Tedenski horoskop od 23. 2. do 2. 3. 2015

Kaj vam zvezde napovedujejo v zadnjem tednu februarja?

Tedenski horoskop od 23. 2. do 2. 3. 2015 (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2015

Oven

Počasi prehajate v boljše obdobje, kar bo razvidno tudi na vašem obrazu. Prejeli boste številne komplimente, s katerimi se boste podali v nove podvige na ljubezenskem področju. Tokrat boste s svojo simpatičnostjo in razigranostjo zelo učinkoviti, kar vam prinaša veselje.

Bik

Vaše potrpljenje se počasi stopnjuje, saj nekdo še vedno ne bo odgovoril na vprašanje, ki je za vas zelo pomembno. Morali se boste izpostaviti in soočiti, v nasprotnem primeru se vam nakazuje razočaranje. Konec tedna bodo na prvem mestu romantični podvigi.

Dvojčka

Srečanja, ki se vam nakazujejo v četrtek in petek, vas bodo presenetila in napolnila z energijo. V ponedeljek in torek se počasi pomikate proti boljšim rezultatom na poslovnem področju. Na prvo mesto bo postavljena vaša prodornost, s katero se boste pomaknili višje na družbeni lestvici.

Rak

V sredo in četrtek boste zaradi vpliva lune v znamenju Dvojčkov navezani na prijatelje in družbo. Skupaj se boste veselili in rešili zaplet, ki se je pojavljal. Več akcije na poslovnem in finančnem področju boste deležni v ponedeljek in torek, ko se bodo vse zadeve odvijale vam v korist.

Lev

Svežina, ki jo boste začutili na osebnem področju, bo tista, ki vas bo vodila k novim ciljem. Zdaj se vam obeta tudi zmaga, zato vztrajajte, tudi če vas bo prijelo, da bi popustili ali odnehali. Vikend z vplivom lune v znamenju Raka bo na plano prinesel nekaj nostalgije.

Devica

Če ste imeli še pred kratkim občutek, da nič ni tako, kot bi si želeli, zdaj prehajate v boljše obdobje, obarvano s konkretnimi rešitvami in napredkom, ki ga boste zaznali tudi na osebnem področju. Tudi partnerski odnos bo tokrat takšen, da boste zadovoljni.

Tehtnica

Skrivnosti, ki vam jih je nekdo zaupal, boste v četrtek in petek težko obdržali zase, vendar pazite in bodite pripravljeni na posledice. Več akcije in prodornih odločitev vam je nakazanih v ponedeljek in torek, ko se boste neobremenjeno odtrgali od obveznosti in enostavno uživali.

Škorpijon

V četrtek in petek boste malce zadržani, saj ne boste točno vedeli, kaj je prav in kaj ne. V tišini razmislite, se posvetujte in se šele nato odločite, saj bi vas napačni koraki lahko tokrat drago stali. Ljubezen bo zacvetela v nedeljo, ko boste bolj sproščeni in razigrani.

Strelec

Imejte v mislih, da lahko s svojo pretirano direktnostjo nekomu celo škodite, zato se poskusite v vročih debatah nekoliko zadržati in biti le opazovalec. Ljubezenske zvezde vam obljubljajo več sproščenosti, vendar se bo najprej treba iskreno in globoko pogovoriti.

Kozorog

Sreča bo na vaši strani v prvih dneh tedna, saj se boste z lahkoto soočali z obveznostmi, ki jih ne bo malo. Vse, kar se vam bo dogajalo, boste še dolgo ohranili v prijetnem spominu. Konec tedna vas bodo malce zaskrbele finance, ki pa jih boste znali urediti.

Vodnar

S pomočjo prijateljev se boste v četrtek in petek lažje povzpeli do svoje zmage in si zagotovili prednost pred drugimi. Vikend bo vznemirljiv, saj boste polni idej in želje po novih prigodah, ki bodo imele tokrat nekoliko bolj adrenalinski pridih, kar vam bo pisano na kožo.

Ribi

Četrtek in petek prinašata več strasti in vznemirljivih besed, s katerimi se boste lažje podali v zgodbo, ki vam obeta zanimiv zaključek oziroma nadaljevanje. Poslovne zadeve bodo najbolj plodne v ponedeljek in torek, takrat je tudi ugoden čas za novosti.

Horoskop.siPripravili astrologi pri www.horoskop.si.

Za vpogled v prihodnost pokliči 090 44-11 ali pojdite na google play horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri