Tedenski horoskop od 23. do 29. 4. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 23. do 29. 4. 2018 (foto: profimedia) profimedia
23. 4. 2018

OVEN

V poslovnem okolju vas čaka veliko izzivov, zato vam svetujemo, da se bolj zavzamete za zahtevne projekte. Prisotni bosta tudi nervoza in agresija, zna pa se zgoditi tudi, da boste pozabili na vljudno obnašanje. Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč sodelavcev in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Čustva bodo konec tedna terjala vašo pozornost, o nečem bo treba na hitro razmisliti.

BIK

V prvih dneh tedna z luno v levu zagotovo ne boste izgubljali časa. Tega morda niste vnaprej načrtovali, vendar bo v drugi polovici tedna vse steklo spontano. Tudi posel, ki vas bremeni že dlje časa. Na ljubezenskem področju pričakujte zanimiv vikend, ki vas vodi k novim spoznanjem in prijetnim nežnostim ter romantiki na vsakem koraku.

DVOJČKA

Srečanje bo za vas v sredo napornejše, kot ste pričakovali. Čim prej se pogovorite tudi o zadevi, ki vas obremenjuje. Potem se ne vračajte na staro, tako bi le ponovili ene in iste napake. Pri marsičem boste počasnejši kot po navadi. Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa vseeno določite, kaj je tisto, kar bi radi spremenili. Z ljubljeno osebo boste čez vikend zelo usklajeni.

RAK

Tokrat boste izredno zahtevni, saj je to edina mogoča pot v tem trenutku, ko vsi nekako pritiskajo na vas. Le konec tedna malce popazite, morda boste zopet prepočasni. Na delovnem mestu se sprli s sodelavcem, saj bosta trmasto zagovarjala vsak svoje stališče, pri tem pa ne bosta realno ocenila nastalega položaja. Umirite svoje misli.

LEV

V ponedeljek boste z luno v vašem znamenju odprti in razigrani. Pričakujete lahko prijetne trenutke povezanosti. Ideje in prijetne misli se bodo vrstile, situacije bodo prijetne in intenzivne. Prijatelji vas ne bodo razumeli, vseeno pa nadaljujete po svoje, na povsem drugačen način. Radi se izpostavljate, okoliščine pa bodo čez vikend takšne, da bi morali vseeno paziti.

DEVICA

Na ljubezenskem področju pričakujte precej težak teden z zelo majhno količino intimnosti in veliko količino dvomov ter zapletov. Na zdravstvenem področju se proti koncu tedna pazite izčrpanosti. Čaka vas urejanje dokumentov, ki so pomembni za vaš posel. Precej časa boste posvetili manjšim, vendar pomembnim detajlom v medsebojnih odnosih.

TEHTNICA

Naredili boste nekaj nenavadnega in drugačnega in s tem se boste znebili občutka utesnjenosti, ki vas je spremljal v preteklih dneh. Vpliv lune v devici bo sredi tedna močan in tokrat boste pripravljeni na vse. Bodite tudi konec tedna podjetnejši, posebno v ljubezenskih odnosih. Dobili boste dokaj hiter odgovor, vsekakor pa izkoristite priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila.

ŠKORPIJON

Z nekom, ki vas popolnoma razume, lahko nadaljujete druženje, ki lahko kasneje preraste v nekaj več. Tudi na področju dela vas bodo presenetile dobre novice. Negativne spremembe v vašem okolju vas bodo prisilile, da se boste morali boriti za svoje mesto pod soncem. Ne boste dovolili, da bi vas drugi vrgli iz igre. Vaša storilnost in učinkovitost se bosta konec tedna povečali.

STRELEC

Prijetna energija se bo sredi tedna vrtela okoli komunikacije in potovanj. Negativna energija pa vas bo napolnila z ljubosumjem in nevoščljivostjo. Brzdajte se, še preden resnično izbruhnete in si nakopljete težave. Vaše delo se vam bo obrestovalo in z veseljem boste konec tedna zajadrali v morje čudovitih pustolovščin, seveda v dobri družbi zvestih prijateljev.

KOZOROG

Trenutno gredo stvari mimo nadzora, ne glede na to, koliko se trudite. Včasih je prav to dobro, da spoznate resnico, posebno glede ljubezenskih zadev, kjer morate počakati na naslednjo, boljšo priložnost. Delovne obveznosti vas bodo fizično in psihično utrudile, zato se ne boste obremenjevali s hišnimi opravili. Vezani, po dolgem premoru boste končno nasmejali partnerja.

VODNAR

Na ljubezenskem področju se boste morali v sredini tedna, ko bo luna v devici precej potruditi, da boste dosegli razumevanje. Ne delajte ničesar le zato, da bi imeli dobro opravičilo. Bodite čim bolj natančni, po možnosti tudi nekoliko bolj izvirni. Proti utrujenosti se lahko borite na več različnih načinov, ne zapirajte se vase in ne komplicirajte svojega življenja.

RIBI

Zadovoljni boste s poslovnim izkupičkom, ki bo sredi tedna z ugodno luno zadovoljiv, prav tako si boste znali narediti dober načrt in mu s pomočjo lune v devici sredi tedna slediti. Vikend bo namenjen negi telesa in lepotnim ritualom. Posvečali se boste tudi svojim mislim in jih popeljali na nekoliko višji nivo. Skladnost vas bo vodila k napredku.

horoskop.si

Poglejte si še: