Tedenski horoskop od 23. do 29. 7. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 23. do 29. 7. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
23. 7. 2018

OVEN

Odločili se boste v hipu, brez dolgega razmišljanja, zato lahko v ljubezenskih odnosih računate na nepričakovano dober razplet. V službi je jasno, da morate na odgovor počakati do začetka prihodnjega tedna. Raziskovali boste področje ki vam je neznano. Sledili boste sebi in tako odkrili zanimive premike naprej. V ljubezni boste tako samski kot vezani prehajali zanimivo obdobje, brez ovir.

BIK

Družabno življenje se vam bo v tem tednu izboljšalo. Vabljeni boste na mnoge zabave in težko se bo sploh odločiti kdaj in kam. Izžarevali boste privlačnost. Konec tedna se vam bodo dogajale nevsakdanje zadeve, ki vas bodo prisilile k aktivnemu razmišljanju in vam razjasnile obzorje. Pazite pri urejanju družinskih razmer. Ni dovolj le en pogovor ali rešitev enega, denarnega problema.

DVOJČKA

Enostavno ne morete vedeti vsega, tudi ni potrebno, da bi se obremenjevali z nepotrebnimi zadevami. Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, polni boste idej in zamisli, ki se jih v tem trenutku splača tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov. Pazite, posebno v službi, ker za vaše muhe zagotovo ne bo dovolj razumevanja.

RAK

Nova poznanstva vam bodo sredi tedna razširila vaša obzorja. Tokrat odloča samo vaše srce, ki vam pravi, da je odločilen trenutek blizu. Pripravljeni ste na nekoga, ki bi z vami lahko delil vse. Svoji vitalnosti se boste lahko zahvalili, da vam ne bo primanjkovalo poguma in energije. Veliko vaših pomembnih načrtov bo povezanih z denarjem. Uspelo vam bo napredovanje, kar vam bo dvignilo samozavest.

LEV

Previdno z vašimi pripombami, naj ne bodo strupene, saj lahko nekoga užalite. Ponavlja se stara zgodba. Ker vam nekdo ne pove vsega, kar vas zanima, se ne morete umiriti. Ta teden nikakor ni najugodnejši za velike reči, zato se ukvarjajte s stvarmi, ki jih poznate. Ne glede na napetost ohranite mirno kri, saj boste tudi v partnerskem odnosu potrebovali veliko mero taktnosti.

DEVICA

Sijali boste kot že dolgo ne. Pri finančnih podvigih se zanašajte na intuicijo, ki vam bo prišepnila, da bodite zadržani in bolj premišljeni. Tudi drugače ste lahko uspešni. Dvignili se boste nad povprečje in poskrbeli, da se bodo stvari počasi obrnile na bolje. Prepričani boste, da delate v oporo vseh sodelavcev, za kar vam bodo hvaležni. Veliko se boste posvečali domu in družini.

TEHTNICA

S pogovorom boste v prvih dneh tedna rešili marsikaj, vendar le, če boste pripravljeni razkriti svoje dvome. Počutili se boste kot v nebesih, saj vam bo končno simpatija posvetila nekaj več pozornosti. Prepustite se čustvom in ne taktizirajte. Utrujenost vas bo konec tedna spravljala v slabo voljo. Zamislite se malo in se začnite ukvarjati z fizičnimi aktivnostmi.

ŠKORPIJON

Priložnosti, o katerih ste dolgo le sanjali, bodo začele dobivati sredi tedna konkretno obliko. Pripravljeni boste tvegati vse, saj boste vedeli, da ste najboljši. Svoje poslovne ambicije boste spretno zadovoljevali, le prav vztrajni ne boste. Ne dovolite si takšne neučakanosti in nestrpnosti. Dokončajte, kar ste začeli. Ne pustite, da bi vas karkoli odvrnilo od vaše smeri.

STRELEC

Mogoče sploh ne bi bilo slabo če bi si poiskali pomoč, lahko v obliki prijatelja ali nekoga, ki so mu takšna vprašanja, ki si jih zastavljate vi, lahko rešljiva. Preložite obisk, saj niste pripravljeni poslušati o enih in istih zadevah, ki vas na nek način že utrujajo, vznemirja vas tudi Lunin mrk. Potrebovali boste veliko več denarja, kot ste ga v preteklosti zaslužili, zato boste morali žal ubrati še drug plan in poskrbeti za finance.

KOZOROG

Zavedate se, da gre za velika tveganja, hkrati pa imate lahko od tega ogromno koristi. Uspeh ne bo prišel čez noč, zato boste morali zaradi Mrka še malo počakati. Vedeli boste, da ste na pravi poti, pa čeprav bo trajalo še nekaj časa, da se bodo sodelavci strinjali z vami. Pomembno je, da vztrajate. Samozavestno boste veliko pridobili. V nedeljo se vam bo uresničila želja po kateri že dolgo hrepenite. 

VODNAR

Potrudili se boste in kljub vplivu Mrka doživeli določen pozitiven preobrat. S prepiranjem ne boste prišli nikamor, z odkritim pogovorom, v katerem boste priznali tudi svoje napake, pa boste naredili velik premik naprej. Ta teden se ne obremenjujte. Obeta se obdobje povečane čustvenosti in harmonije. V kolikor boste prisluhnili glasu svojega srca se obeta obilica skladnosti in romantike.

RIBI

Vsi vaši načrti se bodo vrteli okoli denarja, vztrajnost se vam bo v sredini tedna obrestovala. Čas je nadvse primeren tudi za izterjavo dolgov. Brez naglice se boste iz ozadja prerinili v ospredje. Vaši nadrejeni bodo končno spoznali da si zaslužite več. Pohvala vam bo dvignila samozavest.  Na preizkušnji bo čut za prilagajanje, ki si ga boste razlagali po svoje.

horoskop.si