Tedenski horoskop od 24. do 30. 6. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 24. do 30. 6. 2019 (foto: unsplash) unsplash
23. 6. 2019

OVEN

Vaše misli bodo zelo neutrudne in usmerjene v določene ugodne priložnosti. Korak za korakom boste sledili svojim sanjam. Sreča se vam bo od četrtka dalje, ko Merkur preide v leva nasmihala na vseh področjih. To je dober teden, če ste nameravali koga prositi za uslugo, če iščete službo in če že dolgo čakate na nekaj, kar vam pripada, pa še niste prišli na svoj račun. Tako doma kot s partnerjem boste v petek in soboto lažje delovali.

BIK

Vodila vas bo močna želja, da bi vzpostavili harmonijo v svojem čustvenem življenju. Razumevajoči boste in z Zadnjim krajcem pripravljeni na kompromise. Nekdo v poslovnem svetu vas bo vznemirjal. Čas je, da raziščete, kaj želi. Potihoma veliko pričakujete, saj se odpirajo privlačne možnosti, a preverite pomembna dejstva. Mogoče je, da boste v soboto zlahka izgubili živce. Pazite, da ne boste na zabavi uživali preveč opojnih substanc.

DVOJČKA

V tem tednu boste ugotovili, da se v vaši bližini nahaja zelo atraktivna, a tudi nekoliko skrivnostna oseba. Radovednost vam ne bo dala miru. Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe neizbežne. Pod vplivom čustev boste svet doživljali zasanjano. Časa  za razmišljanje ne boste imeli veliko, zato v določeni situaciji čim prej ukrepajte. Dobro poslušajte nasvet osebe, ki ima veliko izkušenj. Hitri rezultati vas bodo motivirali za nove izzive..

RAK

Prisluhnite svojim čustvom, še posebej v prvih dneh tedna, ko luna preide v ovna. Slabo voljo in neprijetne občutke boste skušali pospraviti daleč v ozadje, kar vam bo tudi uspelo. Tkali boste načrte za uspešno prihodnosti. Toda zadeve se bodo kmalu spremenile. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu službe. Konec tedna boste v polnem teku. Če ne dosežete najboljših rezultatov, se lahko to izrazito pozna na vaši samopodobi.

LEV

Odločno boste v torek, ko luna preide v ovna stopili v ospredje. Naklonjena vam bo prijetna oseba nasprotnega spola. Priložnosti se bodo odvijale tudi na področju dela in denarja. Imate občutek, da vas vse, kar se vam dogaja, le še dodatno vzpodbuja. Pazite, da v soboto, ko boste zmedeni ne bi ponovili stare napake, tudi v prijateljskih odnosih. Preveč ste obljubili, zdaj vam preostane le, da to tudi izpolnite.

DEVICA

Čustveno boste v prvih dneh tedna sproščeni. Lahkotnost bo pripisati stabilnim ciljem in dejstvu, da bo vse skoraj na svojem mestu. S partnerjem si bosta privoščila kratek oddih, ki vama bo prinesel napredek v odnos. Česar se boste v tem tednu naučili, tega dolgo ne boste pozabili. Na finančnem področju se vam bo odprla ugodna priložnost, ki jo je vredno zagrabiti. Sprostile vas bodo vse radosti povezane s skupinskimi športi.

TEHTNICA

Poglobiti se boste morali vase in v opravila s katerimi ste odlašali že nekaj časa. Preobremenjen urnik je postal že del vašega vsakdana. Želite si več miru, toda na drugi strani želite napredovati. Na ljubezenskem področju se boste spraševali o določenih dejstvih in dvomih. Samozavest se vam bo konec tedna s pomočjo pogovora okrepila. Čas bi bil, da si privoščite malo več sprostitve.

ŠKORPIJON

V teden stopate previdni. O marsičem morate razmisliti, vendar imate izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. Pogovor boste zavrnili, čeprav vam ne bo vseeno, kaj si misli oseba na drugi strani. Sprejmite dejstva, ne zatekajte se v sanjarjenja, ki ne vodijo nikamor, posebno glede denarja ob večjih nakupih ali načrtovanju selitve. Z ljubljeno osebo bosta v soboto sklenila pomemben dogovor.

STRELEC

Oseba, ki vas je dolgo čakala, se odloča za akcijo, kar vas ne bo pustilo ravnodušne. Napeti ste, nekako se morate sprostiti. Lotili se boste nečesa zahtevnega, z namenom, da bi izboljšali počutje in seveda finančno stanje. Sami sebe boste presenetili z vztrajnostjo in organiziranostjo, tudi uspeh ne bo izostal. Pomembno bo, da se boste postavili zase in za tisto kar vam je blizu. Konec tedna se vam obeta simpatično povabilo.

KOZOROG

Čeprav si silno želite harmonije, jo tokrat jemljete preveč samoumevno. Nemirni časi vas čakajo, a bogatejši boste za lepo in predvsem poučno izkušnjo. Potrebujete umirjen konec tedna, da se bo vaše počutje lahko postopoma izboljšalo in stabiliziralo. Imate dovolj časa za vse, zato si lahko omislite več dejavnosti, na področju športa in druženja. Nekdo vam je zvest in že to vam je dovolj za dobro počutje.

VODNAR

Premislite o naslednjih korakih, saj boste malce nihali. Čustva vas vodijo k pravi osebi, tokrat boste končno imeli tudi nekaj več poguma. Vsekakor premislite, kaj si dejansko želite in šele potem naredite korak. Zgodilo se bo, da se boste znali na pravilen način sprostiti. Sprejeli boste izziv partnerja in mu dokazali, da podcenjuje vaš pogum. Dogajanje se utegne že prav hitro razjasniti, zato bo najbolje, da združita moči.

RIBI

Obremenjevali vas bodo odnosi na delovnem mestu, ampak v tem primeru vam lahko pomaga pogovor. Objela bo nerazumljiva nostalgija, hrepenenje po starih časih ali celo po določeni osebi. Bolje bi bilo usmeriti več energije v nekaj, kar ste pravkar začeli in vam obeta dobre rezultate. Čez vikend se družite s prijateljem ali znancem, ki je na tem področju dobro podkovan. Izvedeli boste veliko novega.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri