Tedenski horoskop od 22. do 28. 5. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 22. do 28. 5. 2017 (foto: profimedia) profimedia
22. 5. 2017

 OVEN

Končno imate dovolj energije za praktične opravke, pa tudi za izredno pomemben pogovor ali sestanek, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite svoje materialne zmogljivosti. Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano.

BIK

V delovnem okolju bo v prvih dneh tedna zaradi konjunkcije med luno in Venero vladalo zatišje. Čas vam bo mineval počasi, zato si lahko naredite načrt dela za prihodnje dni. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi. Veliko energije boste vložili v posel in v sodelovanje z znanci. Vedno pogosteje se boste vračali k ideji, da bi nekaj začeli na lastno pest, vendar se ne zaletite prehitro.

DVOJČKA

Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega, kar vas vznemirja. Določena nova zadeva bo v petek, ko bo luna v vašem znamenju presenečenje tako za vas, kot vašo okolico. Fizična aktivnost bo dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri težjih opravilih.

RAK

Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, a tudi taka pot, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način, tokrat povsem nepristransko. Navdih boste črpali iz vseh možnih virov. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi pravo osebo. Mešani občutki vas bodo zapustili. Čez vikend z luno v vašem znamenju prehajate v bolj zadovoljno pozicijo.

LEV

Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu. Proslavljajte šele, ko boste zagotovo vedeli, da ste nekaj pomembnega resnično dosegli. Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju, kjer boste v nedeljo zelo romantični. 

DEVICA

Pozanimali se boste glede neke dejavnosti in uspelo vam bo, tudi če si želite več druženj in komunikacije. Ob presojanju ljubezenskih dogodkov ste očitno na pravi poti. Preverite, ali je kaj resnice v nečem, kar boste slišali v povezavi z delovnimi spremembami ali o nekom, ki ste ga spoznali pred kratkim. Marsikaj vam konec tedna z luno v raku ne bo jasno.

TEHTNICA

Čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čaka v pogledu navezovanja novih kontaktov, še posebej v torek in sredo, ko bo luna v biku. Prijatelji bodo tokrat aroma vašega življenja. Razmislite o tem, kaj vas veseli. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje.

ŠKORPIJON

V samopomoč vam bo v tem tednu intuicija. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo potrebno. Pazite tudi na finance. Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih ste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in na koga.

STRELEC

Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji v četrtek, ko luna pride v dvojčka zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali. Vaš čut za ustvarjalno delo bo spet stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije. S prijetnim srečanjem boste popestrili svoj vikend.

KOZOROG

Pluli boste po valovitem morju svoje usode. Uspehi se bodo vrstili, vendarle mnogo bolj počasi, kot si želite. V čustvenem življenju obstaja možnost novosti in vznemirljivosti. Marsikaj bi storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite kaj konkretnega. Ostane nekaj dvomov o delu, niste dovolj natančni, čeprav se s tem ne obremenjujete preveč.

VODNAR

Ponavljajo se vam manjši glavoboli. Nekoliko ste raztreseni ali zmedeni in zato se morate zdaj boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, posebno ljudje, ki niso povsem iskreni. Obstaja povečana možnost ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni, bodo v soboto in nedeljo, ko bo luna v raku daleč na prvem mestu nežnost in romantična doživetja.

RIBI

V vaši bližini se dogaja nekaj, o čemer bi radi izvedeli več, posebno če zadeva novo dejavnost, v kateri vidite svojo priložnost. Drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi na nekoga preveč pritiskali. Konec tedna boste zelo obremenjeni. V službi se boste pokorili vsem pravilom. Vezani boste s partnerjem ponovno skušali vzpostaviti globljo vez.

horoskop.si