Tedenski horoskop od 23. do 29. 12. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 23. do 29. 12. 2019 (foto: unsplash) unsplash
22. 12. 2019

OVEN

Zamislite se v tem tednu, ko se vas bo kljub prazničnim energijam dotaknil vpliv Sončevega mrka sami nad sabo in svojimi dejanji. Bodite bolj pogumni, ker vas lahko nihanje in izmikanje pripeljeta v zelo neprijetno situacijo. Postavite se konec tedna zase in stojte za svojimi odločitvami, saj se vam v tem primeru obeta prijetna energija. V vikend boste stopili spontano, poleg tega se boste pa še veliko smejali in zabavali.

BIK

Odprite v prazničnih dneh oči, kajti nekdo vas že nekaj časa opazuje. V zadnjem trenutku se boste odločili in obveznost izpeljali na povsem drugačen način, kot pa so drugi to od vas pričakovali. Ne ženite si k srcu, če bo nekdo enostavno pozabil na vas in vedite, da ste delovali pravilno. Predolgo boste konec tedna, ko luna pride v vodnarja  stali na mestu, zato si boste želeli premika, ki bo končno nekaj spremenil.

DVOJČKA

V tem tednu boste zaradi svojega vzhičenja veliko tvegali, kar se bo tudi splačalo. Vseeno ostanite realni in budni. V večji družbi boste v času Sončevega mrka osebno izpostavljeni, zato poskrbite za boljše počutje. Tveganje se vam bo konec tedna zelo dobro obrestovalo. Kljub temu ne pretiravajte, saj veste da je sreča lahko zelo relativna, zato ostanite raje v preverjenih zgodbah. Pričakujete lahko pohvalo.

RAK

Po dolgem času si boste tik pred prazničnimi dnevi privoščili malo več nakupovanja, ki vas bo razvedrilo. Presenetili boste tudi prijatelje. V domačem okolju boste zelo pridni in si zaslužili si boste prijetno pohvalo, kar vam bo dvigovalo samozavest. Konec tedna boste delali na sebi, se družili in končno prišli do točke da lahko počasi napredujete in se s počjo lune v vodnarju pomaknete naprej.

LEV

Nimate dovolj moči, da bi v družinskem krogu svoje težave priznali. To, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami, raje se boste posvetili praznikom. V sredo prihaja več pozitivnih dogodkov, predvsem na ljubezenskem področju, kjer pestro dogajanje že močno pogrešate. Najprej se zamislite nad vsem in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh v vaši bližini.

DEVICA

Na božični večer, ko boste zelo razigrani, se vam bo porodilo veliko zanimivih idej. Čas bo prinesel spremembe, zato se le spontano prepustite in uživajte v dogajanju. V četrtek boste še vedno sledili prazničnim energijam. V petek pa raje sprejmite vse skupaj, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih dogodkih in zamudah, ki vas spravljajo v slabo voljo. Stvari boste naenkrat videli v drugačni luči.

TEHTNICA

Na področju družinskih odnosov lahko v sredo in četrtek dosežete lepše vibracije, ki bodo dobra podlaga za naprej. Nekdo vam bo pomagal, ko bo spoznal vašo resnost. To vas lahko reši v trenutku, ko ne boste točno vedeli kako naprej. Mnoge stvari se bodo začele v petek, ko bo Sončev mrk za vami obračati v pravo smer. Previdno izbirajte v nedeljo besede, še posebej kar se tiče družinskih razmer.

ŠKORPIJON

V tem tednu vam bo prekrižala pot oseba iz preteklosti. Občutki ob srečanju ne potrebujejo besed, temveč dejanja. Počutje v objemu bo dišalo po večnosti in praznični čas bo ljubezensko obarvan. V svoj dom boste poskušali tudi proti koncu tedna vnesti čim več miru in topline. Skupna druženja in razigrane otroške energije bodo rešitev tudi za najbolj žalostne škorpijone.

STRELEC

V sredo na božični dan boste nekoliko malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi, kar se vam sicer ne dogaja pogosto. Vseeno bodite čez praznike bolj prilagodljivi, ne glede na svoje resnične želje. Zelo razigran čas, mnogo obiskov in prijetnih energij lahko pričakujete konec tedna. V odnosu z družinskimi člani se lahko vznemirjenje razbije v resne pogovore, ki ste jih čakali že nekaj časa.

KOZOROG

V tem tednu, ko bodo v zraku praznične energije prihaja vaš najboljši čas. Izkoristite ga na vseh področjih, še posebej na področju druženja. Nove priložnosti se bodo odprle, le zagrabiti jih bo potrebno. Nekdo od prijateljev se bo ves čas želel vaše bližine. Toda to vas ne bo tako motilo, saj vam bo še posebej konec tedna mnenje prijateljev veliko pomenilo. Vse, kar se bo dogajalo se vam bo zdelo pravljično.

VODNAR

Vedeli boste, da ste tokrat na pravi poti, pa čeprav bo trajalo še nekaj časa, da se bodo domači strinjali z vami. Pomembno je, da čez praznike vztrajate. Poskrbeli boste, da se nič pomembnega ne bo moglo zgoditi brez vas. To vas bo močno povzdignilo v očeh družinskih članov. Bodite previdni pri hrani, ki vam bo izredno teknila. Spopadali se boste s sabo in svojimi notranjimi demoni. Izkoristite priložnost in se odpravite na krajše počitnice. 

RIBI

Čez praznične dni boste svoj pogled usmeril proti svojim željam. To boste najlažje storili, če se boste udeležili kakšnega družinskega srečanja. Sprostitev bo nujna, zato se na tem področju bolj organizirajte. Na uspeh boste morali v tem tednu malo počakati, zato ne bodite napeti. Več se boste posvečali domu in družini. Zdravje bo stabilno in vaše misli popolnoma urejene.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri