Tedenski horoskop od 23. do 29. 9. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 23. do 29. 9. 2019 (foto: profimedia) profimedia
23. 9. 2019

OVEN

Samski ovni boste imeli v sredini tedna, ko se bo luna sprehajala po znamenju leva več nepričakovanih zapletov v ljubezni. V četrtek boste bolj odločni, na prvo mesto pa boste končno postavili sebe in svoje potrebe. Tudi vezani imate pred sabo naporen čas, s parterjem se bosta nekoliko oddaljila, vendar se bodo zadeve ponovno sestavile v boljši smeri. Sobota je čas za ponovni preboj. Nov začetek, nov zagon in energije vas bodo končno prebudile.

BIK

V ljubezni boste v ponedeljek zaradi lune v raku nekoliko zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali se morda zadnje čase preveč prilagajate. Če ste pri delu nezadovoljni, se pozanimajte o morebitnem napredku, skratka poskusite izvedeti, kaj vse bi lahko spremenili. Pod ugodim vplivom planetov v nedeljo ne boste več zadržani, marsikaj vam šlo lažje od rok. Lahko se sprostite in si dovolite nekaj, o čemer sanjate že dlje časa.

DVOJČKA

Luna v raku bo v ponedeljek vplivala predvsem na vaše duševno počutje, tudi zunanje okoliščine ne bodo najbolj vzpodbudne. Usmerili se boste k spremembam, ki so vsekakor dobrodošle. Vezani dvojčki imate pred sabo nekaj bolj napetih dni. Vaš partner bo pokazal neodločnost, kar vas bo presenetilo in razjezilo. Pazljivi bodite še posebej pri pomembnih odločitvah, saj se vam nakazujejo večji nesporazumi.

RAK

Nikar se toliko ne obotavljajte okoli stvari, ki so popolnoma jasne. Na finančnem področju bo zavladala manjša zmeda, ki ji ne boste mogli slediti, zato si boste povzročali nepotrebne skrbi. Prestavite pomembne dogovore na naslednji teden, ko bo glava bistrejša in boste jasneje videli številke. Odločitve, ki jih piše življenje bodo prijetne in obarvane z ljubeznijo. Slediti boste morali sebi in glasu svojega srca.

LEV

Bodite pripravljeni, saj se bo v prvem delu tedna močno izpostavila odločnost. Stojite za svojimi prepričanji, ki vam bodo olajšala zadeve. Vse, kar ste doslej tolerirali, vas bo začelo proti koncu tedna neverjetno motiti in omejevati. Enkrat za spremembo se ne boste obremenjevali z drugimi in s tem, kako jim ustreči, da bodo zadovoljni, ampak boste naredili po svoje, ne da bi karkoli obžalovali.

DEVICA

V prvih dneh tedna boste zadeve izoblikovali po svoje. Vendar pričakujte, da vsi vendarle ne razumejo vašega črnega humorja. Odprle se vam bodo nove poti in vendarle bodite bolj previdni. Tekom tedna boste prišli do mnogih zanimivih spoznanj in zaključkov. Iznajdljivi boste, v soboto morda nekoliko nestrpni, posebno v domačem okolju. Vsekakor pa imate dovolj drugih opravkov, posebno kar zadeva učenje in delo na sebi.

TEHTNICA

V prvi polovici tedna se vam obeta nekaj nezadovoljstva. Na službenem področju boste občutljivi, želeli si boste tisto, česar trenutno nimate. Takoj vam bo v določeni zadevi v sredo jasno, kaj bo v nekem trenutku zares pomembno in kje so skrite pasti. Ljudje okoli vas bodo brez vprašanj zaupali vaši presoji. Razgovorili se boste o vsem, kar vas zadnje čase teži in obremenjuje v notranjosti. 

ŠKORPIJON

Teden bo primeren za inventuro. Naj se dotakne tudi vaše garderobne omare in police s čevlji. Znebite se stvari, ki jih ne uporabljate. Podajte se v nove zmage in ohranite nasmešek na svojih ustnicah. V drugi polovici tedna boste izredno molčeči in zato vam bo težko razčistiti zadeve. Nagonsko boste začutii, kdaj je pravi čas, da pazite na svoj hrbet. Ne boste obstali križem rok, temveč boste spregovorili.

STRELEC

Ne bodite razočarani, če bo v prvih dneh tedna bolj malo pravih rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti. Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov. Odločna in temperamentna energija vam bo v pomoč v zadnjih dneh tedna. V ljubezni se boste vračali nazaj k obujanju lepih, sladkih spominov.

KOZOROG

Prepričani ste o svoji odločitvi, vendar pazite, saj prihaja nekaj, kar bo zbudilo stare dvome. Pričakovali boste več razumevanja za svoje zamisli, sploh od ljudi, za katere menite, da vas podpirajo. Energično se boste postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom proti koncu tedna ne pozabite na diplomacijo. Sprememba vsakdanje rutine vam bo v soboto, ko prihaja drugačen urnik dobro dela, zadovoljni boste.

VODNAR

Čas je, da se ponovno dotaknete tal. Svoje cilje boste uresničili le, če se jim boste takoj posvetili. Marsikaj boste morali začeti znova in se sestaviti. V ljubezni bo veliko vznemirljivih iskric, toda morda nekaj manj konkretnega dogajanja. V zadnjih dneh tedna se enostavno ne boste mogli sprostiti. Ves čas boste posvetili urejanju dokumentov ali za vas pomembnih papirjev. Delali boste na tem, da bi določene stvari končno postavili na pravo mesto.

RIBI

Ne nasedajte nekomu, ki vam bo skušal govoriti neresnico. Prisluhnite intuiciji in se zanesite na občutek. Vaše življenje se bo proti koncu tedna uravnovesilo in morda boste spoznali nekaj, kar bo usodno vplivalo na vaše odločitve. Iz trenutka v trenutek se bo izboljšalo tudi vaše osebno počutje. Ker boste umirjeni  in intuitivni, boste zelo uspešno v soboto in nedeljo dosegali zaželene dogovore in se jih tudi skušali držati.

Pripravil: Horoskop.si