Tedenski horoskop od 25. do 31. maja 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 25. do 31. maja 2015.

Tedenski horoskop od 25. do 31. maja 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
25. 5. 2015

Oven

Spočijte si, nahranite svojo dušo. Pot do vaših ciljev bo trnova. Ne zaupate skoraj nikomur, toda težava je morda prav v tem, ker bi v resnici morali pravočasno spregovoriti in si poiskati rešitve. Ljubezenske zvezde obetajo veliko strasti, čeprav vas bo vse skupaj celo nekoliko utrudilo. Radi bi si vzeli več časa tudi za druge dejavnosti, zlasti za nekaj, kar omogoča boljše finančno stanje.

Bik

Previdno v odnosih z značajsko stabilnimi, saj bodo v ospredju različnosti, muhavost in spremenljivo počutje. Premalo ste pozorni pri denarju, zato se vam nakazuje nekaj zapletov. Izognite se prepiru, čeprav imate opravka s tistimi, ki slepo vztrajajo pri svojih dejstvih. Zapišite si vse, kar je pomembno, saj lahko spregledate pomembno informacijo.

Dvojčka

Začudeni boste nad zanimanjem osebe, ki se do zdaj ni vpletala v vaše življenje. Konfliktu bi se sicer radi izognili, toda vse skupaj vas bo razjezilo in nekoliko vznemirilo. Ugotovili boste, da ste se morda motili glede osebe, za katero si močno želite, da bi ostala v vašem življenju. Razvajajte se, lahko tudi prevzamete pobudo, posebno glede prijetnih dogodkov.

Rak

Ne jezite se na nekoga, ki za vas nima dovolj časa. Morda se ne ujameta na pravi način. Pokažite več pripravljenosti na enakopraven dialog, s katerim boste premostili nejasnosti. Pred vami bo priložnost, da začnete znova. Premislite, zlasti če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo. Bodite previdnejši, tokrat je vse skupaj preveč mikavno.

Lev

Vaša telefonska številka bo neprestano zasedena. Prijatelji bodo v vas našli ne samo potrpežljivega sogovornika, ki zna prisluhniti, ampak boste pripravljeni tudi priskočiti na pomoč. Čaka vas še precej dela na sebi, da boste napredovali na svoji duhovni poti in boste začeli uresničevati svoje cilje. Imeli boste priložnost, da nekomu dokažete, da ste se spremenili.

Devica

Zaupajte sebi in se prenehajte ozirati na druge. Nečesa morda še niste opravili tako, kot bi radi, vseeno je še veliko časa, da popravite napako in se osredotočite na pomembne zadeve. Poglobiti se boste morali v tista opravila, s katerimi ste odlašali, ali pa zanje enostavno ni bilo časa. V pozitivnem smislu izstopa prijatelj, ki je do vas zelo naklonjen.

Tehtnica

Mirni boste in spet izredno dobro razpoloženi. Pri nakupih in srečanjih boste našli tisto, kar vam v tem trenutku ustreza. V ljubezni bodite dejavnejši in bolj odkriti. Veliko zanimivih in vznemirljivih ljudi bo tokrat v vašem življenju. Prijetna druženja in veliko akcije, s katero boste premostili napetosti. Zaželite si kaj bolj konkretnega.

Škorpijon

Napredujete počasi, toda z zanesljivimi koraki. Tokrat se ne obremenjujte s tem, kako se bo nekaj, kar ni pomembno, razpletlo. Pustite času čas in se medtem zabavajte. Vaše srce se bo zlahka vnelo, morda vas bo celo strah, kako se bo odzvala oseba nasprotnega spola. Strahovi so tokrat popolnoma neutemeljeni, zato se jim izognite.

Strelec

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne. Največ boste naredili s prijaznostjo. Kombinacija planetov bo vplivala, da boste prisiljeni malo upočasniti svoj ritem. Zlasti proti koncu tedna se lahko počutite precej brez energije in malce utrujeni.

Kozorog

Teden prinaša mnogo dobrih idej in določenih modrih rešitev. Mars vam bo podaril upanje in aktivno se lahko lotite raziskovanja in skupinske dinamike, ki prinaša uspeh. Končno boste lahko naredili prave načrte za prihodnost. Po res iskrenem pogovoru s staro prijateljico boste ugotovili, da morate v svojem življenju marsikaj spremeniti, če želite napredovati.

Vodnar

Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas samo eno, in to je, da ste jim vedno in povsod na voljo. V službi boste kljub razposajenosti naredili veliko. Ponosni boste na svoje začetke. Ni pravi čas za romantiko ali velika načrtovanja. Na vas vpliva oseba, ki vam ni preveč podobna. Imejte v mislih svojo zgodbo in od tega nikakor nočete odstopiti.

Ribi

V prvih dneh tedna bi se najraje izognili vsem obveznostim, saj boste imeli dovolj domačih opravil in se boste še posebej veselili sodelovanja družinskih članov pri umirjenih pogovorih. Nekoliko se ustavite in preverite, kako napredujete v določeni zadevi. Morda boste storili nekaj majhnih napak glede števil in datumov. Ne ujemite se v past, temveč se hitro zberite.

Horoskop.siPripravili astrologi pri www.horoskop.si.

Za vpogled v prihodnost pokliči 090 44-11 ali pojdite na google play horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri