Tedenski horoskop od 24. do 30. oktobra

Kaj je zapisano v zvezdah za zadnji teden oktobra?

Tedenski horoskop od 24. do 30. oktobra (foto: shutterstock) shutterstock
24. 10. 2022

OVEN

Ne bi bilo slabo, da bi si privoščili v torek, ko nastopi Sončev mrk odmik od preveč kompleksnih situacij. Potrudite se in čim prej razložite, kaj je za vas najbolj pomembno in kaj vas sploh ne zanima. Na delovnem mestu boste imeli v četrtek in petek neverjetno moč prepričevanja, s katero boste motivirali sodelavce. Na področju čustev bo v nedeljo, ko se bo luna nahajala v kozorogu ključnega pomena potrpežljivost, kar velja še posebej za tiste ovne, ki ste v razmerju. 

BIK

V torek, ko nastopi mrk se nič ne bo odvijalo tako kot ste si zastavili, ovirala vas bo tudi trma. Dvomili boste glede situacije, ki izgleda preveč preprosto in optimistično, zato boste dolgo odlašali s konkretnimi odgovori. Proti koncu tedna boste na vse, kar se vam bo ponudilo gledali z navdušenjem. Usmerili se boste k spremembam, ki vam prinašajo več možnosti za dodatni zaslužek. Če se nahajate v težavnem odnosu, je sedaj pravi čas, da položite vse karte na mizo.

DVOJČKA

Negativne odzive in notranje napetosti bo povzročil zaplet, ki ga niste pričakovali. Nikar ne tarnajte, kako težko je vse skupaj, raje začnite zadeve reševati tam, kjer je njihov izvor. Več miru in stabilnosti prihaja po temeljitem premisleku, za katerega boste imeli v sredo in četrtek dovolj časa. Na področju čustvenih zapletov vas lahko rešita razumevanje in prizanesljivost, pomembno bo tudi da svoje želje izrazite dovolj odločno. V nedeljo si boste glede preurejanja doma zaželeli kakšno odštekano spremembo.

RAK

Obveznosti, ki prihajajo vas bodo vzpodbudile, da se boste zbližali z drugimi in tokrat bo vse skupaj bolj razigrano. Vajeti boste na področju kariere in denarja prevzeli v svoje roke, o svojih sposobnostih in pomenu za skupnost boste znali povedati toliko, da vam bodo puščali proste roke. Krepite konec tedna odločnost, saj boste le tako znali potrpeti, da se stvari dokončno razvijejo. V nedeljo se lahko na področju družine pojavi nekaj težav in besednih zapletov. 

LEV

Zaradi vpliva Sončevega mrka bo v torek vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o tistih temah, ki vas vedno znova vznemirijo. V ljubezni boste pričakovali več iskrenosti in zaupanja. Poskusite delovati bolj stabilno in se nikar toliko ne obremenjujte z raznimi dvomi, ki bodo tokrat brez prave podlage. Brez zadržkov v soboto izpostavite svoja čustva in ne bodite tako zagledani samo vase. Ponudite prijateljem roko, predvsem pa jim skušajte prisluhniti.

DEVICA

V torek, ko nastopi Sončev mrk boste želi sadove preteklega dela, kar vam bo ponovno vrnilo upanje v to, da lahko uspete. Če se bodo nakopičile neljube situacije, se jih nikar ne ustrašite, raje vztrajno poiščite pravo rešitev. Čustvene reakcije bodo konec tedna vsebovale močno noto strasti, kar pa lahko če ne bo izražena vodi v manjše nezadovoljstvo. Očitno je, da si soočenja, vsaj zaenkrat še ne želite zato nikar ne izpostavljajte stvari, o katerih ne želite razpravljati. 

TEHTNICA

Prebudite samozavest in vedite, da vam ni potrebno prilagajati se samo zato, da bi ustregli drugim. Delovanje v individualni smeri vam bo ponudilo več notranjega zadovoljstva. Preveč se boste v petek na delovnem mesu ali na pomembnem sestanku sprostili, kar lahko negativno vpliva na odnose v prihajajočem obdobju. Branili se boste z vprašanji, kar pa tokrat ne bo naletelo na posluh. Nedelja bo namenjena dolgim telefonskim debatam.

ŠKORPIJON

Nikar v torek, ko nastopi Sončev mrk ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša nekaj zoprnih sitnosti in osebnih obremenitev, ki lahko spremenijo začrtano smer. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo tudi zoprne situacije zdele enostavne. Veselili se boste sobote, saj se boste končno lahko spočili od napornega tedna ter si vzeli več časa za lenarjenje. Razveselilo vas bo dejstvo, da se po dolgem času prebuja tudi vaše srce. 

STRELEC

Kljub energiji Sončevega mrka boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju vseh zapletov, ki ste jih bili v zadnjem času deležni. Prijetno vam bo, saj boste končno spoznali, kaj vas lahko postavi v ospredje, usmerjali se boste k razgibanosti. Na ljubezenskem področju vas bodo določene informacije malce presenetile, vendar vse skupaj raje še enkrat preverite, da ne boste po nepotrebnem slabe volje. Samski, ni še čas za nove začetke.

KOZOROG

Upanje, ki ga bo v torek prebudila energija Sončevega mrka vam bo pomagalo razumeti situacije, ki so se zgodile v zadnjem obdobju. Začutili boste prijeten val strasti, zato ne čakajte s povabilom. Na področju kariere se osredotočite in nadaljujte, kar ste si zastavili. Končno boste na lahkoten način razčistili vse, kar vas bremeni in se podali naprej. V nedeljo poskrbite za skupno kosilo, ob katerem si boste povedali veliko lepega.

VODNAR

V torek, ko boste zaradi Sončevega mrka raztreseni se ne spuščajte v razčiščevanje na področju čustev. Bolj pomembno bo, da se z vso vztrajnostjo, ki jo premorete skoncentrirate na pomembne zadeve. Če se bo na področju financ karkoli zatikalo, nikar prehitro ne odreagirajte. Nikar tokrat ne dovolite drugim, da bi se vmešavali. V soboto in nedeljo se boste umikali pred radovednimi vprašanji, bolj vam bo godila samota.

RIBI

Na ljubezenskem področju se bo kljub energiji Sončevega mrka vse odvijalo po predhodno zastavljenih načrtih. Ker boste dostopni in prijazni, boste odlična družba za prijatelje in znance. Skupaj se boste nasmejali in se še bolj povezali. Na finančnem področju se boste zamislili in si naredili nov varčevalni načrt, zaradi katerega boste bolj umirjeni. V nedeljo se lahko globoke družinske vezi nekoliko pretrgajo, vendar vas naj ne skrbi preveč, saj boste znali stanje umiriti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si tudi