Tedenski horoskop od 20. do 26. novembra

19. 11. 2023
Deli
moški in ženska sedita na drevesu (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

OVEN

Na začetku tedna, ko vas bo objemala energija Sonca in Marsa v znamenju škorpijona vas lahko zelo zmoti, da se nekdo ne odziva tako, kot bi želeli. Kljub vsemu ne boste imeli časa za prepir, čeprav boste razloge zanj zaradi številnih dvomov pogosto iskali. Potrudite se, da boste v zadnjem delu tedna ostali zbrani in optimistični, tudi v nedeljo, ko bo dogajanje nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Zapleti bodo povezani z osebo, ki bo na vsak način skušala pritegniti pozornost.

BIK

Na področju odnosov že dolgo načrtujete spremembe, vendar po tihem tudi  pričakujete, da se bo vse skupaj s časom postavilo na mesto. Možnosti za kompromis bodo večje od srede dalje, saj prihaja vpliv Sonca v znamenju strelca. Določeno informacijo boste v petek, ko boste ves čas vpeti v delo namenoma preslišali, saj ne boste imeli dovolj energije da bi se v nedogled razpravljali o stvareh, ki so vam jasne. 

DVOJČKA

Samozavest, ki jo v ponedeljek prebuja energija Prvega krajca uporabite v bližnjih odnosih, še posebej če imate občutek, da vas nekdo želi ves čas spreminjati. Ker ste nasičeni od raznih nesoglasij, boste razmišljali o tem, da nekoga izločite iz svojega urnika. Nekoliko nejevoljni in bolj počasni boste v nedeljo, zato si ne zastavljajte večjih ciljev, sicer boste vse opravili površno in s tem razjezili druge. 

RAK

Intenzivna energija škorpijona vas do sredine tedna, ko prehaja Sonce v strelca ne bo pustila pri miru, zato ob raznih nesoglasjih raje odreagirajte diplomatsko. Prav tako ne stresajte slabe volje na nič krive, ker vam zamere prinašajo le še dodatno breme. Slaba volja se bo umaknila v soboto, ko se boste popolnoma razbremenili. Odločite se za optimistično naravnan pristop, potrudite se, da bo tistim, ki bodo ob vas prijetno.

LEV

Z energijo Prvega krajca boste v ponedeljek spontano rešili nekaj, kar je bilo v zadnjem obdobju ključnega pomena. Nastopite na drugačen način, takšen, da bodo presenečeni nad vami. Samski levi in levinje, še vedno boste glede nečesa stopicali na mestu in se obotavljali. Vezani v soboto vas bodo s konjunkcijo med Luno in Jupitrom prevzela strastna čustva, ki bodo bolj intenzivna kot običajno.

DEVICA

Znebite se čim prej strogega pogleda in trme, saj se boste le tako težko soočili  s situacijo, ki vas je doletela. Tveganje na področju kariere in denarja je lahko nevarna past, ki bi jo kasneje obžalovali, zato se vzdržite nepremišljenih potez. V petek si boste priznali, da pomembna situacija od vas zahteva, da ste bolj poslušni ter prilagodljivi. Na področju čustev po burnem dogodku v soboto ne boste točno vedeli, kaj bi si o določeni osebi mislili. Namig bo izzivalen.

TEHTNICA

V ponedeljek, ko nastopi Prvi krajec boste reševali težave, ki so povezane z osebnim področjem. Nekdo vam bo z veseljem prisluhnil in njegov namig vas bo prepričal, da v prihodnje delujete drugače. Na področju dela in izobraževanja lahko pričakujete prijetno obdobje, polno misli o zadovoljstvu. Prepričljivi boste z argumenti, zato vam bodo tudi drugi sledili. Pozorni bodite, da pravilno ocenite osebo, ki je vstopila v vaše življenje. 

ŠKORPIJON

V začetku tedna boste navdušeni, saj vas bo spodbujala energija Sonca in Marsa v vašem znamenju. Poskusite čim bolj sproščeno pristopiti k nekomu, ki vas že nekaj časa privlači. Odziv bo dober, zato razmislite tudi o nadaljevanju. Vezani škorpijoni in škorpijonke pazite konec tedna, saj lahko z nesramnimi pripombami ljubljeno osebo spravite v slabo voljo. Samski, pojdite kamor vas vabijo, saj se boste zelo lepo imeli.

STRELEC

Ne bojte se, da bi vam v tem tednu karkoli spodletelo, saj v sredo vendar prehajate v svoje najljubše obdobje. Tisti, ki niste zadovoljni, vam bo pomagalo, da se boste poglobili vase in poiskali razloge za svoje težave ali slabo počutje. Če vas čaka pomembno soočenje, se ne rabite pripravljati vnaprej, temveč se raje spontano prepustite trenutku. V nedeljo se boste odločili za poseben obisk, ki vas bo razvedril.

KOZOROG

Razveselilo vas bo, če se bo nekdo od sodelavcev končno priključil vašim idejam in predlogom. Nekaj se bo na področju financ zakompliciralo, pri iskanju rešitev poslušajte izključno sebe. V soboto in nedeljo, ko se bo vse odvijalo v lepi smeri boste presenečali z odprtimi predlogi, ki bodo vključevali druženje. Izkoristite svoje organizacijske sposobnosti in jim pokažite, česa ste, če se odločite sposobni.

VODNAR

Nikar v ponedeljek, ko nastopi Prvi krajec ne čakajte da vas pokličejo ali vprašajo, temveč si prizadevajte, da se brez zadržkov podate v akcijo. Izredno dobro se boste ujeli s tistimi, ki vam bodo pripravljeni prisluhniti, ko boste začeli razmišljati o naprednih idejah. Na področju ljubezni vas bo situacija, ki je boste deležni v soboto pripeljala do lepega spoznanja. Izogibajte se ljudem, ki v vas prebujajo vznemirjenje. 

RIBI

Vzemite si v začetku tedna, ko se bo Sonce še nahajalo v škorpijonu čas za tisto kar vam je všeč in vas notranje bogati. Če se bo zaradi vašega umika karkoli zakompliciralo, se ne obremenjujte, saj prihaja v vaše naročje konec tedna ugodna energija. Nenadoma bo vse lažje in lepše, tudi področje čustev, katerega boste želeli v nedeljo negovati. Približali se boste globinam in spoznali kaj si želite.

Pripravil: Horoskop.si

Peberite še: 

Ste že spoznali vse čudovite skrivnosti Jurkloštra?