Tedenski horoskop od 25. 2. do 3. 3. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 25. 2. do 3. 3. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 2. 2019

OVEN

Nekaj več miru v ljubezenskih odnosih prihaja v prvih dneh tedna. Ponuja se vam zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski. Najboljšega počutja boste deležni konec tedna, ko boste imeli zaradi vpliva lune v vodnarju na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni. Navzeli se boste tudi čustev od ljudi, ki so vam blizu, zato boste še bolj usmerjeni svoje odločitve. Če boste dosegli kakšen pomemben uspeh, vas to vodi k zadovoljstvu.

BIK

V torek se vam bodo zaradi Zadnjega krajca odvijali prijetni dogodki. Tokrat boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati odgovore na svoja vprašanja. V četrtek sledijo nejasne zgodbe. Nekoga boste neprestano zagovarjali, vendar se vzdržite vseh čustvenih povezav s to osebo. Konec tedna se vam nakazujejo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale močan karakter in predvsem vztrajnost.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna prihaja več ljubezenskih novosti, ki vas bodo presenetile in ogrele. Pomagala vam bo tudi Venera, ki v petek preide v vodnarja in bo izboljšala vašo komunikacijo. Prinese vam lahko tudi boljše odnose kot do sedaj. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne dajte tako zlahka, naj se oseba nasprotnega spola še malo bolj potrudi. Poleg tega pa vas bo v notranjosti razžirala neka skrb, zaradi česar boste malce odtujeni.

RAK

Torek vam prinaša manjše nesporazume na ljubezenskem področju. Strasti bodo z luno v znamenju strelca razburkane, vendar se ne obremenjujte preveč, saj boste kljub vsemu optimistično naravnani. Poskusite delovati bolj umirjeno, pozanimajte se, kaj počnejo prijatelji. Tako boste razširili obzorja in se lahko povezali z njimi. Ne analizirajte konec tedna preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklosti.

LEV

Nekaj časa ste imeli glavno besedo, v tem tednu pa se morate prilagoditi, kar je za vas precej naporno. Nečesa ne morete ali nočete dojeti, kar je težavno za oba s partnerjem ali prijateljem, vendar se bo potrebno soočiti. Proti koncu tedna, ko luna preide v vodnarja, boste zopet polni silovite energije in novih načrtov. Sestavite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj prilagodljivi.

DEVICA

V tem tednu vas bo vzpodbujal vpliv Marsa v znamenju bika, ki bo prekinil vaše sanjarjenje in vas usmeril v bolj zanimiva izhodišča. Za napredek v ljubezenskem odnosu tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite soočiti z nastalo situacijo. V zadnjih dneh tedna vam lahko uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in motivacije, ki vam bo na čustvenem področju še kako prišla prav. Poskusite pri partnerju ali simpatiji z malce drugačnim pristopom.

TEHTNICA

Vzemite si v sredini tedna, ko bo luna v strelcu pričarala optimizem čas za vse, najprej pa bo na vrsti urejanje poslov ali finančnih zadev. Tisti, ki ste samski, se boste vrteli v novih krogih poznanstev, kjer vam bo nekdo, ki ga poznate že dlje časa več kot simpatičen. Sproščena komunikacija vam prinaša moč in nove smernice. Srečanju z neznano osebo se boste konec tedna izogibali, ker se želite prikazati v najboljši luči, čutite pa, da niste ravno na vrhuncu.

ŠKORPIJON

Odvrzite v tem tednu dvome, ki vas ovirajo na vseh področjih. Skrajni čas je, da spremenite svojo taktiko, kar bo z luno v strelcu veliko lažje izvedljivo. Naj vas ne bo strah, da vam ne bi uspelo, saj nimate utemeljenih razlogov za to. Potrudite se po najboljših močeh, saj imate priložnost. Tisti, ki ste v resnem razmerju, boste spretno izkoristili vpliv lune in povečali odlično komunikacijo v razmerju. Končno vas ni strah povedati tistega, kar čutite.

 

STRELEC

Potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Vaša družina vas bo v novih podvigih podpirala, čeprav se ji zadnje čase bolj malo posvečate. Simpatija bo s svojo razigranostjo in prijetnim pristopom  prebudila vaše speče srce. Prihaja tudi več strasti v medsebojnih odnosih. Nepazljivost bi lahko povzročila denarne težave, a se vam bo najbrž hitro pojavila kašna zanimiva ideja.

KOZOROG

Stvari, ki jih ne poveste, in čustva, ki jih zadržujete v sebi, se kopičijo in nalagajo. Če se ne boste odkrito pogovorili z nekom, bo napetost v tem tednu še naprej rasla. Poskusite biti bolj umirjeni, saj boste le tako dosegli nivo, ki si ga na ljubezenskem področju želite že dlje časa. Zavzetost in intuicija bosta vaša pomočnika, saj boste zaznavali vse, česar drugi ne opazijo. Zato ne bodite presenečeni, če vas bodo mnogi prosili za nasvet tudi zasebno.

VODNAR

V torek in sredo se s pomočjo lune v strelcu obeta olajšanje na področju dela in denarja. V ljubezni pa boste malce nezadovoljni, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez očitnih rezultatov in tega imate dovolj. Ne bodite odklonilni, saj bi se lahko znašli v nestabilnem položaju. Samskim bodo najbolj na kožo pisana srečanja, ki bodo od vas zahtevala nekaj prilagajanja, sproščenosti in dobre volje.

RIBI

V tem tednu se boste otresli določenih vezi, saj ste obremenjeni s starimi vzorci. Za svojo pot na vrh izkoristite tako navdih kot realno oceno trenutnih razmer. Dokler vam nekdo stoji ob strani, vam bo šlo vse skupaj dobro od rok. Ljubezen bo konec tedna prinesla nove razsežnosti, predvsem pa stabilnost. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil, tudi če vam na prvi pogled ne bodo najbolj pisani na kožo.

horoskop.si

Poglejte si še: