Tedenski horoskop od 21. do 27. 11. 2016

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v naslednjih dneh.

Tedenski horoskop od 21. do 27. 11. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 11. 2016

Oven

V ljubezni ste še vedno nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli pomembne odločitve. Pozor v poslovnih vodah, saj ste izčrpani in raztreseni. Konec tedna bo prava svetla točka, posebno kar zadeva stike z mlajšimi in posle s tujino. Pričakovali ste drugačno energijo, okoliščine vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca.

Bik

Nekdo, ki ga komaj poznate, vas bo prosil za uslugo. Ker bo šlo za malenkost, boste zadevo sprejeli brez pravega razmisleka, vendar vam bo že kmalu žal. Umaknite se iz vrveža. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju. Zdi se da si jih boste najlažje napolnili skozi pospravljanje v domu, ali sprehodi v naravo.

Dvojčka

Luna vam bo izredno naklonjena. Končno ste dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse premaknete sebi v prid. Zato ne oklevajte, nadaljujte kjer ste začeli. Ko boste sešteli vse razloge za in proti, vam bo jasno, kaj se vam najbolj obrestuje. Potem boste nadaljevali s čisto vestjo in razpoloženi boste tudi za nova srečanja.

Rak

Prijeten teden je pred vami, saj imate priložnost, da rešite zadeve, tako doma kot s partnerjem. Na potezi ste vi, zato le pohitite, posebno proti koncu tedna. Časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Vse je odvisno od vtisa, ki ga boste pustili, zato k stvarem pristopite optimistično in energično, saj boste tako najuspešnejši.

Lev

Vse poteka dobro takrat, ko kaj spremenite in se prebudite. Nekaj boste opravili hitreje, če se ne boste držali ene in iste, ustaljene poti, ki vas malce vznemirja. V ljubezni ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi radi. Nekoliko zmedeni ste, radi bi le, da bi vas pustili pri miru, saj ne prenesete priganjanja.

Devica

Veliko misli bo o financah, pa tudi nekaj misli in čustev o življenju, o tem, da je dolgočasno, da nimate pravih priložnosti za izraziti se, kar vas naj ne obremeni. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ponovno ustavile. Potrebujete še nekaj dokazov, da bi se odločili tako kot je dobro za vas.

Tehtnica

Navdajal vas bo močan občutek, da vas nekdo ovira. Vaša intuicija je po navadi nezmotljiva, čeprav je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč. Zadeva se bo hitro zgladila. Nimate dovolj energije, mučijo vas malenkosti in zato ste precej negotovi. Ko boste spregovorili, bo to zazvenelo pregrobo, takoj zatem pa vam bo malce žal.

Škorpijon

Ne morete se sprijazniti z določenimi dejstvi, posebno v službi, kjer se nenehno ponavljajo iste težave. Vsekakor ostanite budni, posebno glede pomembnih podatkov. Vse vas moti in ne veste, kam naj bi se obrnili. Morda bi morali začeti pri stvareh, ki ste jih odlašali in zadevajo neko domače vprašanje in dogovor okoli novih poslovnih podvigov.

Strelec

V tem tednu se bo veliko govorilo o stvareh, ki ste jih nekako prerasli, zato vam bo vse odveč. Pazite z osebo iz preteklosti, na katero ste še čustveno navezani, saj ni iskrena. Ob novih poznanstvih boste sprva nekoliko nezaupljivi, toda konec tedna se zadeve končno nekako umirjajo in spet bo v zraku nekaj novih in čudovitih možnosti.

Kozorog

Niste preveč razpoloženi za novosti. Preprosto čutite, da bi si za akcijo morali izbrati neki drug dan. Nekoliko bolj napeti ste kot sicer in zato se ne morete hitro odločiti. Nekaj se spreminja in tokrat niste prepričani, ali vam to ustreza. Prvi občutek je pravi, zato varčujte z energijo do trenutka, ko boste prepričani, kaj je tisto, kar si dejansko želite.

Vodnar

Kup nedokončanih projektov vam diha za ovratnik, vi pa boste še vedno sprejemali nove zadolžitve. Brez dobre organizacije ne bo šlo, zato čim prej zavihajte svoje rokave. Nimate miru, čeprav veste, da je pametneje počakati, posebno glede poslov in nakupov. Višek energije uporabite na potovanjih in v odnosih z drago osebo, ki potrebuje vašo družbo.

Ribi

Največji uspehi prihajajo skozi skupinske podvige. Natančnost in učinkovitost vas bo spodbujala k najboljšemu izkoristku vaše osnovne energije. S kopico besed boste zelo malo povedali, uspelo pa vam bo napraviti dober vtis med ljudmi, ki jih cenite. Ob nadaljnjem trudu bi se lahko iz tega razvilo nekaj več.

horoskop.si