Tedenski horoskop od 25. do 31. 12. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 25. do 31. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
25. 12. 2017

OVEN

V teden boste vstopili s pozitivno energijo, praznično razpoloženi. Kakor običajno vas bodo ljudje opazovali in se čudili, kako vam vse to uspeva. To naj vas ne zmoti. Dobra novica za ljudi v vaši bližini je, da boste nadvse družabni in sproščeni. Pripravljeni boste razkriti marsikakšno skrivnost, z energijo boste navdajali vse okoli sebe in z veseljem delili sadove svojega uspeha.

BIK

Na poklicni poti so mogoče v sredo, ko bo luna v kozorogu manjše preizkušnje. Poskusite priti zadevam do dna, sicer se vam utegne zgoditi, da bi se tudi ob morebitni menjavi službe znašli v podobnem položaju. Doma se boste konec tedna počutili izredno prijetno in bi najraje ves čas preživeli v družbi svojih najdražjih, pri tem pa poskrbeli še za kakšno izboljšavo v svojem stanovanju. 

DVOJČKA

Radi bi opravili čim več, a pri tem ne boste hoteli vzbujati vtisa da si zelo prizadevate. Pravzaprav bi zelo ustrezalo vašemu načinu življenja, če bi zadeve lahko tekle v vašo korist brez kakršnegakoli napora. Potrebovali boste pomoč, vi pa boste takoj vedeli koga zanjo zaprositi. Obrnite se na osebo, ki vam je do sedaj ves čas stala ob strani. Silvestrovo bo hitro minilo.

RAK

Uresničili se bodo neki načrti o potovanju in prav težko že čakate na to. Oseba, ki smatra da je pametnejša od vas, bo stežka priznala da imate v neki zadevi prav vi in ne ona. Prav obratno pa bo vas podučila neka oseba, ki je nikoli niste razumeli. Razširila vam bo obzorja.  Na poslovnem področju se vam bodo kljub praznikom začele pojavljati številne spremembe. 

LEV

V službi boste sredi tedna pod izrednim pritiskom. V vsakem primeru boste delovali zelo dobro v kontaktih z drugimi osebami. Najbrž bo to tudi razlog zakaj se bodo ljudje kar prerivali okrog vas. Želeli bi si da bi o vas tako dobro mislili tudi domači. Tak občutek se vam prikrade večkrat, posebno močan pa bo v četrtek, ko boste postavljeni pred pomembne odločitve.

DEVICA

V domačem okolju so kljub prazničnim dnem možna nesoglasja, toda do konca tedna se bodo napetosti polegle. Potrpežljivost in dobra komunikacija naj bo tokrat vaše vodilo. Ko se bodo težave zgladile, se vam obetajo prijetni trenutki v družinskem in prijateljskem krogu. Zgled za ustrezno komuniciranje boste. Med vikendom si pa privoščite nekaj sproščanja in zabave.

TEHTNICA

Prepoznati boste morali, kaj je nujno za uspešno skupinsko delo, kaj pa sodi že na področje pridobivanja priljubljenosti za vsako ceno. Pazite tudi, da si kdo ne prilasti zaslug za delo, ki ste ga vi opravili. Ker ste že tako kapitan ladje, na prvi pogled napredek seveda ne bo tako očiten. Na ljubezenskem področju konec tedna prehajate v bolj umirjeno obdobje.

ŠKORPIJON

Polno glavo družinskih in službenih obveznosti boste imeli, kar lahko morda povzroči kratek stik. Vzemite si čas zase in se odpravite v toplice ali pa vsaj kakšen dan dopusta. V razmerjih sicer ne bo težav, kljub temu pa bodite pozorni, saj bo partner nekoliko občutljiv. Bančni račun bo stabilen, možna je povišica, a ne tolikšna, kot bi lahko pričakovali.

STRELEC

Samski strelci imate pred seboj zelo zanimiv in sproščen teden. Zaradi vaše popularnosti bo na vašem ljubezenskem področju bolj veselo kot običajno in če bosta oba za to, se vam obeta lepa romantična izkušnja. Vezani strelci pa boste v tem tednu prišli v konflikt s svojim partnerjem. Na koncu vas v nedeljo čaka pozitivna rešitev, ki jo bosta sprejela skupaj.

KOZOROG

V prvih dneh tedna boste obremenjeni. Tako v službi kakor v družini se utegnejo pojavljati manjše napetosti. Vzrok bi lahko bila preobremenjenost, zato prisluhnite svojemu šestemu čutu, regenerirajte se in se posvetite partnerju. Za vezane bo to krasno obdobje, pa tudi samskim se obeta veliko možnosti za zmenke. Bodite ustvarjalni in uspeli boste.

VODNAR

Poizkusite odmisliti določene osebe, a ne potrošite preveč energije za to. Za nekatere stvari je pač potreben čas. V četrtek in petek z luno v vašem znamenju vstopite z razčiščenimi pojmi, saj se obetajo precejšnje spremembe. Bodite pripravljeni tudi na spremembe v dojemanju nekaterih zadev, saj vam bo v to smer odprta glava v veliko pomoč. Partner vam bo v tem tednu naklonjen.

RIBI

Od ponedeljka do četrtka bo pravi čas za reševanje vaših problemov. Zvezde vam bodo naklonjene in prav vsaka vaša celica kriči po akciji. Zavedali se sicer boste da vseh težav v trenutnem stanju rešiti ne morete, saj bi s preveč vnetim reševanjem povzročili nove zaplete. Lotite se torej zadeve previdno in poskušajte vztrajati do konca, obrestovalo se vam bo. 

horoskop.si

Preberite si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri