprašanj, nekdo se bo želel vmešavati v vaše zadeve, zato boste povzdignili glas in se konkretno postavili zase. 

STRELEC

Optimizem, ki vas bo spremljal na vsakem koraku bo upravičen. Vse se bo odvijalo gladko, brez zapletov, kar vas bo usmerilo v dodatno nadgradnjo. Prevzemite v službi pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali kako se bodo odločili drugi. Ob pravem trenutku boste sposobni izraziti svoje ideje, s katerimi boste prišli do novih spoznanj. Zadevo, ki vas bremeni boste še za nekaj časa pustili pri miru. V nedeljo boste končno vedeli, kdo je na vaši strani in kdo ne. 

KOZOROG

Prehod Sonca v znamenje raka nosi s sabo več izpolnjenosti na osebnem področju. Na področju ljubezni boste končno lahko napredovali. V petek bodo na vrsti stare teme, ki se jim raje izognite, saj bi lahko prebudile bolečine ali povzročile konflikt. Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, ki je dobro podkovan bi morali sprejeti, namesto da le prikimavate. V soboto bo na plano prišlo nekaj, česar še niste rešili. Dan bo namenjen tudi počitku.

VODNAR

Spoznali boste, da si delate škodo, če svoj čas uporabljate na nekoristen način. V družinskem okolju bo končno več razumevanja. Dovolj časa boste imeli tudi za večjo odločitev, ki se bo v prihodnje izkazala za zelo pomembno. Obstaja več načinov, da se umaknete iz odnosa, ki vam zaradi nenehnega prerekanja ne ustreza več. Ne pretiravajte in ne razglabljate, raje pojdite svojo pot. Nekdo vas bo konec tedna poklical v nekoliko nepričakovanem trenutku, kar vam bo olajšalo pomembno situacijo.

RIBI

Ljubezenske vibracije bodo zaradi prehoda Sonca v znamenje raka še bolj mamljive kot v zadnjem obdobju. Na področju financ se vam obetajo presenečenja. Večji korak boste storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. V soboto in nedeljo boste na trenutke zmedeni, saj ne boste natančno vedeli, kaj bi bilo dobro za vas. Rekreacija bo v napetih trenutkih najboljši način, da se sprostite in premagate ležernost.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: POLETNI SOLSTICIJ 2022 - vrhunec energije in svetlobe

in Morje nas napoji z vitalno življenjsko energijo